- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
vardır senin zulada börek mörek halledersin sen kuzumMisafirim gelecek ve ben uyuyakalmışım
Mucukkkk bizde seni seviyozzzzBol yanlış anlaşılmalı mesajlarınızı okudum.
Öncelikle herkes herkesin menüsüne yorum yapabilir.
Yorumlardan rahatsız olma gibi bir durum söz konusu bile olamaz, olmamalıda.
Burada bir aile olduk, birbiri gibi olan kişileriz. Çevremizden biri kilo almışsın dediğinde bozuluyoruz ama burada şişkoyum, obezim, pisboğazım diyebiliyoruz. Çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bizi bizden başka kimse anlayamaz.
En yakınlarım mesela annem ve ablamın gözünde ben iradesiz, çok yemekten kilo alan bi şişkoyum . Onlara göre ağzımı tutmam yeterli. Binlerce kez rahatsızlıklarım sebebiyle kilo aldığımı anlattım ama nafile. Başlarına gelmediği ve hayatları boyunca benden çok yemelerine karşı hiç kilo sorunu yaşamadıkları için anlayamıyorlar. Tek bildikleri ‘yeme ’ demek. Ekmeği önümden çekiştirmeler, her biri zaten uzman diyetisyen edasında vs.
Burada ise birbirimizi anlıyoruz. Meyvenin yanında süt yoğurt önermek, gi si yüksek beslenmeyle alakalı yanlışları düzeltmek.. bunlar çok değerli...
Cuma yarışma takımları olarak harika şeyler başarıyoruz. Birbirimizin hayatına dokunuyoruz.
Gerçek dostluklar günümüzde çok zorken, burada tamamen içtenlikle, samimiyetle, yalansız dolansız tüm içtenliğimizleyiz. Bunu bozmayalım, inanın çok değerli..
Hepinizi seviyorum.
kız ağzım sulandı başka örnek yok muydu evde yalnızım gidip yumulayım mı şimdi çikolaraSizi gidi bitter cikolatalar sizii,, diyetimde yiyemedigim kaymak dondurmalarr sizii. Ne yanlis anliyonuz biirbirinizi.
Kaptanim cok guzel aciklamis, bana laf dusmesopusun barisin haydee. Yoksa cikolatali fonduye muz batirir gibi batirir yerim siziii
tamam pamukçum herkesin bir hassas noktası var anlıyorum seni benide eskiden her öğünümde ekmek var diye eleştirince sinirleniyordum senide şimdi anladımCanım o zaman yediğim meyveyi ekmekten saydın tabi emzirme olayı çok farklı ve şunu bil ki art niyetli bende değilim. Bu benim ikinci emzirirken zayıflamam deneyimliyim eleştirince demisimdir benim.meyvede tahıl da yemem lazım cunku öyle . Bunu dedim diye de sizin sen emziriyorum diyeceksin hemen demenize gerek yok bence. Bu bir savunma değil aciklamaydi
özlemcim ben anlamadım açıklasanamisafiri gelene,kahvaltıya gidene,niğde ye gidene ve her ne yapacaksa yapana kolay gelsin afiyet olsun iyi yolculuklar diliyorum anlayan anladı onu
Aaa sakiiin balli corek sakin cikolata yemekız ağzım sulandı başka örnek yok muydu evde yalnızım gidip yumulayım mı şimdi çikolara
kolay gelsin saraycam evlere kurutma makinesi alma zamanı geldiHava çok kapalı yağmur yağdı yağacak. 1 makina astım 1 makina yıkandı 2 makina kirli sepetinde. Hafta ici hep kaplıydı hava yikamaya cesaret edemedim. Birikti hepsi Nasıl kurutacağım Bilemiyorum.
Kolay gelsin cikolatadan uzak durhadi ben kaçtım evi süpürcem pazara gitcem spora da gitcem akşama görüşürük
Olur canım
Evet tatlım.Pamuşum olayı çözmeye çalışırken benim devreler yandı yanacakdaha öncede benzer bir durum olmuş zannımca öylemi?? Sen de ben emzirdiğim için bünyem yakıyor, no problem demişsin.şimdi yine aynı uyarıyı alınca da evet biraz gerilim normal gibi. insanız sonuçta, herkes her zaman aynı psikolojide olmuyor. Belki gündelik hayatta gülüp geçecegimiz seyler yazım dilinde insanlarda farklı tepkiler bırakabiliyor.her iki taraf için de söylüyorum bunu, aman yanlış anlaşılmasın.o yüzden tek sıkıntımız bu olsun diyorum.öpüşün barışın bir kırgınlik kızgınlık varsa..
Hayat kısa, kelebekler uçuyor arkadaşlar
Menütamam pamukçum herkesin bir hassas noktası var anlıyorum seni benide eskiden her öğünümde ekmek var diye eleştirince sinirleniyordum senide şimdi anladımmeyveyide ekmetenmi saymışım allah allah çok özürdilerim ozaman yanlış bilgi olmuş demekki kusura bakma .
Özur dileme mahcup oluyorum beni anlaman yeterli canımtamam pamukçum herkesin bir hassas noktası var anlıyorum seni benide eskiden her öğünümde ekmek var diye eleştirince sinirleniyordum senide şimdi anladımmeyveyide ekmetenmi saymışım allah allah çok özürdilerim ozaman yanlış bilgi olmuş demekki kusura bakma .
Şimdi kurutma kaç para diyeceğim. Yok yok demiyorum.kolay gelsin saraycam evlere kurutma makinesi alma zamanı geldisobamızda yokki yakalımda borunun üstündeki askıda kurutalım
Hoş gelmiş kızın. Sana da kolay gelsin. Karnabahar istemiş ne güzel afiyetle yesin kızınsağol canım inşallah yüzümün akıyla başarırım
kolay gelsin canım benim de 2. makina atıldı kızım yurttan gelince çamaşır ütü üstüste geliyor,sıpa karnabahar asla yemezdi okulda sebze yiyemiyor diye anne yapsana dedi güldüm,ocakta pişiyor şimdi
Tebrikler. Biraz suretineyim sana bana da bulaşsın spor aşkıO zaman dünkü sporumu paylaşayım
30 dk yürüme bandında yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
15 dk düz bisiklet
5 dk twister
60 tane düz mekik
30 tane ters mekik
15 dk açık hava yürüyüşü
Tebrikler. Biraz suretineyim sana bana da bulaşsın spor aşkı
saraycam öncelikle eviniz hayırlı olsun bitanem çok sevindim ev almanızaŞimdi kurutma kaç para diyeceğim. Yok yok demiyorum.
Aslında bana şart ama olumsuz yorumlar var pek memnun olan görmedim. Bu nedenle soğuk bakıyorum. Gerçi alacak olsam da şu sıra gerçekten alacak maddi gücüm yok. 3-4 ay oldu ev aldık. Eşyaları yeniledik derken okullar açıldı kurban di tatildi... harcamalar aldı başını gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?