Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pamukçum kuşluk öğününde aşure yemeseydin ve akşamda ekmek dilimini azaltsaydın gün içindeki menün dengeli olurdu.

bende sinir oluyorum ama yapacak bişey yok canım

Yalnız biz neden bu akşam yemek pasta börek muhabbetine sardık anlamadımaman bilinç altınıza yenik düşmeyin arkadaşlar

bencede

menün çok zül canım suyuda artırdınya çok seviniyorum canım sporuna laf yok

Cok dogru diyorsun Ozlemcim.Babamin icindeki o siziyi hissettim.Cunku babamin kardesimle konusurken kizim diyerek konusmadigini farkettim.

en bu konuyu kaçırmışım canım ama anne babalar evlatlarının yaptığını çabuk unuturlar içlerinde sızı kalsada kızkardeşinde inşallah yaptığı hatanın farkına varır çünkü bu dünyada insanın anne babasından daha değerli bişey yok

maşallah kuzuma Allahım nazarlardan korusun özledik tabi bu güzellik özlenmezmi
kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsun
yeğeninin sözüde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalarınız olsun

günaydın canım hayırlı haftalar

kilom sabit kızlar nazar ettiniz gr gr da olsa veriyodum hepiniz nazar duası okuyun bana bakimdostun dosta duası makbuldur.

kıyamam

günaydın canım

Allak kokaylik versin,gucunu kuvvettini artirsin canim.Camide yaptiklarinizi satiyorlar da parasi oraya hayir mi kaliyor

Masallah sarama tebrik ederim cnm.Bir daha odemin olurda arti gelirsen ki Allah muhafaza mizmizlanmak yok tmm mi.Yoksa

Benim teselli şeklimi benimsemişsin
tamam tamam mızmızlanmayacam

Günaydın hanımlar. Ben geldim.haftasonu anneme gitmiştim çünkü. Baya yogundu. Evimi toparlayayim geçmişi okuycam. Hepinizi seviyorum. Mutlu haftalarimiz olsun. Bu arada
Cuma 79.2
Pazartesi 79.0

hoşgeldin canım kilon içinde tebrik ederim

Benim teselli şeklimi benimsemişsin
tamam tamam mızmızlanmayacam

hoşgeldin canım kilon içinde tebrik ederim
Teşekkür ederim sara cim. Maşallah gönülden kutluyorum. Senin buradaki gayretini görünce kendim kilo vermiş gibi sevindim senin adına. Inşallah Rabbim saglikla hedeflerine ulastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…