- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cok dogru diyorsun canim.Evlat cok farkli.Ama ozur dileyecegini hic sanmiyorum.Daha oncede defalarca kere ayni durum oldu.En sonuncusu bayramin 1.gunu kopek gibi azarladi babami.Valizini aldi ist evine gitti.Kustuler ama neyseki gecmis olsun diye aradi babami.Cok inattir,hani derler ya kuyrugu hep diktiramin aylinim ama evlat bişeye benzemiyor nekadar kızarsan kız nekadar ilenirsen ilen ne kadar beddua edersen et gene evalt gene evlat garip bir duygu tırnağına taş değse gene baban üzülür kardeşin için inşallah özürdilerde hayır dularını alır onların.
dengeli güzel bir diyet listesi obezcim diyetisyenini dinle çok güzel kilolar verecen inşallah kaçamak yapmadığın sürece bununla çok güzel kilo verirsin.Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmışmenü sayfamı ikiye bölüp ekledim, tam olarak olmuyor.e artık onu da siz birleştiriverin her şeyi obezden beklemeyin Eki Görüntüle 2197818 Eki Görüntüle 2197819
Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmışmenü sayfamı ikiye bölüp ekledim, tam olarak olmuyor.e artık onu da siz birleştiriverin her şeyi obezden beklemeyin Eki Görüntüle 2197818 Eki Görüntüle 2197819
Ayy cookk tatli
rabbim içine merhamet versin inşallah bacım bazen merhametimden dolayı kendime çok sinirlenirim sonrada oturur düşünürüm derimki rabbim içimdeki merhametimi alma teşekkür ederim beni merhametli bir insan olarak yarattığın için inş kardeşinin içinede merhamet verir gönül gözü açılır.Cok dogru diyorsun canim.Evlat cok farkli.Ama ozur dileyecegini hic sanmiyorum.Daha oncede defalarca kere ayni durum oldu.En sonuncusu bayramin 1.gunu kopek gibi azarladi babami.Valizini aldi ist evine gitti.Kustuler ama neyseki gecmis olsun diye aradi babami.Cok inattir,hani derler ya kuyrugu hep diktir
Cok tsk ederim saram.Ahh ahh kiz evladi gibi var mi?Kizim olsun cok istemistim ama nasip degilmis.Hakkimda hayirli olsaydi Rabbim verirdi.Çok sevindim canım babanın iyi olmasına çok iyi yapmışsın annene ikramlık yaparak insanın kız evladı olacak işte
Teşekkür ederim canım bu haftada senden derece bekliyorum ben bu yoğunluğun bu koşturmacanın tek iyi tarafı güzel kilo verirsin inşallah
of of fatma keşke sormasaydım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzuya .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin
gencecik yavrucak tıp da kazanmış maşallah her hastalık üzücü de gençlerinki daha üzücü rabbim şifasını esirgemesin inşallah
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.
dün denedim olmadıtekrar deniycem
çok geçmiş olsun hem ailesine hem sevdiklerine.anne- baba için ne büyük imtihan, Allah sabır versin hepsine
ne saçma seylere kafamızı takıp üzülüyoruz insanlar nekadar acı seylerle imtihan oluyor rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermez biliyorum ama çoğu zaman şükretmeyi unutuyoruz galibarabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah.
amin aylinim ama evlat bişeye benzemiyor nekadar kızarsan kız nekadar ilenirsen ilen ne kadar beddua edersen et gene evalt gene evlat garip bir duygu tırnağına taş değse gene baban üzülür kardeşin için inşallah özürdilerde hayır dularını alır onların.
Gercekten gezegenim unutmuyor da,herkese yetisiyor.Bende hayranimKimseyi unutmayıp herkese yetişiyorsunya, hayranım sana
Amiinn bitanem amiinnnrabbim içine merhamet versin inşallah bacım bazen merhametimden dolayı kendime çok sinirlenirim sonrada oturur düşünürüm derimki rabbim içimdeki merhametimi alma teşekkür ederim beni merhametli bir insan olarak yarattığın için inş kardeşinin içinede merhamet verir gönül gözü açılır.
Rabbim acil sifalar versin canim.Cok uzuldumCanım arkadaşım in kızı öğrencimdi şimdi Dr olacak inşallah
Öğrencimde kuzuda beyin tümörü çıktı operasyon geçirdi durum ciddi idi bayağı çok Şükür 1. Ameliyat i bitti Kasım'da yine bir operasyon u var ona gittim
Rabbim acil sifalar versin canim.Cok uzuldum
amin yasocan.hep birlikte inşallahdengeli güzel bir diyet listesi obezcim diyetisyenini dinle çok güzel kilolar verecen inşallah kaçamak yapmadığın sürece bununla çok güzel kilo verirsin.
teşekkür ederim.şu an bir azim var ama ileriki günler için bir sey diyemiyciimmKac gundur ugrasiyon obezim sonunda yaptin.Gercekten de cok azimlisin,kilo verme asamanda da bu azmi gosterecegine eminim
Tebrikler, başardınInşallah bu sefer olmuştur.benim meyve listesi bu şekilde kızlarEki Görüntüle 2197817
Gercekten gezegenim unutmuyor da,herkese yetisiyor.Bende hayranim
aylin bu işi öğrendin aç kalmadan diyet yapmayı süper çok beğendimDun yorgunluktan menumu yazamadan tel elimde uyumusum.Sabah kalkinca hemen dunku msj larima baktim.Kimlere ne yazmisim,uykulu uykulu sacmaladim mi diye.Ama neyse ki saraya yazmisim.Ama menumu yazamamisim.
Sabah : 1 yumurta
1 kk suzme peynir
2 siyah 1 yesil zeytin
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ogle : Taze fasulye
3 kasik bulgur pilavi cacik
Ara : 2 ceviz
3 tane anjelika erik
1 dilim peynir
Aksam : Firinda sebzeli tavuklu brokoli
Salata
Su 2 lt Spor 45 dk leslie 300
11765 adimaeben
Ooyyuuu süper .. valla üstüne diyecek yok. Komutan bizizDiyet yapmaya nereden başlasam? Aşağıda önerilerim var, eğer ilginizi çeken bir konuysa baştan sona dikkatlice okuyunuz...
Sakin ol, gerçekten sakin ol. Kilo vermek için acele eder, bir o yöntemi bir bu yöntemi denersen; istediğin sonucu alamazsın.
Doğruları tekrar et, sadece tekrar et. Su mu içiyorsun, içmeye devam et. Kahvaltı mı yapıyorsun, yapmaya devam et.
İki de bir tartılıp kilo verip veremediğini kontrol etmenin tek bir anlamı vardır: Vücuduna, "sana güvenmiyorum" diyorsun. Hiç hafife alma, vücudunun aklı vardır; seni duyar...
"Practice makes perfect" sözü vardır, tekrar etmenin mükemmel etkisini anlatır. 100 gram verdim, 3 kilo aldım diye hesapları bırak; sadece doğru olanları sakince yap, tekrar tekrar...
Nasıl kilo aldığının farkında mısın? Tekrar tekrar hareketsiz yaşayıp tekrar tekrar sağlığa zararlı yiyecek ve içecekleri tüketerek... Kilo vermek için şimdi aynı formülü tersten uygula: Tekrar tekrar su iç, sebze ye, tatlıyı azalt, hareket et, dengeli uyu...
Doğru yöntemleri uygula. Lahana diyeti, ayran detoksu ve daha onlarcası... Bunlar bir işe yaramaz. Şok diyetleri bırak, büyüklerin gibi eskiler gibi beslen; zaten kilo vereceksin. Sor büyük annene, dedene; yıllar önce bu kadar çok kola içiliyor muydu?
Etrafı suçlama. Bu senin savaşın, senin hayatın... Belki, arkadaşının aklından "keşke bu kadar börek yemese" düşüncesi geçer ama söylemez, söyleyemez.
Bu senin kurtuluş savaşın, komutan sensin. Bu senin filmin, yönetmen sensin... Ben, ailen, arkadaşların sadece bir parçasıyız. Güç sende, yönetim sende!
Diyete Başlıyorum'da önceki paylaşımlara bak. Onlarca sağlıklı tarif, zayıflama yöntemi var. Oku, araştır, doğrusunu öğren. sen okuyup, araştırıp yepyeni bilgiler edinebilirsin. Haydi, göreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?