ben sevmem durmuş mercimek köftesini zaten öğlen yiyecekler ben yermiyim bilmem bakalım yarın olsun.en iyisini yapıyorsun.bende yemiyorum ama gözümün önünde yediklerinde, hele ki diet yaptığımı bile bile yediklerinde sinirleniyorum
üç tane canım
haydi sana kolay gelsin o zaman.misafir geldiğinde bende bir gün önceden yapıp atarım dolaba, ertesi gün elinin altında hazır oluyor.üç-dört gün dursa bir sey olmaz
canım benim keşke yakın olaydık okadar uzaktayımki ankarada olsam günübirlik bile gelirdim .O cirkin ordek yavrusu dedigin,bizim icin cooookkk guzel ve degerli yaseminim
Ayni sehirde yasayip da seninle arkadaslik dostluk yapmayi cok isterdim.Artik gercek dost,gercek arkadas bulmak cok zor.Artik her sey menfaat uzerine maalesef.
gel türkiyeyede beraber tatil yapalımBende eskisi gibi deyilimki yasocan, yoruluyorum artık. Bi tatili hak ettim deyilmi?
gel türkiyeyede beraber tatil yapalımkesin başlarsın kız buralar çok yokuş benim dizlerim ağrıyor
Cok dogru diyorsun Ozlemcim.Babamin icindeki o siziyi hissettim.Cunku babamin kardesimle konusurken kizim diyerek konusmadigini farkettim.babanın içinde ince bir sızı olarak kalır kardeşinin davranişları ama et tırnaktan ayrılmaz hele kardeşin daha iyi davranırsa babanın kalbi öyle bir yumuşar ki,farkına varmadan büyükleri kırabiliyoruz ki insan yaşlandıkça daha alıngan oluyor farketmek lazım
obezcim güzel sağlıklı bir liste sana güzel kilolar verdirsin
Tarifini verir misin cnmHafta sonu şehir dışında görümcemin oğlunun düğününe gideceğiz.
Sarmayı görümcem rica etti, kurabiyeydin torununa yaptım, benim kurabiyelerimi çok seviyorlar
Heeeee bitmeyen düğün var canım
Ellerine sağlık canım ıspanak çok dayanaklı değil aldığın gibi yıkayıp kurutup kaldıracaksın yoksa iki gün dursa hemen çürür
Ellerine sağlık canım sarmayı çok severim ama şimdilerde yasak istediğin kiloya gelince ilk iş sarma yiyecem beyaz lahana asma yaprağı pazı yaprağı hiç farketmez hepsini çok seviyorum sarmaktanda hiç üşenmem
Hiç sorma hiç birine isteyerek gitmiyorum eş dost düğünü olunca mecburiyetten gidiyorum canım
Yok kız bu saatte bile sarma iste üşenmem yaparım zeytinyağlı etli tavuklu kuşbaşılı nasıl istersen hele bide sarmaların ilk sırası hafif kızaracak offf bayılırım yoğurtla beraber nede güzel gider
Özellikle asma yaprağıyla tavuklu dolma çok güzel oluyor üzerine üç dört tanede Limon tuzu atacaksın ohhhh mis
Sarma diyince çenem düştü iyimi
Kurabiyeninmi?Tarifini verir misin cnm
Yeğenin için çok sevindim canımhayirli geceler kızlar
okadar yoğun gecen hafta sonra yeni haftaya basliyoruz inşallah iyi geçer..
enson ayin 7 si veya sekizinde girmisim zaman nasil gecmis anlamadim ..
sizleri ozledim inşallah herkez iyidir..
yegenimin sözünü yaptik rabbim tamamina erdirsin inşallah..
benim minik kizim cok yaramaz oldu teyzeleri herseyi agzina sokuyor
emekledigi icin surekli ilgilenmek zorundayiz illaki düşe kalka büyüyor..
birde düğün zamanlari simdi düğünler davetler doğum gunleri yoğun geciyo..
calisiyorum ev isi misafirler
hamdolsun şükürler iyiyim ama
inşallah kilolar saglikla gidiyordur sizlerde
Allah tamamına erdirsinEki Görüntüle 2198025 Eki Görüntüle 2198026 Eki Görüntüle 2198027
ortanca kizimin DOĞUM GÜNÜ oldu 14 yasini doldurdu
yegeniminde sozunden bir görüntü atayim dedim
elifimide özlemişsiniz dir teyzeleri hayirli geceler kizlar size
allah tamamına erdirsin canım inşallah çok mutlu olurlar ama çok küçükler dahaEki Görüntüle 2198025 Eki Görüntüle 2198026 Eki Görüntüle 2198027
ortanca kizimin DOĞUM GÜNÜ oldu 14 yasini doldurdu
yegeniminde sozunden bir görüntü atayim dedim
elifimide özlemişsiniz dir teyzeleri hayirli geceler kizlar size
aman kocanla gel ne yapayım sen gelseydin tek beraber bekar takılırdıkaralık sonu gibi eşimle antalyaya kaçmayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?