Allah kolaylık versin.ben okurken yoruldum :))Mecbur yasomcum, yarın sabah camide mantı yapacaz, öğlen eve gelecek yemek, temizlık. Eşim işten gelip yemeğini yedikten sonra halı bakmaya gidecez . Başka bir dükkanda ayakkabı dolabı bulduk, onu alacaz, yemek odası takımının 1parçası kaldı, onu alacaz, akşam oldu bileeve gelip yatacak.
Salı sabah camide içli köfte yapılacak. Öğle yemek, ev işi. Akşama halılar serilmeye başlar.
Çarşamba aynısı devam, Perşembe öğlen Abbas yolcu
Amin canımAllah kolaylık versin canim
Ayy genemi dugun
Orda bitmeyen düğün yapmışlar herhalde
Senin neden zayıfladığın anlasildi
Şaka bı yana iyi eğlenceler canım
bende oğlumun kışlıklarını yıkadım gönderecem dünden ıspanak almıştım yıkamadıydım anında çürümeye başlamış hemen yıkadım buzluğa attım burda herşey çok çabuk bozuluyor
1 büyük tencere yaprak sardım, 2,5 tepsi kurabiye yaptım
Bi senin bide benim düğünlerden çektiğimiz nedir?
Yine sen oynayıp eğleniyorsun, ben kös kös oturuyorum
hamarat hatunlarım benim bi tencere sarma sarsam 10 gün yatarım galiba bu arada 1 hafta öncesindenmi sardın dolaba atacan ellam heç sevmem dolaba atılan sarmayıdaşaka şaka ellerine sağlık bacım afiyetle yiğin inşallah
Maşallah, kafaya koydummu biter bende tadına bile bakmam. Onun için sorun yok,oo gerçekten mi?? Tamam tartılalim o zaman
:))bu aralar ben ara verdim.temizliğe değil de pasta börek işlerine.ben yemeyince eve alınmasınıda istemiyorum fakat eşim kesinlikle beni dinlemiyor alıyor.bu sabah gözümün önünde bir kilo böreği yedi
Haftaya biter herhalde yogunluk uzanırsın. Benim yerime de uzan amaAmin canım
Koltuğun üstünde, battaniyeme sarılıp uzanmayalım haftalar oldu heralde, ne kadar özledim bilsen
Yok gezmeye gitmediğim halde ütü ve katlanacaklar yığınla. Çocuklar uyudu ben başlayayım.
Hayır ne yaptın diye sorsan inan belli bir iş yapmadım bi balkonu yıkadım gözle görülen. Çamaşır astım. 2 kahvaltı hazırladım önce çocuklara sonra eşime. Mutfağı toparladım kek börek yaptım. Ama sorsan hiç oturdun mu diye yok. Şimdi bi kahve içtim. Ütüye geçeceğim. Allah'tan dün evi sil supur yapip çocukları yıkamıştım.
1 senedir bu tempodayım, bu ara çoğaldı, tahammülüm azaldı.Allah kolaylık versin.ben okurken yoruldum :))
Maşallah, kafaya koydummu biter bende tadına bile bakmam. Onun için sorun yok,
Neyse haftaya benim de kayinvalidem geliyor
1 senedir bu tempodayım, bu ara çoğaldı, tahammülüm azaldı.
Allah sonumu hayretsin
Sağol canım. Ben hepsini ütülemeyeceğim. Bu hafta idare etsin yeter.Kolay gelsin canım ütü benimde çok sık yaptığım bişey
oo gerçekten mi?? Tamam tartılalim o zaman
:))bu aralar ben ara verdim.temizliğe değil de pasta börek işlerine.ben yemeyince eve alınmasınıda istemiyorum fakat eşim kesinlikle beni dinlemiyor alıyor.bu sabah gözümün önünde bir kilo böreği yedi
Haftaya 1 gün nikah var, 1 günlükde kermesimiz var. Onunhazırlığı çok.Haftaya biter herhalde yogunluk uzanırsın. Benim yerime de uzan ama
Sabır versin tabiki,buyur işte halime şükretmek için gayet güzel sebepGözün aydın mı diyelim Allah sabır versin mi
Sağol canım. Ben hepsini ütülemeyeceğim. Bu hafta idare etsin yeter.
Sabır versin tabiki,buyur işte halime şükretmek için gayet güzel sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?