Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çak teşekkür ederim canım. Allah hepimize güle güle oturmak naşi etsin.

Şöyle ki. Çok ıyi kurulmadığını söyleyen var. Çok kırışık çıkardığını söylüyorlar. Elektrik aşırı geliyormuş. Ki biz hemen hemen her gün makina calistiriyoruz.

Kurutmaya tek tek katlayıp koymak gerekiyormuş kırışık olmaması için. Bu işime hiç gelmez.

Makinem bozulursa bende ikisi bir arada almak isterim. Acil olanları arada kurutmak ıyi olur.

Kurutma bende kullaniyorum olmasa ne yapardim bilemiyorum :) ikisi bi aradayi cok tavsiye etmiyolar cabuk bozuluyonus eger yeeiniz yoksa camasir makinasinin üstüne koyulabiliyo( arada bir aparat var) biz öyle kullaniyoruz

Cok doldurmassan ve bitince hemen cikarirsan sorun olmuyo ,katlamak ne alaka ki dönerken acilir ki gene :)

Yiyip kilo veriyorum demedim ben aldığım besin grupları belli tahıl kuruyemiş sebze meyve baklagiller filan herşey ben sizin gibi dört dörtluk bir diyet yapamam zaten önemli olan bebeğim oncelikle

Kendi yazdıklarını tekrar okursan görürsün canım yanlız bana değil diğer arkadaşların yorumlarınada aynı şeyi yazıyordun canım bu şekilde yiyerek kilo veriyorum diye yiyip yiyip kilo veriyorum dedin demiyorum bu şekilde yiyerek kilo veriyorum diyorsun ki bu yediklerin diyet için uygun şeyler değildi ancak herkesin kendi tercihidir herkes kendi bilir biz burada birbirimize destek olmak adına yaptığımız hataları göstermek adına yazıyoruz yoksa sen bilirsin diyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum çünkü bu uzadıkça polemiğe dönüşecek oda takımız zarar verecek ki bunu istemiyorum

Yasom teşekkür ederim canım paylaşımın için benim dün yaptığım Çorbanın aynısı sadece ben Kabakları rendelemişim ve limon çok yakışıyor ki dilara koçak ta öyle demiş
ben çok seviyorum bu çorbayı ara ara yaparım yogurtla tüketirim.ama nette buna yağ ve tuz koyulmayan tarifi var ben koyuyorum çok az bu tariftede koymuş dilara koçak.ama nane bulamıyorum ben burda nane çok nadir satılıyor.

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Bende tuz atıyorum canım tansiyonum düşük olduğundan sıfır tuzsuz yiyemiyorum taze nane yoksa kuru nane koy canım olmazmı

Mutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin, uygun seviyede triptofan olmaksızın vücut tarafından üretilemez.Sonbahar depresyonundan korunmak için vücudunuzdaki triptofan ve serotonin seviyelerini doğal yollarla artırabilirsiniz. Bunun için diyetinize kaju, yer fıstığı gibi çiğ kuruyemişleri; nohut, mercimek gibi kurubaklagilleri; muz, kiraz gibi meyveleri, somon, ton balığı ve ceviz gibi omega 3'ten zengin besinleri, bitter çikolata, badem gibi magnezyumdan zengin besinleri eklemeli ve diyetinizden işlenmiş etleri, yağlı sosları, rafine şeker ve tatlandırıcıları çıkarmalısınız.

Alıntı

Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir

Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
İki çatal patates kızartması
Üç tane acı turşu biberi

Ara
Bir fincan zerdaçallı süt

Akşam
Bir tabak vicdan çorbası
Bir dilim kabak kızartması (bildiğiniz kabak kızartması değil tarifini yazacam)
Üç dört tane acı turşu biberi
Bir kase yoğurt

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş

aeben
yasom7272
Antepia27

Kabak kızartması
Malzemeler
Bir tane kara kabak
İki tane yumurta
Tuz
Zeytinyağı

Yapılışı

Kabağı güzelce yıkayıp dilimleyip rendeliyoruz sonra sıkıp bir kaba alıyoruz tuzunu yumurtasını katıp karıştırıyoruz sonra kızartma tavasında önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kızartıyoruz kek gibi dilimleyip servis ediyoruz

özlemcim ben anlamadım açıklasana canımsın kolay gelsin allah işinizi kolaylaştırsın .
Sagol güzelim bi ara özel anlatayım sana yamacima gel
Aaa sakiiin balli corek sakin cikolata yeme ben yiyemediklerimi satirlara sigdiriyorum

Kolay gelsin cikolatadan uzak dur
Ben anlamam sen teşvik ettin hala ballı çörek diyo bak

Hoş gelmiş kızın. Sana da kolay gelsin. Karnabahar istemiş ne güzel afiyetle yesin kızın
Sagol canım valla yedi önceden yemezdi üstü sumakla pek güzel gitti bu arada ev almissin canim hayırlı uğurlu olsun sağlık ve huzurla oturun inşallah ikisi bir arada çamaşır makinasindan var bende ama kurutmasini kullanmadim unutuyorum alışkanlık yikayp asiyorum bisey diyemicem o yyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…