Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tadını beğendim aebenim arada alırım buldukça
Eşimin bi tanıdıgı bunun ilk fabrikalarından birini çalıştırıyordu . Mangalda yapmışlar anlata anlata bitirememişti
Bizim bi eski ortak vardı onca borçlanıp bu işe girmişti ve mantarlar kuluçkadan çıkmadı iflas etti adam

Sen begenmemişsin ama bişi yokki menünde 1-2 dk ekmek yerine bazlama yemişsin ha kel hasan ha kör hasan mihlamada 1 çatal yemedim say
öğleyinde aç kalşışsın zaten eriyip gitmiştir
güzel menün

Tatlım eğer kurutma makinasının içine 2 makinelik çamaşır atarsan tam kurutma, kırışık çıkarır. 1 makina çamaşırı yıkayıp kurutmaya atarsan hem güzel kurutur, hem karıştırmaz, hemde içind e bekletmezsen biçok ütülenecek kıyafet ütü istemez. Elektrik evet fazla yakıyor. Ben yaz kış çalıştırırım. Benim makina bodrumda, ya bodruma asacağım yada bodrumdan bahçeye çıkaracağım. Bende erindigim için kurutmaya atıyorum cokda memnunum

Antepia27 fatma burdasın bugün ne yedin yaz bakalım kaçmak yok bu hafta okuyup okuyup kaçıyorsun.

Canım okadar yogunumki gelen giden
Bugün çok sevdiğiim öğretmen arkadaşımın kızı öğrenciydi maşallah şimdi tıp okuyor ona geçmiş olsuna gittim bayağı duygusal anlar yaşadık
İnşaallah canım acil toparlanmam gerek reglide oldum bayağı dagildim

Fatmanur menün yok hiç geçen haftada yoktu

Çoçukların gidişinimi atlatamadınsen

İnşallah yarın başlayıp menü vereyim canim

Aylin42Konya canım nasılsın baban nasıl oldu gelde bir haber ver merak ediyorum seni
Iyiyim bitanem.Ancak uzanabildim.Babam bugun taburcu oldu.Cok sukur cok iyi.Hic agrisi da olmadi.9 tepsi tatli tuzlu mayali cesitleri yaptim.Yarin anneme goturucem,yazik zaten cok yoruldu.Gecmis olsuna gelenlere ikram etsin diye.Aksama kadar mutfakla ugrastim yani.
1. Ligini tekrar tebrik ederim saram.Devami gelir insallah.Sen nasilsin,keyfin iyi gorunuyor masallah

Çok şükür gözünüz aydın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…