Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi etmiş emrivaki olmasa gideceğin yok...

Demek karne vermiycen ...
Ben kilo alıp geri geleyim o vakit

İyi ol...

divinity nin karnesi

seaBahAR
Eline sağlık püsküütüm.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları

divinity 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ekim / 3
Kasım / -0,5
Aralık / 0,5
2009 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO

Ağustos / 1,3
Eylül / 2,4
Ekim / 1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (126. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (591. Etap) ( 65,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,55% )
Toplam Süre ( 23 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 335 )

Bilgi:
Sevgili Divinity 10 Ekim 2009 tarihinde (126. etap) 73 kilo ile başladığı yarışmamızdan 12 Ekim 2018 tarihinde (591. etap) toplam 7,7 kilo vererek ve 64 kilo olan hedefini 86% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 138. ve 580. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

ben sevmem durmuş mercimek köftesini zaten öğlen yiyecekler ben yermiyim bilmem bakalım yarın olsun.
yoğurduktan sonra streçe sar beklet.o şekilde hicbir sey olmuyor, üzeri falan kurumuyor yani.öteki türlü bende yiyemem

Allah'ım yasom ve ben kilo vermeye başlayalım (yasom daha çok versin, hakediyor) âmin
yaa bizi de unutmayın plesase..bizim neyimiz eksik, eksiğimiz yok fazlamız var :)

Sözde akşam hiç yemeyecektim 5 te domates salatalık yedim ama kelle paça olunca bari ekmeksiz yiyeyim dedim ekmek de yedim maalesef bugün dengeliyorum hemen fazla yapacam galiba sporu yapabilirsem
kelle paça mı?? Sarımsaklı sirkeli mi?? Ne zamandır yemedim pamuşum, canım istedi şimdi

Az önce çoktan yemedigim çok sevdiğim harika görünen bir fıstıklı baklavayı reddettim çünkü fıstık gibi görünen ben olmalıyım baklava degil , değil mi
harikasın

Süpersin bugün kilo bildirimi mi olacaktı haberim yok ben zaten bugün girebildim anca
evet oluyomuş.bende yeni öğrendim

Allak kokaylik versin,gucunu kuvvettini artirsin canim.Camide yaptiklarinizi satiyorlar da parasi oraya hayir mi kaliyor
Camimiz senelerdir inşaatta, yaptıklarımız satılıyor, parası ya inşaatta kullanılıyor, yada mutvak eksikleri için harcanıyor.

Bizimde bir gün böyle karnemiz gelecek mi acep?geçen sefer çok yaklaşmıştım bu sefer hedefi tuttur yareppim divinity tebrik ederim canım

saraycam beni etiketlediğin için menünü gördüm cancazım davetin üstüne birde bu menüyümü yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…