Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

divinity mortim tebrikler bir daha almaman dilegiyle

taze fasulye kızartması

malzemeler
1 kğ taze fasulye
2 tane yumurta
tuz
zeytin yağı

yapılışı

fasulyeler ayıklanır yıkanır istenilen büyüklükte doğranır ve haşlanır
suyu süzülüp sıkılır ve bir kaba alınır üzerine tuzu eklenir yumurtası kırılır ve karıştırılır
kızartma tavasında arkalı önlü kızartılır kek gibi dilimlenip servis edilir yanına cacık çok yakışır

Afiyet olsun saram

slm kızlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir ?
ben bugünde kilo veremeyince diyeti deldim bağırsaklar çalışmıyor adet olamadım gene herşey üst üste geldi .herşerde bir hayır vardır düzelecek elbet
gezegenfeza ve Aylin42Konya canlarım dularınız için teşekkür ederim
divinity canım tbr mezun oldunda 2009 2018 9 senede 7 kilomu verdincanımsın inş kilo almassın bidaha

Afiyet olsun.içine un türevi bir sey koymuyor musun?

Diyeti delmen bugünle sınırlı kalsın canım lütfen uzun zamandır verdiğin emeğini bi anlık bir şeyle bozma hepimiz insanız boşluğa düşeriz sinirleniriz canımız sıkılır yemek isteriz yeriz ama önemli olan bunu devam ettirmemek ve bikere yedim nasıl olsa boşver dememek yasocum bugün ne istiyorsan ye ama yarın toparlan canım benim

Oo erkenden halletmişsin yemek yeme işini.ne güzel..

Biz de aynı sekilde yaparız.fakat fasulyeyi tavaya döşemeden mısır unuyla karıştırırız.böylece fasulye daha iyi tutuyor birbirini.

Bir de üzerine sarımsak ilave et.müthiş oluyor

Çok güzel olduğuna eminim canım ama un diyete uygun olmadığı için ben koymuyorum ama sarımsak iyi fikir deneyecem birde canım fasulyeyi haşlayıp suyunu süzüp sıkarsan unsuzda fasulye birbirini tutuyor

Beynimden geçenleri yazmışsın.bizim en büyük hatamız daha doğrusu benim hep bu oldu.ama yaso yapmaz öyle şeyler, bugünlüktür o canım

Ben mısır unu koyuyorum ablam.daha lezzetli oluyo

Çok güzel olduğuna eminim canım ama un diyete uygun olmadığı için ben koymuyorum ama sarımsak iyi fikir deneyecem birde canım fasulyeyi haşlayıp suyunu süzüp sıkarsan unsuzda fasulye birbirini tutuyor
Evet olabilir

Ben de iki dilim değil bir dilime indiriyorum ekmeği.bir demokrasilerde bir de diet listelerinde çare tükenmez değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…