amin cümlemiz obezcim haşimato troid bezinin kendi kendini yok etmesi yani troid bezin çalışmıyorOlsun.geç olsun, sağlıkla olsun ama güç olmasın.hastalığınla ilgili bir bilgim yok ama kilo verdikçe daha sağlıklı olursun inşallah
Aynen canım tartı gosteriyor bana güzel yüzünü zaten doğru söylüyorsunkızlaar benim herifin bir lafı var germe gerilme diye,gerilmeyin bakıyım kaptanım ne güzel açıklamış gerçek hayatta çoğu şey anlamını yitirdi burda relaks olalım bari,herkes bütçesine bünyesine yaşam şekline koşullarına göre diyet yapar sağlıklı beslenir her neyse,ama menülere yorum yapılmazsa bir ciddiyeti kalmaz hem burada bir yarış var belki doğru bildiğimiz şey yanlıştır dostane uyarıya kızmayalım ha uyarı yorum yanlış mı geldi sen doğru olduğunu düşünüyorsan tabi ki yapmaya devam edersin bunun hakemi tartıdır sizi çok seviyorum
Aynen sürdürülebilir beslenme lazımyaa ben de anlamadım inan.ne oldu ne kaçırdım??
evet dolarla canim.e doların hali malum.en iyisi biz yine kk ile deva
Aynen canım tartı gosteriyor bana güzel yüzünü zaten doğru söylüyorsun
Iyi akşamlar Fulya merak ettim canım kac yasindasin sen çocuk var mi sakıncası yoksaİyi akşamlar kızlar
44 canım. Çocuk yok.Iyi akşamlar Fulya merak ettim canım kac yasindasin sen çocuk var mi sakıncası yoksa
benden güzelsin diye tabikiO zaman dolar yari fiyatiydi simdi olsa ben de yaptirmam ama en yüksek kilomdaydim caresizdim para mara görmedi gözüm valla ..tamir ederiz kuzum bi balans ayarı yaparız niye bozuluyo bakiyim
stresini atabilirsen kilo vermiş olarak döneceneğine inanıyorum fulyacım iyi tatiller .Bakalım izin dönüşü kaç kilo vermiş ya da almış olacağım. İnşallah en azından 80 olurum
Cerrahi mudahaleden korkarim ben de rabbim mecbur etmesin iyi yapmissin canım sağlıklı yasamaya calismak en doğrusubenden güzelsin diye tabikievet insan çaresiz olunca herşeye sarılıyor haklısın ben ameliyat olmayı bile düşünmüştüm cerrahımıza dedimki yap ameliyat kurtulayım bu kilolardan oda güldü dediki ozaman git birazdaha kilo al morbit obez değilsin sonra izne ayrıldım döndüğümde mide balonu takmaya karar vermiş cerrah bazı arkadaşlara dedimki en önce bana takman gerekiyordu neden dedim bana haber vermiynuz bakim dedi sen onlar kadar kilolu değilsin ama istiyorsan takıyım tamam dedim eve geldim yatağa yattım yok dedim ben onun stresine katlanamam hastalanırsam bana bakacak hastaneye götürecek kimsem yok vazgeçtim . arkadaşlar taktırdı o gece hepsi hastanelik mide ağrısı bulantı kusma oh dedim iyiki taktırmamışım sonra oturdum ben bu kiloyu nasıl veririm diye bir araştırma yaptım plan koydum kafama onlardan fazla kilo verdim hepsi balon çıkınca iki katı kilo aldılar ben almadım . ama inan eşim yanımda olsaydı yada ailem taktıracaktım o balonu insan çaresiz olunca herşeyi yapıyor.
anladım canım ozletme kendini çabuk gel44 canım. Çocuk yok.
afiyet olsun pamuk senin şu sporu okuyunca inatla o sporu yapasım geliyor ama beceremiyom aha ayakkabılarımı giydim gene deneyecem.Menü
Sabah 1 dilim tb ekmeği kb kutusu peynir yarım domates bir TK bal bir haşlanmış yumurta
Ara mandalina yarım elma
Öğlen iki dilim tb ekmeği ince kaşar tost
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam tepsi kebabı iki dilim ekmek
Su 2.5 lt spor pump it up 30 dk
balon cerrahi işlem yapılmıyor özlemcim endoskopi ile takılıyor ama sonuçta midende bir plates topu varCerrahi mudahaleden korkarim ben de rabbim mecbur etmesin iyi yapmissin canım sağlıklı yasamaya calismak en doğrusu
Güzellik kalmadı ki canım göz bozuldu bel bukuldu çok şükür her günümüze saglikla emekli olalim inşallah benim emekli olan arkadaslar genclesti valla
inşallah canım.Fulyacım herdem can sıkıcı durumlar olur . İnşallah iş yerinde herşey istediğin gibi olur üzülme olurmu
tartışma yok canım. Yapılan davranışı gururuma yediremiyorum. Bir de tabi yarattığı sorunun çözülmesi lazım. Allahtan dayanağım var. Üstüm olan kişi olayı halletmeye çalışacak. Sen çok üzüldün moralin çok bozuk bunu biliyorum ama haklısın dedi. Tatil yap dinlen ben halledeceğim dedi.dünden beri biri de benim canımı sıktı ama çözülmeyecek şey değil neyse ki,sıkma canını fulya tatile odaklan zamanla geçmeyen şey yok
saol canım inşallah.stresini atabilirsen kilo vermiş olarak döneceneğine inanıyorum fulyacım iyi tatiller .
ara ara girerim.anladım canım ozletme kendini çabuk gel
hmm geçmiş olsun diyecem de geçmiyor zannımcaamin cümlemiz obezcim haşimato troid bezinin kendi kendini yok etmesi yani troid bezin çalışmıyor
hepimiz benzer şeyler yaşayıp, benzer yollardan geçip benzer sebeplerden kilo almışız.inşallah hep birlikte öğreniriz şu sağlıklı yaşama olayını da artık bu tür kötü yolları (!) aklımızdan geçirmeyizbenden güzelsin diye tabikievet insan çaresiz olunca herşeye sarılıyor haklısın ben ameliyat olmayı bile düşünmüştüm cerrahımıza dedimki yap ameliyat kurtulayım bu kilolardan oda güldü dediki ozaman git birazdaha kilo al morbit obez değilsin sonra izne ayrıldım döndüğümde mide balonu takmaya karar vermiş cerrah bazı arkadaşlara dedimki en önce bana takman gerekiyordu neden dedim bana haber vermiynuz bakim dedi sen onlar kadar kilolu değilsin ama istiyorsan takıyım tamam dedim eve geldim yatağa yattım yok dedim ben onun stresine katlanamam hastalanırsam bana bakacak hastaneye götürecek kimsem yok vazgeçtim . arkadaşlar taktırdı o gece hepsi hastanelik mide ağrısı bulantı kusma oh dedim iyiki taktırmamışım sonra oturdum ben bu kiloyu nasıl veririm diye bir araştırma yaptım plan koydum kafama onlardan fazla kilo verdim hepsi balon çıkınca iki katı kilo aldılar ben almadım . ama inan eşim yanımda olsaydı yada ailem taktıracaktım o balonu insan çaresiz olunca herşeyi yapıyor.
amin inşllah cümlemiz için bu dualar.hmm geçmiş olsun diyecem de geçmiyor zannımcaAllah şifa versin
hepimiz benzer şeyler yaşayıp, benzer yollardan geçip benzer sebeplerden kilo almışız.inşallah hep birlikte öğreniriz şu sağlıklı yaşama olayını da artık bu tür kötü yolları (!) aklımızdan geçirmeyiz
Ben balona özgü demedim canım genel anlamda söyledim hem hukuk mezunuyum ben tiptan uzagim haliylebalon cerrahi işlem yapılmıyor özlemcim endoskopi ile takılıyor ama sonuçta midende bir plates topu var
Kurufasulye ve keki geceden yapmıştım,vardır senin zulada börek mörek halledersin sen kuzum
Neyse ki durumu gorebilen üstün varmış döndüğünde hallolur inşallahinşallah canım.
tartışma yok canım. Yapılan davranışı gururuma yediremiyorum. Bir de tabi yarattığı sorunun çözülmesi lazım. Allahtan dayanağım var. Üstüm olan kişi olayı halletmeye çalışacak. Sen çok üzüldün moralin çok bozuk bunu biliyorum ama haklısın dedi. Tatil yap dinlen ben halledeceğim dedi.
saol canım inşallah.
ara ara girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?