Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
Öğrencimde kuzuda beyin tümörü çıktı operasyon geçirdi durum ciddi idi bayağı çok Şükür 1. Ameliyat i bitti Kasım'da yine bir operasyon u var ona gittim

of of fatma keşke sormasaydım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzuya .

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin

gencecik yavrucak tıp da kazanmış maşallah her hastalık üzücü de gençlerinki daha üzücü rabbim şifasını esirgemesin inşallah

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.

tekrar geçmiş olsun canım,annene büyük fayda sağlamışşın ellerine sağlık

Bilmiyorum. Göndermek istediğin resmin ekran alıntısını al, düzenle kısmından fotoyu kırp. Sonra yollayabilirsin
dün denedim olmadı tekrar deniycem

çok geçmiş olsun hem ailesine hem sevdiklerine.anne- baba için ne büyük imtihan, Allah sabır versin hepsine

Allah razi olsun yaseminim.Masallah amaliyattan 5-6 saat sonra ayaga kalkti.Hiperaktif yerinde duramaz ki.Umarim tekerrür etmez

ne saçma seylere kafamızı takıp üzülüyoruz insanlar nekadar acı seylerle imtihan oluyor rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermez biliyorum ama çoğu zaman şükretmeyi unutuyoruz galibarabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah.

tekrar geçmiş olsun canım,annene büyük fayda sağlamışşın ellerine sağlık
Sagol ozlemim.Hic kiyamam annemle babama.Ama 73 lu bir kiz kardesim var,onlari o kadar üzdu bagirdi,azarladi ki.Babama "ona hakkimi helal etmiyorum" dedirtti yani.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.

Allah razi olsun yaseminim.Masallah amaliyattan 5-6 saat sonra ayaga kalkti.Hiperaktif yerinde duramaz ki.Umarim tekerrür etmez
yok canım dikkat ettiği sürece hiçbişey olmaz allahın izniyle düzenli yürüyüş yapacak kısa kısa ilk başlarda öyle biliyorum ama dr ne dedi bilmem kilo almaz ve ağır işler yapmassa iyi olacaktır inşallah.

Sagol ozlemim.Hic kiyamam annemle babama.Ama 73 lu bir kiz kardesim var,onlari o kadar üzdu bagirdi,azarladi ki.Babama "ona hakkimi helal etmiyorum" dedirtti yani.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
amin aylinim ama evlat bişeye benzemiyor nekadar kızarsan kız nekadar ilenirsen ilen ne kadar beddua edersen et gene evalt gene evlat garip bir duygu tırnağına taş değse gene baban üzülür kardeşin için inşallah özürdilerde hayır dularını alır onların.

Evet dr da ayni seyleri soyledi.Evleri bahceli mustakil.Kapinin onune getirttigi 2 ton kumu bahceye tasimis.Bardagi tasiran son damla olmus zaten.Hala o kumlarin derdinde bahceye bisey yapacakmis.3-4 sene oncede çatidan dustu,koprucuk kemigi,kolu ... kac yeri kirildi.Bildigin hiperaktif yaramaz cocuk gibi.76 yasinda ama kendini 16 yasinda gibi goruyor

artık büyüme zamanı gelmiş yaptırmayın artık inşallah dinler sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…