divinity nin karnesi
@seaBahAR
Eline sağlık püsküütüm.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
divinity 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ekim / 3
Kasım / -0,5
Aralık / 0,5
2009 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Ağustos / 1,3
Eylül / 2,4
Ekim / 1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (126. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (591. Etap) ( 65,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,55% )
Toplam Süre ( 23 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 335 )
Bilgi:
Sevgili Divinity 10 Ekim 2009 tarihinde (126. etap) 73 kilo ile başladığı yarışmamızdan 12 Ekim 2018 tarihinde (591. etap) toplam 7,7 kilo vererek ve 64 kilo olan hedefini 86% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 138. ve 580. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Afiyet olsun saramtaze fasulye kızartması
malzemeler
1 kğ taze fasulye
2 tane yumurta
tuz
zeytin yağı
yapılışı
fasulyeler ayıklanır yıkanır istenilen büyüklükte doğranır ve haşlanır
suyu süzülüp sıkılır ve bir kaba alınır üzerine tuzu eklenir yumurtası kırılır ve karıştırılır
kızartma tavasında arkalı önlü kızartılır kek gibi dilimlenip servis edilir yanına cacık çok yakışır
Afiyet olsun saram
Afiyet olsun.içine un türevi bir sey koymuyor musun?taze fasulye kızartması
malzemeler
1 kğ taze fasulye
2 tane yumurta
tuz
zeytin yağı
yapılışı
suyu süzülüp sıkılır ve bir kaba alınır üzerine tuzu eklenir yumurtası kırılır ve karıştırılır
kızartma tavasında arkalı önlü kızartılır kek gibi dilimlenip servis edilir yanına cacık çok yakışır
Sağol canımAllah kolaylik versin ozlemcim
Afiyet olsun.içine un türevi bir sey koymuyor musun?
Biz de aynı sekilde yaparız.fakat fasulyeyi tavaya döşemeden mısır unuyla karıştırırız.böylece fasulye daha iyi tutuyor birbirini.Yok canım un olarak hiçbir şey koymuyorum
slm kızlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir ?
ben bugünde kilo veremeyince diyeti deldimbağırsaklar çalışmıyor adet olamadım gene herşey üst üste geldi .herşerde bir hayır vardır düzelecek elbet
gezegenfeza ve Aylin42Konya canlarım dularınız için teşekkür ederim
divinity canım tbr mezun oldunda 2009 2018 9 senede 7 kilomu verdin canımsın inş kilo almassın bidaha
Oo erkenden halletmişsin yemek yeme işini.ne güzel..Iyi akşamlar hanimlar
08.00 2 yumurtalı peynirli omlet
1/2 kk peynir
5 zeytin
2 kuru kayısı
13.00 1 kase yogurt
1 avuç fındık
1 elma
16.00 yarim bardak süt
18.00 bir tabak yogurtlu karnabahar
2 kuru kayısı
Su 2 litre spor yok evde isim var biraz
Biz de aynı sekilde yaparız.fakat fasulyeyi tavaya döşemeden mısır unuyla karıştırırız.böylece fasulye daha iyi tutuyor birbirini.
Bir de üzerine sarımsak ilave et.müthiş oluyor
Iyi akşamlar hanimlar
08.00 2 yumurtalı peynirli omlet
1/2 kk peynir
5 zeytin
2 kuru kayısı
13.00 1 kase yogurt
1 avuç fındık
1 elma
16.00 yarim bardak süt
18.00 bir tabak yogurtlu karnabahar
2 kuru kayısı
Su 2 litre spor yok evde isim var biraz
Beynimden geçenleri yazmışsın.bizim en büyük hatamız daha doğrusu benim hep bu oldu.ama yaso yapmaz öyle şeyler, bugünlüktür o canımDiyeti delmen bugünle sınırlı kalsın canım lütfen uzun zamandır verdiğin emeğini bi anlık bir şeyle bozma hepimiz insanız boşluğa düşeriz sinirleniriz canımız sıkılır yemek isteriz yeriz ama önemli olan bunu devam ettirmemek ve bikere yedim nasıl olsa boşver dememek yasocum bugün ne istiyorsan ye ama yarın toparlan canım benim
taze fasulye kızartması
malzemeler
1 kğ taze fasulye
2 tane yumurta
tuz
zeytin yağı
yapılışı
Evet olabilirÇok güzel olduğuna eminim canım ama un diyete uygun olmadığı için ben koymuyorumama sarımsak iyi fikir deneyecem birde canım fasulyeyi haşlayıp suyunu süzüp sıkarsan unsuzda fasulye birbirini tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?