beni öldürmek istiyon demi gene krizmi geçireyim hıı benden güzelsin diye hava atma banaSagol güzelim bi ara özel anlatayım sana yamacima gel
Ben anlamam sen teşvik ettin hala ballı çörek diyo bak
Sagol canım valla yedi önceden yemezdi üstü sumakla pek güzel gitti bu arada ev almissin canim hayırlı uğurlu olsun sağlık ve huzurla oturun inşallah ikisi bir arada çamaşır makinasindan var bende ama kurutmasini kullanmadim unutuyorum alışkanlık yikayp asiyorum bisey diyemicem o yyüzden
afiyet olsun saracım akşam kabak yemekleriyle kapattın bu sene türkiyedeki kabakları ikimiz bitirdikMenümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
İki çatal patates kızartması
Üç tane acı turşu biberi
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Bir tabak vicdan çorbası
Bir dilim kabak kızartması (bildiğiniz kabak kızartması değil tarifini yazacam)
Üç dört tane acı turşu biberi
Bir kase yoğurt
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş
@aeben
yasom7272
@Antepia27
teşekkür ederiz saraycamMutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin, uygun seviyede triptofan olmaksızın vücut tarafından üretilemez.Sonbahar depresyonundan korunmak için vücudunuzdaki triptofan ve serotonin seviyelerini doğal yollarla artırabilirsiniz. Bunun için diyetinize kaju, yer fıstığı gibi çiğ kuruyemişleri; nohut, mercimek gibi kurubaklagilleri; muz, kiraz gibi meyveleri, somon, ton balığı ve ceviz gibi omega 3'ten zengin besinleri, bitter çikolata, badem gibi magnezyumdan zengin besinleri eklemeli ve diyetinizden işlenmiş etleri, yağlı sosları, rafine şeker ve tatlandırıcıları çıkarmalısınız.
Alıntı
afiyet olsun saracım akşam kabak yemekleriyle kapattın bu sene türkiyedeki kabakları ikimiz bitirdikallahtan seviyorum kabağı.
Menü
10.30 salamli omlet
Yeşil salata
14.30 karnabahar yemegi
Yogurt salata 2 kaşık nohut
18.30 yogurt ve yarım muz tarçınlı
Su 2 litre spor yok gidemedim
evet deneyecemmmAynen canım geçen gün bende aynını dedim Allahtan kabağı seviyorum bu seneki kadar kabak yememiştimÜlkedeki kabakları ikimiz bitirdik
Kabak kızartması tarifimi beğendinmi yasocum
bende bugün benden beklenmeyen bir menüyle karşınızdayımçok kaçamaklı değil ama dur yazayım eleştirin.
7.00 bir yumurta büyüklüğünde hurma cennet meyvesi yani elma gibi olandan
sabah 8.30
bir yumurta 2 yeşil 2 siyah zeytin domates biber kavurması bir 1 çatal muhlama elin yarısı kadar bazlama küçük ama yedim
öğlen13 30
2kaşık pazı kavurması vardı doymayacaktım ama yemek yapasımda gelmedi onu yedim
sütlü kahve 4 badem 5 siyah kuru üzüm yedim
akşam18.00
istritye mantarı sote roka salatası
2.5 lt su spor yok
evet deneyecemmm
sara_28 canım bugün pazardan istridye mantarı diye bişey satılıyordu hiç yememiştim çok mantar çeşidinin tadına bakmışımdır ama bunu yememiştim güzel oldu bulursan ye ben beğendim .
soğan yeşil biber kırmızı biberjulyen doğradım ve baharat attım işte ben toz kırmızı biber getiririm memlketten ondan attım az tuz çok az zeytinyağ 1 tatlı kaşığı tereyağ ile kavurdum.Aaaa geçen gün markette gördüm bunu istiridye mantarı dedilerde almadım ya zehirlerse diye korktum ben kültür mantarı dışında mantar yemiyordum buraya gelince acı mantarla tanıştım onuda sevdim güvenerek yiyorum bunuda sen tavsiye ettiğine göre yerim canım bi daha gördüğümde alayım nasıl pişirdin soteledinmi sebzeli mi yaptın
Hmmm anladım canım en kısa zamanda deneyecem temizlenmesini nasıl yaptın acı mantarın üzerini kaxıtoruz mesela bununda öylemisoğan yeşil biber kırmızı biberjulyen doğradım ve baharat attım işte ben toz kırmızı biber getiririm memlketten ondan attım az tuz çok az zeytinyağ 1 tatlı kaşığı tereyağ ile kavurdum.
orjinal tarifte teryağla kavuruyolar hatta kremada katıyorlar bize uygun değildi bende çok az tadı olsun diye attım ama atmasanda olur.
Mutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin, uygun seviyede triptofan olmaksızın vücut tarafından üretilemez.Sonbahar depresyonundan korunmak için vücudunuzdaki triptofan ve serotonin seviyelerini doğal yollarla artırabilirsiniz. Bunun için diyetinize kaju, yer fıstığı gibi çiğ kuruyemişleri; nohut, mercimek gibi kurubaklagilleri; muz, kiraz gibi meyveleri, somon, ton balığı ve ceviz gibi omega 3'ten zengin besinleri, bitter çikolata, badem gibi magnezyumdan zengin besinleri eklemeli ve diyetinizden işlenmiş etleri, yağlı sosları, rafine şeker ve tatlandırıcıları çıkarmalısınız.
Alıntı
Hmmm anladım canım en kısa zamanda deneyecem temizlenmesini nasıl yaptın acı mantarın üzerini kaxıtoruz mesela bununda öylemi
Kusura bakma canım çok sordum ama bilmediğim bişey olduğu için iyice öğrenmek istiyorum
aşkolsun sara ne kusuru yok canım sadece yıkıyorsun üstünü kazıyacak bişeyi yok tertemiz zaten.Hmmm anladım canım en kısa zamanda deneyecem temizlenmesini nasıl yaptın acı mantarın üzerini kaxıtoruz mesela bununda öylemi
Kusura bakma canım çok sordum ama bilmediğim bişey olduğu için iyice öğrenmek istiyorum
beni öldürmek istiyon demi gene krizmi geçireyim hıı benden güzelsin diye hava atma banayamacına geleyim hııı canımsın bu arada bir sır vereyim yaklaş bende esmerim laf aramızda
aslında pek sevmem evde az salam kalmış kimse yemiyodu ben de üstüne yumurta kırdım bi daha almıcamAfiyet olsun canım menün güzel olmuş ama salam sosis sucuk diyete çok uygun değil bunların yerine seviyorsan pastırma yiyebilirsin
metabolik balans yaparken bitkisel protein kaynaklarımdan biri de buydu çoook yedim proteince zengin sote yapardım tavada ben ama tereyağlı biberli soğanlı güzel olursara_28 canım bugün pazardan istridye mantarı diye bişey satılıyordu hiç yememiştim çok mantar çeşidinin tadına bakmışımdır ama bunu yememiştim güzel oldu bulursan ye ben beğendim .
aşkolsun sara ne kusuru yok canım sadece yıkıyorsun üstünü kazıyacak bişeyi yok tertemiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?