Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi senin bide benim düğünlerden çektiğimiz nedir?
Yine sen oynayıp eğleniyorsun, ben kös kös oturuyorum

Hafta sonu şehir dışında görümcemin oğlunun düğününe gideceğiz.
Sarmayı görümcem rica etti, kurabiyeydin torununa yaptım, benim kurabiyelerimi çok seviyorlar
hamarat hatunlarım benim bi tencere sarma sarsam 10 gün yatarım galiba bu arada 1 hafta öncesindenmi sardın dolaba atacan ellam heç sevmem dolaba atılan sarmayıda şaka şaka ellerine sağlık bacım afiyetle yiğin inşallah

yemek yapmayı çok severim, yemek yemeyi çok severim ama sarma saramıyorum.sıkılıyorum.ya yanımda biri olacak ya da sarana yardım edicem.ama yemeye gelince affetmem:) ister buzluktan çıksın ister aylık olsun

inşallah obezim inşallah biterde sonra ne olacak bakalım hayat mucadelesi bundan sonra başlıyor.sende kaç tane var çoçuk kaç yaşındalar?
artvindeyim
bende de bilumum çeşit ve boylarda evlat mevcut canım :))en büyüğü üni de okuyor.istanbuldayım canım

Yok gezmeye gitmediğim halde ütü ve katlanacaklar yığınla. Çocuklar uyudu ben başlayayım.

Hayır ne yaptın diye sorsan inan belli bir iş yapmadım bi balkonu yıkadım gözle görülen. Çamaşır astım. 2 kahvaltı hazırladım önce çocuklara sonra eşime. Mutfağı toparladım kek börek yaptım. Ama sorsan hiç oturdun mu diye yok. Şimdi bi kahve içtim. Ütüye geçeceğim. Allah'tan dün evi sil supur yapip çocukları yıkamıştım.

Mecbur yasomcum, yarın sabah camide mantı yapacaz, öğlen eve gelecek yemek, temizlık. Eşim işten gelip yemeğini yedikten sonra halı bakmaya gidecez . Başka bir dükkanda ayakkabı dolabı bulduk, onu alacaz, yemek odası takımının 1parçası kaldı, onu alacaz, akşam oldu bile eve gelip yatacak.
Salı sabah camide içli köfte yapılacak. Öğle yemek, ev işi. Akşama halılar serilmeye başlar.
Çarşamba aynısı devam, Perşembe öğlen Abbas yolcu

Allah kolaylık versin canim

Ay yarin tartı günü değil mi hiç tartılmadım yok.
oo gerçekten mi?? Tamam tartılalim o zaman

Evhanımlarının işlerinin bir bölümü. Ama ben temizlik yapmayı daha çok seviyorum
:))bu aralar ben ara verdim.temizliğe değil de pasta börek işlerine.ben yemeyince eve alınmasınıda istemiyorum fakat eşim kesinlikle beni dinlemiyor alıyor.bu sabah gözümün önünde bir kilo böreği yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…