Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sizi gidi bitter cikolatalar sizii,, diyetimde yiyemedigim kaymak dondurmalarr sizii. Ne yanlis anliyonuz biirbirinizi.
Kaptanim cok guzel aciklamis, bana laf dusmes opusun barisin haydee. Yoksa cikolatali fonduye muz batirir gibi batirir yerim siziii

Mucukkkk bizde seni seviyozzzz

kız ağzım sulandı başka örnek yok muydu evde yalnızım gidip yumulayım mı şimdi çikolara

tamam pamukçum herkesin bir hassas noktası var anlıyorum seni benide eskiden her öğünümde ekmek var diye eleştirince sinirleniyordum senide şimdi anladım meyveyide ekmetenmi saymışım allah allah çok özürdilerim ozaman yanlış bilgi olmuş demekki kusura bakma .

Hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak. 1 makina astım 1 makina yıkandı 2 makina kirli sepetinde. Hafta ici hep kaplıydı hava yikamaya cesaret edemedim. Birikti hepsi Nasıl kurutacağım Bilemiyorum.
kolay gelsin saraycam evlere kurutma makinesi alma zamanı geldi sobamızda yokki yakalımda borunun üstündeki askıda kurutalım

Evet tatlım.

Menü
Sabaha kefir bal cevizle başladım
Kahvaltı iki dilim ekmek haşlanmış yumurta 5 zeytin az peynir
Ara 90 kalorilik special k bar ve çay
Öğlen mercimek çorbası iki kaşık makarna iki dilim elma
Ara zamanı 3 kaşık mercimek köftesi
Yemek zamanı karpuz üzüm :)
Spor 30 dk pump it up 3 lt su
pamuk kardeşim menüne ben yorum yapacam ama diyecenki ben emziriyorum ve evde olmuyorum ve böylede kilo veriyorum diyebilirsin ama açıklama gereği duydum
sabah 2 dilim ekmek
spcial k 1 dilim
mercimek çorbası 2 dilim
2 kaşık makarna 1 dilim
akşam 3 mercimek köftesi 1 dilim
7 dilim ekmek yemiş oldun ve meyveden aldığın şekeride saymıyorum.
meyveyi ekmekten saymamışım sadece akşam yediğin için demişim pamuğum yanlış anlaşma olmuş şekerli glisemik indeksi yüksek diye demişim.

Özur dileme mahcup oluyorum beni anlaman yeterli canım

kolay gelsin saraycam evlere kurutma makinesi alma zamanı geldi sobamızda yokki yakalımda borunun üstündeki askıda kurutalım
Şimdi kurutma kaç para diyeceğim. Yok yok demiyorum.
Aslında bana şart ama olumsuz yorumlar var pek memnun olan görmedim. Bu nedenle soğuk bakıyorum. Gerçi alacak olsam da şu sıra gerçekten alacak maddi gücüm yok. 3-4 ay oldu ev aldık. Eşyaları yeniledik derken okullar açıldı kurban di tatildi... harcamalar aldı başını gitti.

Hoş gelmiş kızın. Sana da kolay gelsin. Karnabahar istemiş ne güzel afiyetle yesin kızın

saraycam öncelikle eviniz hayırlı olsun bitanem çok sevindim ev almanıza rabbim sağlıkla huzrla oturmayı nasip etsin. kurutma işine gelince benim kardeşim yıllardır kullanıyor çokta memnun batuhan yurtta kullanıyordu o hep diyo bana anne çok güzel bişey arkadaşlar aldı onlarda öyle bende makinem bozulursa ikisi bir arada alacam inşallah bozulmazda yani olumsuz yorumları kim yapmış neyinden memnun kalmamışlar anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…