Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kolaylık versin.ben okurken yoruldum :))

Ayy genemi dugun
Orda bitmeyen düğün yapmışlar herhalde
Senin neden zayıfladığın anlasildi
Şaka bı yana iyi eğlenceler canım

Heeeee bitmeyen düğün var canım

Ellerine sağlık canım ıspanak çok dayanaklı değil aldığın gibi yıkayıp kurutup kaldıracaksın yoksa iki gün dursa hemen çürür

1 büyük tencere yaprak sardım, 2,5 tepsi kurabiye yaptım

Ellerine sağlık canım sarmayı çok severim ama şimdilerde yasak istediğin kiloya gelince ilk iş sarma yiyecem beyaz lahana asma yaprağı pazı yaprağı hiç farketmez hepsini çok seviyorum sarmaktanda hiç üşenmem

Bi senin bide benim düğünlerden çektiğimiz nedir?
Yine sen oynayıp eğleniyorsun, ben kös kös oturuyorum

Hiç sorma hiç birine isteyerek gitmiyorum eş dost düğünü olunca mecburiyetten gidiyorum canım

Yok kız bu saatte bile sarma iste üşenmem yaparım zeytinyağlı etli tavuklu kuşbaşılı nasıl istersen hele bide sarmaların ilk sırası hafif kızaracak offf bayılırım yoğurtla beraber nede güzel gider

Özellikle asma yaprağıyla tavuklu dolma çok güzel oluyor üzerine üç dört tanede Limon tuzu atacaksın ohhhh mis

Sarma diyince çenem düştü iyimi

Maşallah, kafaya koydummu biter bende tadına bile bakmam. Onun için sorun yok,

Kolay gelsin canım ütü benimde çok sık yaptığım bişey

Benimde gözümün önünde kekler börekler yeniyor dolmalar yapılıyor ama yemiyorum tartıda eksi çıkınca nasıl sevineceğimi düşünüyorum geçip gidiyor

Haftaya biter herhalde yogunluk uzanırsın. Benim yerime de uzan ama
Haftaya 1 gün nikah var, 1 günlükde kermesimiz var. Onunhazırlığı çok.
Birde halılar bu hafta bitmez, haftayada kalır, mobilyalarda gelip kurulacak. Türkiye’de aldığımız yer kuruyordu ne güzel, burda kurdurmak için birilerini bulmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…