- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
18 yil bayagi cok yasamisin.Bende 11 sene yasadim.Benim kvde de pofpoflanmayi cok severdi rahmetli.Severdim ama.Valla iyi yasamisiz gezegenim.Simdi olsa yapamazdim herhaldeBüyükten zarar gelmez canım. 18 sene beraber yaşadım, alınganlığı beni çok yordu, onunda dışardan dolduranlar vardı, yoksa şikayetim olmadı
Allah kolaylik versin ozlemcimgünaydın kızlar kilom sabit
beni çok meşgul ettiler sabah sabah canım sıkıldı işler daha çok aksamadan çıkmak zorundayım geçmişe de bakamadım akşama anca görüşürüz
Sanada gunaydin Fatmacim.GuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım
Sözde akşam hiç yemeyecektim 5 te domates salatalık yedim ama kelle paça oluncapamukçum kuşluk öğününde aşure yemeseydin ve akşamda ekmek dilimini azaltsaydın gün içindeki menün dengeli olurdu.
Ahh keske ne guzel olurdu.Atla hizli trene 2 saat sonra burdasin.Bende gelirdim.Dag daga kavusmaz insan insana kavusur derler.Belki birgun bir yerlerde gorusuruzcanım benim keşke yakın olaydık okadar uzaktayımki ankarada olsam günübirlik bile gelirdim .
gel türkiyeyede beraber tatil yapalımkesin başlarsın kız buralar çok yokuş benim dizlerim ağrıyor
Bir zamanlar mavili 38 diye bir arkadasimiz vardi degil mi?Antalya deyince o aklima geldi.Ora da yasiyorduaralık sonu gibi eşimle antalyaya kaçmayı düşünüyoruz
Bir zamanlar mavili 38 diye bir arkadasimiz vardi degil mi?Antalya deyince o aklima geldi.Ora da yasiyordu
Tsk ederim tatlimKurabiyeninmi?
250 gr margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı nişasta
1 paket vanilya
3 su bardağı un ( yavaş yavaş koy, az yada çok olabilir)
Birazına kakao, birazına tarçın koydum, birazını sade yaptım
Ahh keske ne guzel olurdu.Atla hizli trene 2 saat sonra burdasin.Bende gelirdim.Dag daga kavusmaz insan insana kavusur derler.Belki birgun bir yerlerde gorusuruz
Yasemincim hep de masallah dedik ama.Allahim nolursun yaseminim eskisi gibi hafta da 1 kilo versin insallahkilom sabit kızlar nazar ettiniz gr gr da olsa veriyodum hepiniz nazar duası okuyun bana bakimdostun dosta duası makbuldur.
Gelem mi diye soruyon haa bidebende gelem mi
Evet zehraydi.Yine de uzuldum demistiüzülen zehraydı sanki
Gelem mi diye soruyon haa bide
Bu aralar bu emoji cok hosuma gidiyor.Senden bana gecti herhalde
keske ucan halimiz olsaydi.Birbirimize gider gelirdik,pastasiz boreksiz,yesilcayli gunler yapardik
Yasemincim hep de masallah dedik ama.Allahim nolursun yaseminim eskisi gibi hafta da 1 kilo versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?