Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar arkadaşlar ......
Aylin42Konya bacım gözünaydın olsun çok şükür eve çıkarmışsınız çok sevindim sağlıkla ayağa kalmayı nasip etsin
gezegenfeza bacım anlının akıyla misafirlerini ağırlamışsın hamarat bacım benim dikkat et dizene lütfen yeniden ağrıtma
Antepia27 bacım sanırım bende olacam dünden beri çok şiddetli bel ağrısı karın ağrısı şişlik var ama olurmuyum bilmem arkadaşını gördüğüne çok sevindim ama niye geçmiş olsuna gittin hastamı?neyse umarım herşey yoluna girer kendine dikkat et ve diyetine sadık kal.
of of fatma keşke sormasaydım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzuya .Canım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
Öğrencimde kuzuda beyin tümörü çıktı operasyon geçirdi durum ciddi idi bayağı çok Şükür 1. Ameliyat i bitti Kasım'da yine bir operasyon u var ona gittim
Canım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
Öğrencimde kuzuda beyin tümörü çıktı operasyon geçirdi durum ciddi idi bayağı çok Şükür 1. Ameliyat i bitti Kasım'da yine bir operasyon u var ona gittim
Büyük geçmiş olsun, Allah şifa versinCanım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
gencecik yavrucak tıp da kazanmış maşallah her hastalık üzücü de gençlerinki daha üzücü rabbim şifasını esirgemesin inşallahCanım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.Canım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
çok tatlı ,birkaç ay önce ciddi ciddi eve kedi alacaktım olmadı,çocuklar için tam bir terapi,muhabbet kuşuyla idare ediyoruz
tekrar geçmiş olsun canım,annene büyük fayda sağlamışşın ellerine sağlıkIyiyim bitanem.Ancak uzanabildim.Babam bugun taburcu oldu.Cok sukur cok iyi.Hic agrisi da olmadi.9 tepsi tatli tuzlu mayali cesitleri yaptim.Yarin anneme goturucem,yazik zaten cok yoruldu.Gecmis olsuna gelenlere ikram etsin diye.Aksama kadar mutfakla ugrastim yani.
1. Ligini tekrar tebrik ederim saram.Devami gelir insallah.Sen nasilsin,keyfin iyi gorunuyor masallah
Sagol gezegenim,cok sukur atlattikÇok şükür gözünüz aydın olsun inşallah
dün denedim olmadıBilmiyorum. Göndermek istediğin resmin ekran alıntısını al, düzenle kısmından fotoyu kırp. Sonra yollayabilirsin
Canım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
Allah razi olsun yaseminim.Masallah amaliyattan 5-6 saat sonra ayaga kalkti.Hiperaktif yerinde duramaz ki.Umarim tekerrür etmezGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar arkadaşlar ......
Aylin42Konya bacım gözünaydın olsun çok şükür eve çıkarmışsınız çok sevindim sağlıkla ayağa kalmayı nasip etsin
gezegenfeza bacım anlının akıyla misafirlerini ağırlamışsın hamarat bacım benim dikkat et dizene lütfen yeniden ağrıtma
Antepia27 bacım sanırım bende olacam dünden beri çok şiddetli bel ağrısı karın ağrısı şişlik var ama olurmuyum bilmem arkadaşını gördüğüne çok sevindim ama niye geçmiş olsuna gittin hastamı?neyse umarım herşey yoluna girer kendine dikkat et ve diyetine sadık kal.
Sagol ozlemim.Hic kiyamam annemle babama.Ama 73 lu bir kiz kardesim var,onlari o kadar üzdu bagirdi,azarladi ki.Babama "ona hakkimi helal etmiyorum" dedirtti yani.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.tekrar geçmiş olsun canım,annene büyük fayda sağlamışşın ellerine sağlık
yok canım dikkat ettiği sürece hiçbişey olmaz allahın izniyle düzenli yürüyüş yapacak kısa kısa ilk başlarda öyle biliyorum ama dr ne dedi bilmem kilo almaz ve ağır işler yapmassa iyi olacaktır inşallah.Allah razi olsun yaseminim.Masallah amaliyattan 5-6 saat sonra ayaga kalkti.Hiperaktif yerinde duramaz ki.Umarim tekerrür etmez
Amiinnne saçma seylere kafamızı takıp üzülüyoruz insanlar nekadar acı seylerle imtihan oluyor rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermez biliyorum ama çoğu zaman şükretmeyi unutuyoruz galibarabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah.
amin aylinim ama evlat bişeye benzemiyor nekadar kızarsan kız nekadar ilenirsen ilen ne kadar beddua edersen et gene evalt gene evlat garip bir duygu tırnağına taş değse gene baban üzülür kardeşin için inşallah özürdilerde hayır dularını alır onların.Sagol ozlemim.Hic kiyamam annemle babama.Ama 73 lu bir kiz kardesim var,onlari o kadar üzdu bagirdi,azarladi ki.Babama "ona hakkimi helal etmiyorum" dedirtti yani.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
Evet dr da ayni seyleri soyledi.Evleri bahceli mustakil.Kapinin onune getirttigi 2 ton kumu bahceye tasimis.Bardagi tasiran son damla olmus zaten.Hala o kumlarin derdinde bahceye bisey yapacakmis.3-4 sene oncede çatidan dustu,koprucuk kemigi,kolu ... kac yeri kirildi.Bildigin hiperaktif yaramaz cocuk gibi.76 yasinda ama kendini 16 yasinda gibi goruyoryok canım dikkat ettiği sürece hiçbişey olmaz allahın izniyle düzenli yürüyüş yapacak kısa kısa ilk başlarda öyle biliyorum ama dr ne dedi bilmem kilo almaz ve ağır işler yapmassa iyi olacaktır inşallah.
Evet dr da ayni seyleri soyledi.Evleri bahceli mustakil.Kapinin onune getirttigi 2 ton kumu bahceye tasimis.Bardagi tasiran son damla olmus zaten.Hala o kumlarin derdinde bahceye bisey yapacakmis.3-4 sene oncede çatidan dustu,koprucuk kemigi,kolu ... kac yeri kirildi.Bildigin hiperaktif yaramaz cocuk gibi.76 yasinda ama kendini 16 yasinda gibi goruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?