aynen çok kıskanıyom avatarınıBence sen özlemin avatarına taktın yaseminn
tadını beğendim aebenim arada alırım buldukçaRaslantının bu kadarı
Şu an niğdede bi tamıdık yetiştirmiş bodrumunda , nekadar getirdi bilmiyorumda yan tarafta var bunlardan
Eşimin bi tanıdıgı bunun ilk fabrikalarından birini çalıştırıyordu . Mangalda yapmışlar anlata anlata bitirememiştitadını beğendim aebenim arada alırım buldukça
Sen begenmemişsin ama bişi yokki menünde 1-2 dk ekmek yerine bazlama yemişsin ha kel hasan ha kör hasanbende bugün benden beklenmeyen bir menüyle karşınızdayımçok kaçamaklı değil ama dur yazayım eleştirin.
7.00 bir yumurta büyüklüğünde hurma cennet meyvesi yani elma gibi olandan
sabah 8.30
bir yumurta 2 yeşil 2 siyah zeytin domates biber kavurması bir 1 çatal muhlama elin yarısı kadar bazlama küçük ama yedim
öğlen13 30
2kaşık pazı kavurması vardı doymayacaktım ama yemek yapasımda gelmedi onu yedim
sütlü kahve 4 badem 5 siyah kuru üzüm yedim
akşam18.00
istritye mantarı sote roka salatası
2.5 lt su spor yok
teşekkür ederimSen begenmemişsin ama bişi yokki menünde 1-2 dk ekmek yerine bazlama yemişsin ha kel hasan ha kör hasanmihlamada 1 çatal yemedim say
öğleyinde aç kalşışsın zaten eriyip gitmiştir
güzel menün
hayırlı geceler rabbim kolaylık versin cnmBen yatar , hayırlı geceler hepinize ...
yarın yorucu bir gün olacak .
Yarasın inşallahİmrendim ha ilk spor yapışında deniycem
Tatlım eğer kurutma makinasının içine 2 makinelik çamaşır atarsan tam kurutma, kırışık çıkarır. 1 makina çamaşırı yıkayıp kurutmaya atarsan hem güzel kurutur, hem karıştırmaz, hemde içind e bekletmezsen biçok ütülenecek kıyafet ütü istemez. Elektrik evet fazla yakıyor. Ben yaz kış çalıştırırım. Benim makina bodrumda, ya bodruma asacağım yada bodrumdan bahçeye çıkaracağım. Bende erindigim için kurutmaya atıyorum cokda memnunumÇak teşekkür ederim canım. Allah hepimize güle güle oturmak naşi etsin.
Şöyle ki. Çok ıyi kurulmadığını söyleyen var. Çok kırışık çıkardığını söylüyorlar. Elektrik aşırı geliyormuş. Ki biz hemen hemen her gün makina calistiriyoruz.
Kurutmaya tek tek katlayıp koymak gerekiyormuş kırışık olmaması için. Bu işime hiç gelmez.
Makinem bozulursa bende ikisi bir arada almak isterim. Acil olanları arada kurutmak ıyi olur.
Fatmanur menün yok hiç geçen haftada yoktu
Çoçukların gidişinimi atlatamadınsen
Iyiyim bitanem.Ancak uzanabildim.Babam bugun taburcu oldu.Cok sukur cok iyi.Hic agrisi da olmadi.9 tepsi tatli tuzlu mayali cesitleri yaptim.Yarin anneme goturucem,yazik zaten cok yoruldu.Gecmis olsuna gelenlere ikram etsin diye.Aksama kadar mutfakla ugrastim yani.
Misafiri yolladim, evi temizledim. Belim ve dizim ağrıyor, birazdan yatarımGezegen bacım misafir ağırlamışsın . Yatti artık gel gayrı senle didişmeyi özledimD
Çok şükür gözünüz aydın olsun inşallahIyiyim bitanem.Ancak uzanabildim.Babam bugun taburcu oldu.Cok sukur cok iyi.Hic agrisi da olmadi.9 tepsi tatli tuzlu mayali cesitleri yaptim.Yarin anneme goturucem,yazik zaten cok yoruldu.Gecmis olsuna gelenlere ikram etsin diye.Aksama kadar mutfakla ugrastim yani.
1. Ligini tekrar tebrik ederim saram.Devami gelir insallah.Sen nasilsin,keyfin iyi gorunuyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?