- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Benim de kilom sabit.Dun o kadar yurudum spor yaptigim halde.Neyse cumaya kadar veririm insallahmoni
sağ ol aebenim hassas böreğim.. gidip kardeşimi koklayayım biraz.
başından beri gel diyor ama bir türlü gidecek kafayı bulamadım.. şimdi emri vaki yaptı. biletimi almış.
iyi gelir belki.. umarım. iki tane de yiğenim var. kedi kızlar.. onlara da sarılıp otururum bir köşede. :)
karne.. hmmm.. sana.. hmmm
bir daha mezun ol düşünelim.
evet ne güzel olurdu
bu emoji benimde hoşuma gidiyorteselli biçimim
Isler beni bekliyor.Evi sileyim supureyim.Yuruyusumu yapayim.Sonra gorusuruz arkadaslar
Günaydın 10.takımherkese mutlu,sağlıklı ve keyifli bir hafta diliyorum
Hemen kilo bildirimimi de yapayım.
Cuma: 88.1
Bugün: 87.8
SüpersinGünaydın 10.takımherkese mutlu,sağlıklı ve keyifli bir hafta diliyorum
Hemen kilo bildirimimi de yapayım.
Cuma: 88.1
Bugün: 87.8
yoğurduktan sonra streçe sar beklet.o şekilde hicbir sey olmuyor, üzeri falan kurumuyor yani.öteki türlü bende yiyememben sevmem durmuş mercimek köftesini zaten öğlen yiyecekler ben yermiyim bilmem bakalım yarın olsun.
yaa bizi de unutmayın plesase..bizim neyimiz eksik, eksiğimiz yok fazlamız var :)Allah'ım yasom ve ben kilo vermeye başlayalım (yasom daha çok versin, hakediyor) âmin
kelle paça mı?? Sarımsaklı sirkeli mi?? Ne zamandır yemedim pamuşum, canım istedi şimdiSözde akşam hiç yemeyecektim 5 te domates salatalık yedim ama kelle paça oluncabari ekmeksiz yiyeyim dedim ekmek de yedim maalesef bugün dengeliyorum hemen fazla yapacam galiba sporu yapabilirsem
harikasınAz önce çoktan yemedigim çok sevdiğim harika görünen bir fıstıklı baklavayı reddettim çünkü fıstık gibi görünen ben olmalıyım baklava degil , değil mi
evet oluyomuş.bende yeni öğrendimSüpersinbugün kilo bildirimi mi olacaktı haberim yok ben zaten bugün girebildim anca
Camimiz senelerdir inşaatta, yaptıklarımız satılıyor, parası ya inşaatta kullanılıyor, yada mutvak eksikleri için harcanıyor.Allak kokaylik versin,gucunu kuvvettini artirsin canim.Camide yaptiklarinizi satiyorlar da parasi oraya hayir mi kaliyor
Bizimde bir gün böyle karnemiz gelecek mi acep?divinity nin karnesi
seaBahAR
Eline sağlık püsküütüm.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
divinity 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ekim / 3
Kasım / -0,5
Aralık / 0,5
2009 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Ağustos / 1,3
Eylül / 2,4
Ekim / 1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (126. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (591. Etap) ( 65,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,55% )
Toplam Süre ( 23 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 335 )
Bilgi:
Sevgili Divinity 10 Ekim 2009 tarihinde (126. etap) 73 kilo ile başladığı yarışmamızdan 12 Ekim 2018 tarihinde (591. etap) toplam 7,7 kilo vererek ve 64 kilo olan hedefini 86% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 138. ve 580. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Bende aynı düşünüyorum18 yil bayagi cok yasamisin.Bende 11 sene yasadim.Benim kvde de pofpoflanmayi cok severdi rahmetli.Severdim ama.Valla iyi yasamisiz gezegenim.Simdi olsa yapamazdim herhalde
Ama o halı deyilmiGelem mi diye soruyon haa bide
Bu aralar bu emoji cok hosuma gidiyor.Senden bana gecti herhalde
keske ucan halimiz olsaydi.Birbirimize gider gelirdik,pastasiz boreksiz,yesilcayli gunler yapardik
saraycam beni etiketlediğin için menünü gördüm cancazım davetin üstüne birde bu menüyümü yedinIyi akşamlar hanımlar biraz ihmal eşittim burayı.
Dün davetteydim menü yazmasam yeridir.
Bu gün menüm
Sabah 10.30
Sebzeli omlet
2 dl tb ekmeği
4 tk koz kapya biber sosu
Akşam
Şehriye çorbası
1 dl kıymalı börek
Şalgam
Su hiç sayamadım ama az oldu.
Spor yok
aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?