- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Eline sağlık canımKurufasulye ve keki geceden yapmıştım,
Geri kalani da yetiştirdim şükür
Ben balona özgü demedim canım genel anlamda söyledim hem hukuk mezunuyum ben tiptan uzagim haliyle
Kurufasulye ve keki geceden yapmıştım,
Geri kalani da yetiştirdim şükür
ozamanlarda cazip gelmişti saracım nebileyim işte ogünki aklım tabiki araştırdıkça çok yanlış olduğunu kavradım kendim için yanlış bir düşünce olduğunu ama dediğin gibi yan hastalıkları olup hiç kilo veremiyorsa iyi bir yöntem.
Tabi hayati riski olanlar var başka caresi olmayan katılıyorum sanaAmeliyata bende karşıyım canım sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermek en doğrusu ama çok aşırı kilolu olup sağlığı tehlikede olanlar ameliyatı düşünmelidir diye düşünüyorum
Özlem bacım 3 öğüne geçmişsin daha iyi olacak inşMenü
10.30 salamli omlet
Yeşil salata
14.30 karnabahar yemegi
Yogurt salata 2 kaşık nohut
18.30 yogurt ve yarım muz tarçınlı
Su 2 litre spor yok gidemedim
inşallah canım.
tartışma yok canım. Yapılan davranışı gururuma yediremiyorum. Bir de tabi yarattığı sorunun çözülmesi lazım. Allahtan dayanağım var. Üstüm olan kişi olayı halletmeye çalışacak. Sen çok üzüldün moralin çok bozuk bunu biliyorum ama haklısın dedi. Tatil yap dinlen ben halledeceğim dedi.
saol canım inşallah.
ara ara girerim.
Tabi hayati riski olanlar var başka caresi olmayan katılıyorum sana
Raslantının bu kadarısara_28 canım bugün pazardan istridye mantarı diye bişey satılıyordu hiç yememiştim çok mantar çeşidinin tadına bakmışımdır ama bunu yememiştim güzel oldu bulursan ye ben beğendim .
Buda özel yetiştirme saramAaaa geçen gün markette gördüm bunu istiridye mantarı dedilerde almadım ya zehirlerse diye korktum ben kültür mantarı dışında mantar yemiyordum buraya gelince acı mantarla tanıştım onuda sevdim güvenerek yiyorum bunuda sen tavsiye ettiğine göre yerim canım bi daha gördüğümde alayım nasıl pişirdin soteledinmi sebzeli mi yaptın
İnşallah canım ama üç öğün yemek çok geliyor bana iki öğün bir ara gibi deneyecem bakalımÖzlem bacım 3 öğüne geçmişsin daha iyi olacak inş
Raslantının bu kadarı
Şu an niğdede bi tamıdık yetiştirmiş bodrumunda , nekadar getirdi bilmiyorumda yan tarafta var bunlardan
Buda özel yetiştirme saram
Yasemin balansillaki veriyordur ben bu konuda ukalalık yapmak istemiyorum obezcim ama benim kendi takdirim doğada rabbimin bize verdiği herşeyden belli oranda abartmadan yemek yiyerek kilo vermek...... bunuda başarmış biri olarak 3 sene evvel YASEMİN BALANSLA 20 kilo verdim tabi diyecenki niye kilo aldın geri aslında üstüne ekleyerek gelmedim ama ani bir sıkıntı ile menopoza girdim yemek düzenimi bozdum spor yapmadım haliyle kilo aldım.
Bence sen özlemin avatarına taktın yaseminn
İnmiş olacaksın fulyaBakalım izin dönüşü kaç kilo vermiş ya da almış olacağım. İnşallah en azından 80 olurum
Nasıl basliyor bitiyor ben anlamiyorum hem çok zevkli hemde iyi kalori yakıyor kilo vermemi çoğunlukla ona borçluyumafiyet olsun pamuk senin şu sporu okuyunca inatla o sporu yapasım geliyor ama beceremiyom aha ayakkabılarımı giydim gene deneyecem.
İmrendim ha ilk spor yapışında deniycemNasıl basliyor bitiyor ben anlamiyorum hem çok zevkli hemde iyi kalori yakıyor kilo vermemi çoğunlukla ona borçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?