Çak teşekkür ederim canım. Allah hepimize güle güle oturmak naşi etsin.saraycam öncelikle eviniz hayırlı olsun bitanem çok sevindim ev almanızarabbim sağlıkla huzrla oturmayı nasip etsin. kurutma işine gelince benim kardeşim yıllardır kullanıyor çokta memnun batuhan yurtta kullanıyordu o hep diyo bana anne çok güzel bişey arkadaşlar aldı onlarda öyle bende makinem bozulursa ikisi bir arada alacam inşallah bozulmazda yani olumsuz yorumları kim yapmış neyinden memnun kalmamışlar anlayamadım.
Yat yat çamura yat hemenCanim kv'cimmhaklisin pattis olmayaymis aslinda olurmus, dedigin gibi digerleri zaten doyurmustu niye yediysem, yemeyeydim , kim yemis aa ben yemisim
Kurutma bende kullaniyorum olmasa ne yapardim bilemiyorum :) ikisi bi aradayi cok tavsiye etmiyolar cabuk bozuluyonus eger yeeiniz yoksa camasir makinasinin üstüne koyulabiliyo( arada bir aparat var) biz öyle kullaniyoruzsaraycam öncelikle eviniz hayırlı olsun bitanem çok sevindim ev almanızarabbim sağlıkla huzrla oturmayı nasip etsin. kurutma işine gelince benim kardeşim yıllardır kullanıyor çokta memnun batuhan yurtta kullanıyordu o hep diyo bana anne çok güzel bişey arkadaşlar aldı onlarda öyle bende makinem bozulursa ikisi bir arada alacam inşallah bozulmazda yani olumsuz yorumları kim yapmış neyinden memnun kalmamışlar anlayamadım.
Cok doldurmassan ve bitince hemen cikarirsan sorun olmuyo ,katlamak ne alaka ki dönerken acilir ki gene :)Çak teşekkür ederim canım. Allah hepimize güle güle oturmak naşi etsin.
Şöyle ki. Çok ıyi kurulmadığını söyleyen var. Çok kırışık çıkardığını söylüyorlar. Elektrik aşırı geliyormuş. Ki biz hemen hemen her gün makina calistiriyoruz.
Kurutmaya tek tek katlayıp koymak gerekiyormuş kırışık olmaması için. Bu işime hiç gelmez.
Makinem bozulursa bende ikisi bir arada almak isterim. Acil olanları arada kurutmak ıyi olur.
Canım ben hiç kullanmadım. Kullananların yorumları bunlar. Zaten şu ara istesem de alamam.Cok doldurmassan ve bitince hemen cikarirsan sorun olmuyo ,katlamak ne alaka ki dönerken acilir ki gene :)
Yiyip kilo veriyorum demedim ben aldığım besin grupları belli tahıl kuruyemiş sebze meyve baklagiller filan herşey ben sizin gibi dört dörtluk bir diyet yapamam zaten önemli olan bebeğim oncelikle
misafiri gelene,kahvaltıya gidene,niğde ye gidene ve her ne yapacaksa yapana kolay gelsin afiyet olsun iyi yolculuklar diliyorum anlayan anladı onu
kızlaar benim herifin bir lafı var germe gerilme diye,gerilmeyin bakıyım kaptanım ne güzel açıklamış gerçek hayatta çoğu şey anlamını yitirdi burda relaks olalım bari,herkes bütçesine bünyesine yaşam şekline koşullarına göre diyet yapar sağlıklı beslenir her neyse,ama menülere yorum yapılmazsa bir ciddiyeti kalmaz hem burada bir yarış var belki doğru bildiğimiz şey yanlıştır dostane uyarıya kızmayalım ha uyarı yorum yanlış mı geldi sen doğru olduğunu düşünüyorsan tabi ki yapmaya devam edersin bunun hakemi tartıdır sizi çok seviyorum
Püsküütüm iyi tatiller çukulatalımYarışmamız 591. Etap birincisi 10.Takımdansara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
ben çok seviyorum bu çorbayı ara ara yaparım yogurtla tüketirim.ama nette buna yağ ve tuz koyulmayan tarifi var ben koyuyorum çok az bu tariftede koymuş dilara koçak.ama nane bulamıyorum ben burda nane çok nadir satılıyor.Yasom teşekkür ederim canım paylaşımın için benim dün yaptığım Çorbanın aynısı sadece ben Kabakları rendelemişim ve limon çok yakışıyor ki dilara koçak ta öyle demiş
ne demek canım benim hepimizin türlü türlü derdi sıkıntısı var ben başlamayım roman olur ama hayat devam ediyor rabbimden hep iyilik huzur sağlık diliyorum aciz bir kulu olarak,evet takımımızı ben de çok seviyorum iyi ki varız
dünden beri biri de benim canımı sıktı ama çözülmeyecek şey değil neyse ki,sıkma canını fulya tatile odaklan zamanla geçmeyen şey yok
kutlarım sara cım sınıfın birincisisin başarıların her alanda daim olsun kuzum
Yarışmamız 591. Etap birincisi 10.Takımdansara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
ben çok seviyorum bu çorbayı ara ara yaparım yogurtla tüketirim.ama nette buna yağ ve tuz koyulmayan tarifi var ben koyuyorum çok az bu tariftede koymuş dilara koçak.ama nane bulamıyorum ben burda nane çok nadir satılıyor.
Sagol güzelim bi ara özel anlatayım sana yamacima gelözlemcim ben anlamadım açıklasanacanımsın kolay gelsin allah işinizi kolaylaştırsın .
Aaa sakiiin balli corek sakin cikolata yemeben yiyemediklerimi satirlara sigdiriyorum
Ben anlamam sen teşvik ettin hala ballı çörek diyo bakKolay gelsin cikolatadan uzak dur
Sagol canım valla yedi önceden yemezdi üstü sumakla pek güzel gitti bu arada ev almissin canim hayırlı uğurlu olsun sağlık ve huzurla oturun inşallah ikisi bir arada çamaşır makinasindan var bende ama kurutmasini kullanmadim unutuyorum alışkanlık yikayp asiyorum bisey diyemicem o yyüzdenHoş gelmiş kızın. Sana da kolay gelsin. Karnabahar istemiş ne güzel afiyetle yesin kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?