pamukçum kuşluk öğününde aşure yemeseydin ve akşamda ekmek dilimini azaltsaydın gün içindeki menün dengeli olurdu.Merhabalar herkese canlarım
Dün sabah iki dilim ekmek omlet domates zeytin 7 tane yoğurt yarım kase
Ara aşure
Öğlen yemeği aşure
Ara bir domates bir salatalık
Akşam iki dilim ekmek kelle paça iki kasemenüyü beğenmedim ama bugün telafi edeceğim
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Allah'ım yasom ve ben kilo vermeye başlayalım (yasom daha çok versin, hakediyor) âminkilom sabit kızlar nazar ettiniz gr gr da olsa veriyodum hepiniz nazar duası okuyun bana bakimdostun dosta duası makbuldur.
en iyisini yapıyorsun.bende yemiyorum ama gözümün önünde yediklerinde, hele ki diet yaptığımı bile bile yediklerinde sinirleniyorum
üç tane canım
haydi sana kolay gelsin o zaman.misafir geldiğinde bende bir gün önceden yapıp atarım dolaba, ertesi gün elinin altında hazır oluyor.üç-dört gün dursa bir sey olmaz
Yalnız biz neden bu akşam yemek pasta börek muhabbetine sardık anlamadımaman bilinç altınıza yenik düşmeyin arkadaşlar
Uyuyakalmadan menumu yazayim.Sonra gecmise
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1/2 dilim tb kasarli sebzeli tost
1 yumurta 2 catal bal
Ogle : 1 kepce nohut
Bol salata
Ara : Bir kase tarcinli yogurt
3 tane erik
Aksam : 3-4 kasik kavurma(domates biber soganli) Cacik
Su 2 lt 1 kupa yesil cay+1kupa mate cayi
Spor 45 dk leslie + 1.5 saat yuruyus
19 073 adim @aeben
Cok dogru diyorsun Ozlemcim.Babamin icindeki o siziyi hissettim.Cunku babamin kardesimle konusurken kizim diyerek konusmadigini farkettim.
Eki Görüntüle 2198025 Eki Görüntüle 2198026 Eki Görüntüle 2198027
ortanca kizimin DOĞUM GÜNÜ oldu 14 yasini doldurdu
yegeniminde sozunden bir görüntü atayim dedim
elifimide özlemişsiniz dir teyzeleri hayirli geceler kizlar size
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalarınız olsun
kilom sabit kızlar nazar ettiniz gr gr da olsa veriyodum hepiniz nazar duası okuyun bana bakimdostun dosta duası makbuldur.
Günaydın
Allak kokaylik versin,gucunu kuvvettini artirsin canim.Camide yaptiklarinizi satiyorlar da parasi oraya hayir mi kaliyorMecbur yasomcum, yarın sabah camide mantı yapacaz, öğlen eve gelecek yemek, temizlık. Eşim işten gelip yemeğini yedikten sonra halı bakmaya gidecez . Başka bir dükkanda ayakkabı dolabı bulduk, onu alacaz, yemek odası takımının 1parçası kaldı, onu alacaz, akşam oldu bileeve gelip yatacak.
Salı sabah camide içli köfte yapılacak. Öğle yemek, ev işi. Akşama halılar serilmeye başlar.
Çarşamba aynısı devam, Perşembe öğlen Abbas yolcu
cuma günü :89,5
bugün :89,0
fark :-500 gr
yuppiiiiiiiiiiii
Masallah sarama tebrik ederim cnm.Bir daha odemin olurda arti gelirsen ki Allah muhafaza mizmizlanmak yok tmm mi.Yoksa
Günaydın hanımlar. Ben geldim.haftasonu anneme gitmiştim çünkü. Baya yogundu. Evimi toparlayayim geçmişi okuycam. Hepinizi seviyorum. Mutlu haftalarimiz olsun. Bu arada
Cuma 79.2
Pazartesi 79.0
Oy oy maşallah kuzuyaEki Görüntüle 2198025 Eki Görüntüle 2198026 Eki Görüntüle 2198027
ortanca kizimin DOĞUM GÜNÜ oldu 14 yasini doldurdu
yegeniminde sozunden bir görüntü atayim dedim
elifimide özlemişsiniz dir teyzeleri hayirli geceler kizlar size
Teşekkür ederim sara cim. Maşallah gönülden kutluyorum. Senin buradaki gayretini görünce kendim kilo vermiş gibi sevindim senin adına. Inşallah Rabbim saglikla hedeflerine ulastirsinBenim teselli şeklimi benimsemişsin
tamam tamam mızmızlanmayacam
hoşgeldin canım kilon içinde tebrik ederim
Yok kiz,o seviyor kv sini seviyor bence.Gittiginde uzulmustuGözün aydın mı diyelim Allah sabır versin mi
Yok kiz,o seviyor kv sini seviyor bence.Gittiginde
uzulmustu
Teşekkür ederim sara cim. Maşallah gönülden kutluyorum. Senin buradaki gayretini görünce kendim kilo vermiş gibi sevindim senin adına. Inşallah Rabbim saglikla hedeflerine ulastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?