Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar arkadaşlar ......
Aylin42Konya bacım gözünaydın olsun çok şükür eve çıkarmışsınız çok sevindim sağlıkla ayağa kalmayı nasip etsin

gezegenfeza bacım anlının akıyla misafirlerini ağırlamışsın hamarat bacım benim dikkat et dizene lütfen yeniden ağrıtma
Antepia27 bacım sanırım bende olacam dünden beri çok şiddetli bel ağrısı karın ağrısı şişlik var ama olurmuyum bilmem arkadaşını gördüğüne çok sevindim ama niye geçmiş olsuna gittin hastamı?neyse umarım herşey yoluna girer kendine dikkat et ve diyetine sadık kal.

Püsküütüm iyi tatiller çukulatalım

Bana karne vermiyon demi?
sağ ol aebenim hassas böreğim.. gidip kardeşimi koklayayım biraz.
başından beri gel diyor ama bir türlü gidecek kafayı bulamadım.. şimdi emri vaki yaptı. biletimi almış.
iyi gelir belki.. umarım. iki tane de yiğenim var. kedi kızlar.. onlara da sarılıp otururum bir köşede. :)

karne.. hmmm.. sana.. hmmm

bir daha mezun ol düşünelim.

Ne iyi etmiş kardeşin.
Kedişler iyi gelir sana eminim.
Seviliyorsun güzel peri.

Ayy birtanecik bile karnem yok.

Ne iyi etmiş kardeşin.
Kedişler iyi gelir sana eminim.
Seviliyorsun güzel peri.

Ayy birtanecik bile karnem yok.

Sevgiler karşılıklı monişim güzel kalplim.

Mesajının bütün içeriğini kapsayacak bir şarkıyı söylerken buldum kendimi..

Bir kedim bile yok anlıyor musun?
Ha'di gülümse!

Çok sevindim canım babanın iyi olmasına çok iyi yapmışsın annene ikramlık yaparak insanın kız evladı olacak işte

Teşekkür ederim canım bu haftada senden derece bekliyorum ben bu yoğunluğun bu koşturmacanın tek iyi tarafı güzel kilo verirsin inşallah

Kimseyi unutmayıp herkese yetişiyorsunya, hayranım sana

Benimkisi.Eki Görüntüle 2197793
Kalpler birmiş püsküütüm.
Benimde dilime dolandı.
kaptanım bu hayvan sever insanlara hayranım çünkü asla elime alamam sevemem ama hep kıskanırım kıskanç biri olduğumdan evimizde hep hayvanımız olmuştur bekarken balık dışında hiç bir hayvana elimi sürmedim sevemiyom sorumluluk fazla geliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…