Amin canım
Koltuğun üstünde, battaniyeme sarılıp uzanmayalım haftalar oldu heralde, ne kadar özledim bilsen
Gelsin gelsin. Çocuklara bakmak için geliyor. Biraz zorlandık eşimle beraber.Sabır versin tabiki,buyur işte halime şükretmek için gayet güzel sebep
Bunlara şükür canım, Allah sağlık sıhhat versinKıyamam düğününüz ve kermesiniz bitse rahatlarsın
Mecbur yasomcum, yarın sabah camide mantı yapacaz, öğlen eve gelecek yemek, temizlık. Eşim işten gelip yemeğini yedikten sonra halı bakmaya gidecez . Başka bir dükkanda ayakkabı dolabı bulduk, onu alacaz, yemek odası takımının 1parçası kaldı, onu alacaz, akşam oldu bileeve gelip yatacak.
Salı sabah camide içli köfte yapılacak. Öğle yemek, ev işi. Akşama halılar serilmeye başlar.
Çarşamba aynısı devam, Perşembe öğlen Abbas yolcu
Büyükten zarar gelmez canım. 18 sene beraber yaşadım, alınganlığı beni çok yordu, onunda dışardan dolduranlar vardı, yoksa şikayetim olmadıGelsin gelsin. Çocuklara bakmak için geliyor. Biraz zorlandık eşimle beraber.
Amin canımÇok yoğunsun hakkaten Allah kolaylık versin hepte hayır işi yapıyorsun ne güzel Allah sevabını yazsın
Hadi iyi gecelerBu sefer kesin gittim
Sarayca gözünaydın canım iyi yönünden bak çoçuklar sersefil olmayacak biraz olsun sende kendine vakit ayırırsın inşallah.
gezegenfeza bacım bu nasıl bir iş anam okurken yoruldum bukadar tempo beni hasta eder valla allah yardımcın olsun
obezzto boy boy diyince kız kaçtane var çoçuk beş altı
sara_28 bacım valla çok üşenirim sarma sarmaya sadece oğlum isterse sararım.
hepinize kolay gelsin bekar olmak harika bişey
1 senedir bu tempodayım, bu ara çoğaldı, tahammülüm azaldı.
Allah sonumu hayretsin
en iyisini yapıyorsun.bende yemiyorum ama gözümün önünde yediklerinde, hele ki diet yaptığımı bile bile yediklerinde sinirleniyorumBenimde gözümün önünde kekler börekler yeniyor dolmalar yapılıyor ama yemiyorum tartıda eksi çıkınca nasıl sevineceğimi düşünüyorum geçip gidiyor
üç tane canımSarayca gözünaydın canım iyi yönünden bak çoçuklar sersefil olmayacak biraz olsun sende kendine vakit ayırırsın inşallah.
gezegenfeza bacım bu nasıl bir iş anam okurken yoruldum bukadar tempo beni hasta eder valla allah yardımcın olsun
haydi sana kolay gelsin o zaman.misafir geldiğinde bende bir gün önceden yapıp atarım dolaba, ertesi gün elinin altında hazır oluyor.üç-dört gün dursa bir sey olmaziyi geceler hepinize ben biraz kestirmiştim öğleden sonra uykum gelmedi sabah kalkıp mercimek köftesi yapacam arkadaşın doğumgünü benden onu istediler.
Bende eskisi gibi deyilimki yasocan, yoruluyorum artık. Bi tatili hak ettim deyilmi?Sarayca gözünaydın canım iyi yönünden bak çoçuklar sersefil olmayacak biraz olsun sende kendine vakit ayırırsın inşallah.
Aynen canım, evi düzene koyuyum gerisini hallederim inşallahyorucudur muhakkak.bazen insan hızını azaltıp daha çok kendinle başbaşa kalmaya ihtiyaç duyuyor.bende çok olur.daha verimli olmak için muhakkak kendine zaman ayırmaya çalış.senden kıymetli kimse yok
O cirkin ordek yavrusu dedigin,bizim icin cooookkk guzel ve degerli yaseminimteşekkür edrim kızlarda hayran olnucak en son kişiyim allah razı olsun böyle düşündüğünüz için kıskanç haset çirkin ördek yavrusu
aylin bu işi öğrendin aç kalmadan diyet yapmayı süper çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?