Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

beni öldürmek istiyon demi gene krizmi geçireyim hıı benden güzelsin diye hava atma bana yamacına geleyim hııı canımsınbu arada bir sır vereyim yaklaş bende esmerim laf aramızda

afiyet olsun saracım akşam kabak yemekleriyle kapattın bu sene türkiyedeki kabakları ikimiz bitirdik allahtan seviyorum kabağı.

teşekkür ederiz saraycam

afiyet olsun saracım akşam kabak yemekleriyle kapattın bu sene türkiyedeki kabakları ikimiz bitirdik allahtan seviyorum kabağı.

Aynen canım geçen gün bende aynını dedim Allahtan kabağı seviyorum bu seneki kadar kabak yememiştim Ülkedeki kabakları ikimiz bitirdik

Kabak kızartması tarifimi beğendinmi yasocum

bende bugün benden beklenmeyen bir menüyle karşınızdayım çok kaçamaklı değil ama dur yazayım eleştirin.
7.00 bir yumurta büyüklüğünde hurma cennet meyvesi yani elma gibi olandan
sabah 8.30
bir yumurta 2 yeşil 2 siyah zeytin domates biber kavurması bir 1 çatal muhlama elin yarısı kadar bazlama küçük ama yedim
öğlen13 30
2kaşık pazı kavurması vardı doymayacaktım ama yemek yapasımda gelmedi onu yedim
sütlü kahve 4 badem 5 siyah kuru üzüm yedim
akşam18.00
istritye mantarı sote roka salatası
2.5 lt su spor yok

Menü
10.30 salamli omlet
Yeşil salata

14.30 karnabahar yemegi
Yogurt salata 2 kaşık nohut

18.30 yogurt ve yarım muz tarçınlı
Su 2 litre spor yok gidemedim

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş ama salam sosis sucuk diyete çok uygun değil bunların yerine seviyorsan pastırma yiyebilirsin

Afiyet olsun canım kaç zamandır dikkat ediyordun o kadar kaçamak hakkın olsun yarın dengelersin

Bende bugün iki çatal patates kızartması yedim farkettiysen

Aaaa geçen gün markette gördüm bunu istiridye mantarı dedilerde almadım ya zehirlerse diye korktum ben kültür mantarı dışında mantar yemiyordum buraya gelince acı mantarla tanıştım onuda sevdim güvenerek yiyorum bunuda sen tavsiye ettiğine göre yerim canım bi daha gördüğümde alayım nasıl pişirdin soteledinmi sebzeli mi yaptın

soğan yeşil biber kırmızı biberjulyen doğradım ve baharat attım işte ben toz kırmızı biber getiririm memlketten ondan attım az tuz çok az zeytinyağ 1 tatlı kaşığı tereyağ ile kavurdum.
orjinal tarifte teryağla kavuruyolar hatta kremada katıyorlar bize uygun değildi bende çok az tadı olsun diye attım ama atmasanda olur.

Hmmm anladım canım en kısa zamanda deneyecem temizlenmesini nasıl yaptın acı mantarın üzerini kaxıtoruz mesela bununda öylemi

Kusura bakma canım çok sordum ama bilmediğim bişey olduğu için iyice öğrenmek istiyorum

Paylaşımın için teşekkür ederim canım çok faydalı bir bilgi olmuş

aşkolsun sara ne kusuru yok canım sadece yıkıyorsun üstünü kazıyacak bişeyi yok tertemiz zaten.

beni öldürmek istiyon demi gene krizmi geçireyim hıı benden güzelsin diye hava atma bana yamacına geleyim hııı canımsınbu arada bir sır vereyim yaklaş bende esmerim laf aramızda
esmerim biçim biçim ölürem esmer için

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş ama salam sosis sucuk diyete çok uygun değil bunların yerine seviyorsan pastırma yiyebilirsin
aslında pek sevmem evde az salam kalmış kimse yemiyodu ben de üstüne yumurta kırdım bi daha almıcam
metabolik balans yaparken bitkisel protein kaynaklarımdan biri de buydu çoook yedim proteince zengin sote yapardım tavada ben ama tereyağlı biberli soğanlı güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…