- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
sağ ol aebenim hassas böreğim.. gidip kardeşimi koklayayım biraz.Püsküütüm iyi tatiller çukulatalım
Bana karne vermiyon demi?
Ne iyi etmiş kardeşin.sağ ol aebenim hassas böreğim.. gidip kardeşimi koklayayım biraz.
başından beri gel diyor ama bir türlü gidecek kafayı bulamadım.. şimdi emri vaki yaptı. biletimi almış.
iyi gelir belki.. umarım. iki tane de yiğenim var. kedi kızlar.. onlara da sarılıp otururum bir köşede. :)
karne.. hmmm.. sana.. hmmm
bir daha mezun ol düşünelim.
Ne iyi etmiş kardeşin.
Kedişler iyi gelir sana eminim.
Seviliyorsun güzel peri.
Ayy birtanecik bile karnem yok.
Iyiyim bitanem.Ancak uzanabildim.Babam bugun taburcu oldu.Cok sukur cok iyi.Hic agrisi da olmadi.9 tepsi tatli tuzlu mayali cesitleri yaptim.Yarin anneme goturucem,yazik zaten cok yoruldu.Gecmis olsuna gelenlere ikram etsin diye.Aksama kadar mutfakla ugrastim yani.
1. Ligini tekrar tebrik ederim saram.Devami gelir insallah.Sen nasilsin,keyfin iyi gorunuyor masallah
Saracim tekrar tebrik ederim canım
Kimseyi unutmayıp herkese yetişiyorsunya, hayranım sanaGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar arkadaşlar ......
Aylin42Konya bacım gözünaydın olsun çok şükür eve çıkarmışsınız çok sevindim sağlıkla ayağa kalmayı nasip etsin
gezegenfeza bacım anlının akıyla misafirlerini ağırlamışsın hamarat bacım benim dikkat et dizene lütfen yeniden ağrıtma
Antepia27 bacım sanırım bende olacam dünden beri çok şiddetli bel ağrısı karın ağrısı şişlik var ama olurmuyum bilmem arkadaşını gördüğüne çok sevindim ama niye geçmiş olsuna gittin hastamı?neyse umarım herşey yoluna girer kendine dikkat et ve diyetine sadık kal.
Günaydın, hayırlı pazarlar
Bilmiyorum. Göndermek istediğin resmin ekran alıntısını al, düzenle kısmından fotoyu kırp. Sonra yollayabilirsinDeneme yapmak için bir topic vardı bulamıyorumşu foto işini orada denemek istiyorum.bilen linkini atabilir mi lütfen
Günaydın hayırlı sabahlar iyi pazarlar hanımlar
Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
Gunaydinnn
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINNN TÜNAYDIN OLDU BANA GERÇİDEKimseyi unutmayıp herkese yetişiyorsunya, hayranım sana
kaptanım bu hayvan sever insanlara hayranım çünkü asla elime alamam sevemem ama hep kıskanırım kıskanç biri olduğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?