Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok yoğunsun hakkaten Allah kolaylık versin hepte hayır işi yapıyorsun ne güzel Allah sevabını yazsın

Sarayca gözünaydın canım iyi yönünden bak çoçuklar sersefil olmayacak biraz olsun sende kendine vakit ayırırsın inşallah.
gezegenfeza bacım bu nasıl bir iş anam okurken yoruldum bukadar tempo beni hasta eder valla allah yardımcın olsun

obezzto boy boy diyince kız kaçtane var çoçuk beş altı
sara_28 bacım valla çok üşenirim sarma sarmaya sadece oğlum isterse sararım.
hepinize kolay gelsin bekar olmak harika bişey

1 senedir bu tempodayım, bu ara çoğaldı, tahammülüm azaldı.
Allah sonumu hayretsin
yorucudur muhakkak.bazen insan hızını azaltıp daha çok kendinle başbaşa kalmaya ihtiyaç duyuyor.bende çok olur.daha verimli olmak için muhakkak kendine zaman ayırmaya çalış.senden kıymetli kimse yok

Benimde gözümün önünde kekler börekler yeniyor dolmalar yapılıyor ama yemiyorum tartıda eksi çıkınca nasıl sevineceğimi düşünüyorum geçip gidiyor
en iyisini yapıyorsun.bende yemiyorum ama gözümün önünde yediklerinde, hele ki diet yaptığımı bile bile yediklerinde sinirleniyorum

üç tane canım

iyi geceler hepinize ben biraz kestirmiştim öğleden sonra uykum gelmedi sabah kalkıp mercimek köftesi yapacam arkadaşın doğumgünü benden onu istediler.
haydi sana kolay gelsin o zaman.misafir geldiğinde bende bir gün önceden yapıp atarım dolaba, ertesi gün elinin altında hazır oluyor.üç-dört gün dursa bir sey olmaz

Bende eskisi gibi deyilimki yasocan, yoruluyorum artık. Bi tatili hak ettim deyilmi?

yorucudur muhakkak.bazen insan hızını azaltıp daha çok kendinle başbaşa kalmaya ihtiyaç duyuyor.bende çok olur.daha verimli olmak için muhakkak kendine zaman ayırmaya çalış.senden kıymetli kimse yok
Aynen canım, evi düzene koyuyum gerisini hallederim inşallah

teşekkür edrim kızlarda hayran olnucak en son kişiyim allah razı olsun böyle düşündüğünüz için kıskanç haset çirkin ördek yavrusu
O cirkin ordek yavrusu dedigin,bizim icin cooookkk guzel ve degerli yaseminim
Ayni sehirde yasayip da seninle arkadaslik dostluk yapmayi cok isterdim.Artik gercek dost,gercek arkadas bulmak cok zor.Her sey menfaat uzerine maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…