zehracım afiyet olsun akşamı şöyle geçiştirebilirdin 3 mercimekli köfte ve karnıbahar salatasıyla yani 1 dilim ekmek ve sebze yemiş olurdun hadi salatadanda yedin diyelim tatlıya hiç el sürmeseydin.Dunku menum
Saah:
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
Salatalik
Cay
1 kk peynir
2 yesl zeytin
Ara
Kahve
Oglen
Bamya ve yogurt
Aksam yok
Gun
1 kaşik karişik salata ( icine 2 tanede kelebek makarna vardi)
3 tane mercimek kofte marul
2 cin boregi( parmak kalinliginda kucuk)
1 Kupaya sutlu tatli yapmisti (kucuktu)
1 tane karnibahar haslama, sarmisakli yogurtlu
Cay
1 avuc kabak cekirdegi
Daha sonra turk kahvesi
Pisi ve pogaca vardi almadim
Su 2 lt
Spor; yok
afiyet olsun saracım gene çok iyi nedenir bu menüyeMenümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Üç kaşık etli kuru fasulye
Bir dilim taze fasulye kızartması
Acı turşu biberi
Ara
Hindistan cevizli kakaolu chia tohumlu süt
Akşam
Bir tabak vicdan çorbası
İki kaşık etli kuru fasulye
Acı turşu biberi
Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben yasom7272
sabah8.30
tavada 1yumurta roka ve kırmızıbiber ve1.5 kaşık lorla salata 4 zeytin
ara
4kaju 6 7 tane siyah kuru üzümve sütlü kahve
13.30
aç değildim ama 2 3 kaşık mantarım kalmıştı onu yedim
ara
cennet meyvesi 1tane
akşam 18.30
4 köfte salata ve ayran
2.5 lt su spor sabah 15dakka lesli birazdanda yürüyecem inş
aeben sara_28
babanın içinde ince bir sızı olarak kalır kardeşinin davranişları ama et tırnaktan ayrılmaz hele kardeşin daha iyi davranırsa babanın kalbi öyle bir yumuşar ki,farkına varmadan büyükleri kırabiliyoruz ki insan yaşlandıkça daha alıngan oluyor farketmek lazımSagol ozlemim.Hic kiyamam annemle babama.Ama 73 lu bir kiz kardesim var,onlari o kadar üzdu bagirdi,azarladi ki.Babama "ona hakkimi helal etmiyorum" dedirtti yani.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
obezcim güzel sağlıklı bir liste sana güzel kilolar verdirsinAzmin elinden hiçbir şey kurtulamazmışmenü sayfamı ikiye bölüp ekledim, tam olarak olmuyor.e artık onu da siz birleştiriverin her şeyi obezden beklemeyin Eki Görüntüle 2197818 Eki Görüntüle 2197819
Inşallah özlemcim.hep birlikte mutlu mesut verelim kilolarımızıbabanın içinde ince bir sızı olarak kalır kardeşinin davranişları ama et tırnaktan ayrılmaz hele kardeşin daha iyi davranırsa babanın kalbi öyle bir yumuşar ki,farkına varmadan büyükleri kırabiliyoruz ki insan yaşlandıkça daha alıngan oluyor farketmek lazım
obezcim güzel sağlıklı bir liste sana güzel kilolar verdirsin
Ben burdayım yasoo.son dakikaya bırakmam hicbir işimi.banyoyu da dünden yaptırırim, ütüleri de cumartesi sabahı yaparım sonra gezmeyebu akşam gene herkes kayıplarda çoçuğu okula giden dersler çamaşır ütü son dakikalar bütün gün herkes gezmelerde ütü dersleri akşamamı bıraktınız bakim neyse herkes benim gibi boş insan değil öpüldünüz.
bu akşam gene herkes kayıplarda çoçuğu okula giden dersler çamaşır ütü son dakikalar bütün gün herkes gezmelerde ütü dersleri akşamamı bıraktınız bakim neyse herkes benim gibi boş insan değil öpüldünüz.
Ben düğündeyim canım 
iyi eğlenceler canımBen düğündeyim canım 
hamarat hatunun işi başka işteBen burdayım yasoo.son dakikaya bırakmam hicbir işimi.banyoyu da dünden yaptırırim, ütüleri de cumartesi sabahı yaparım sonra gezmeyekafa rahat ben rahat
teşekkür edrim kızlarda hayran olnucak en son kişiyim allah razı olsun böyle düşündüğünüz için kıskanç haset çirkin ördek yavrusu
1 büyük tencere yaprak sardım, 2,5 tepsi kurabiye yaptımbu akşam gene herkes kayıplarda çoçuğu okula giden dersler çamaşır ütü son dakikalar bütün gün herkes gezmelerde ütü dersleri akşamamı bıraktınız bakim neyse herkes benim gibi boş insan değil öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?