Bi senin bide benim düğünlerden çektiğimiz nedir?Ben düğündeyim canım 
Misafir mi var işin mi bu??1 büyük tencere yaprak sardım, 2,5 tepsi kurabiye yaptım
Okulda mı oğlun yaso?bende oğlumun kışlıklarını yıkadım gönderecem dünden ıspanak almıştım yıkamadıydım anında çürümeye başlamış hemen yıkadım buzluğa attım burda herşey çok çabuk bozuluyor
Hafta sonu şehir dışında görümcemin oğlunun düğününe gideceğiz.Misafir mi var işin mi bu??
okul bitti obezim şükür tek stajı kaldı şimdi istanbulda stajda hayırlısı bakalım bundan sonra ne yapacak.Okulda mı oğlun yaso?
Yaa ne güzel :) geçende de börek yapmıştın ya yemek işinde olabileceğini düşündüm..Hafta sonu şehir dışında görümcemin oğlunun düğününe gideceğiz.
Sarmayı görümcem rica etti, kurabiyeydin torununa yaptım, benim kurabiyelerimi çok seviyorlar
Hayırlısıyla onu da bitirir inşallah.sen hangi şehirdesin?okul bitti obezim şükür tek stajı kaldı şimdi istanbulda stajda hayırlısı bakalım bundan sonra ne yapacak.
Bi senin bide benim düğünlerden çektiğimiz nedir?
Yine sen oynayıp eğleniyorsun, ben kös kös oturuyorum
hamarat hatunlarım benim bi tencere sarma sarsam 10 gün yatarım galiba bu arada 1 hafta öncesindenmi sardın dolaba atacan ellam heç sevmem dolaba atılan sarmayıdaHafta sonu şehir dışında görümcemin oğlunun düğününe gideceğiz.
Sarmayı görümcem rica etti, kurabiyeydin torununa yaptım, benim kurabiyelerimi çok seviyorlar
inşallah obezim inşallah biterde sonra ne olacak bakalım hayat mucadelesi bundan sonra başlıyor.sende kaç tane var çoçuk kaç yaşındalar?Hayırlısıyla onu da bitirir inşallah.sen hangi şehirdesin?
yemek yapmayı çok severim, yemek yemeyi çok severim ama sarma saramıyorum.sıkılıyorum.ya yanımda biri olacak ya da sarana yardım edicem.ama yemeye gelince affetmem:) ister buzluktan çıksın ister aylık olsunhamarat hatunlarım benim bi tencere sarma sarsam 10 gün yatarım galiba bu arada 1 hafta öncesindenmi sardın dolaba atacan ellam heç sevmem dolaba atılan sarmayıdaşaka şaka ellerine sağlık bacım afiyetle yiğin inşallah
bende de bilumum çeşit ve boylarda evlat mevcut canım :))en büyüğü üni de okuyor.istanbuldayım canıminşallah obezim inşallah biterde sonra ne olacak bakalım hayat mucadelesi bundan sonra başlıyor.sende kaç tane var çoçuk kaç yaşındalar?
artvindeyim
Ay yarin tartı günü değil mispor yapıldı yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm hele bakalım yarın ne gösterecek tartı pek umudum yok 2gündür tarılmıyorum.
Evhanımlarının işlerinin bir bölümüYaa ne güzel :) geçende de börek yapmıştın ya yemek işinde olabileceğini düşündüm..
Yok gezmeye gitmediğim halde ütü ve katlanacaklar yığınla. Çocuklar uyudu ben başlayayım.bu akşam gene herkes kayıplarda çoçuğu okula giden dersler çamaşır ütü son dakikalar bütün gün herkes gezmelerde ütü dersleri akşamamı bıraktınız bakim neyse herkes benim gibi boş insan değil öpüldünüz.
Mecbur yasomcum, yarın sabah camide mantı yapacaz, öğlen eve gelecek yemek, temizlık. Eşim işten gelip yemeğini yedikten sonra halı bakmaya gidecez . Başka bir dükkanda ayakkabı dolabı bulduk, onu alacaz, yemek odası takımının 1parçası kaldı, onu alacaz, akşam oldu bilehamarat hatunlarım benim bi tencere sarma sarsam 10 gün yatarım galiba bu arada 1 hafta öncesindenmi sardın dolaba atacan ellam heç sevmem dolaba atılan sarmayıdaşaka şaka ellerine sağlık bacım afiyetle yiğin inşallah
Allah kolaylık versin canimMecbur yasomcum, yarın sabah camide mantı yapacaz, öğlen eve gelecek yemek, temizlık. Eşim işten gelip yemeğini yedikten sonra halı bakmaya gidecez . Başka bir dükkanda ayakkabı dolabı bulduk, onu alacaz, yemek odası takımının 1parçası kaldı, onu alacaz, akşam oldu bileeve gelip yatacak.
Salı sabah camide içli köfte yapılacak. Öğle yemek, ev işi. Akşama halılar serilmeye başlar.
Çarşamba aynısı devam, Perşembe öğlen Abbas yolcu
oo gerçekten mi?? Tamam tartılalim o zamanAy yarin tartı günü değil mihiç tartılmadım yok.
:))bu aralar ben ara verdim.temizliğe değil de pasta börek işlerine.ben yemeyince eve alınmasınıda istemiyorum fakat eşim kesinlikle beni dinlemiyor alıyor.bu sabah gözümün önünde bir kilo böreği yediEvhanımlarının işlerinin bir bölümü. Ama ben temizlik yapmayı daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?