Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben balona özgü demedim canım genel anlamda söyledim hem hukuk mezunuyum ben tiptan uzagim haliyle

Ameliyata bende karşıyım canım sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermek en doğrusu ama çok aşırı kilolu olup sağlığı tehlikede olanlar ameliyatı düşünmelidir diye düşünüyorum

ozamanlarda cazip gelmişti saracım nebileyim işte ogünki aklım tabiki araştırdıkça çok yanlış olduğunu kavradım kendim için yanlış bir düşünce olduğunu ama dediğin gibi yan hastalıkları olup hiç kilo veremiyorsa iyi bir yöntem.

Benim endokrin doktorumda ameliyatı önerdi bana ama Kabul etmedim ben bu kiloları diyetisyen desteği ve kendi azmimle veririm dedim ve başarıyorumda

Ameliyata bende karşıyım canım sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermek en doğrusu ama çok aşırı kilolu olup sağlığı tehlikede olanlar ameliyatı düşünmelidir diye düşünüyorum
Tabi hayati riski olanlar var başka caresi olmayan katılıyorum sana

Sıkıntın her neyse canım umarım çabucak çözülür şimdi tatildesin sorunları kafandan uzaklaştırmaya gayret gösterki dinlenmiş ve enerji depolamış olarak dönesin

Raslantının bu kadarı
Şu an niğdede bi tamıdık yetiştirmiş bodrumunda , nekadar getirdi bilmiyorumda yan tarafta var bunlardan

Buda özel yetiştirme saram

Yasemin balans

afiyet olsun pamuk senin şu sporu okuyunca inatla o sporu yapasım geliyor ama beceremiyom aha ayakkabılarımı giydim gene deneyecem.
Nasıl basliyor bitiyor ben anlamiyorum hem çok zevkli hemde iyi kalori yakıyor kilo vermemi çoğunlukla ona borçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…