Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yazayım menümü
sabah
1 bardak kefir 5 çiğfındık 2 kurukayısı ve yarım armut çok az keten tohumu ve 1 kaşık yulaf
öğlen
4 mercimek köftesi 1 küçük derotlu kurabiye ve 4/1 kek yani bir çatal
akşam
salata 1 kaşık lorla ve kefir
bugün suyumu allah izin verirse 3e tamamlarım spor daha yapmadım sabah 4te hastaneye gittim gelince uyuyamadım başım çok ağrıdı spor iyi olursam yapacam yazarım.
aeben sara_28

Camlarim ne iki biri bana akıl versin delircem kilo vermem durakladı yokmu bana onerebileceginiz bir detoks.mümkünse limon olmasın lütfen tkkim varda
habibecim sen pilav makarnayı hayatından çıkar canım onun yerine ekmek ye tambugday ve kuruyemişi azalt bu arada menü paylaşmadığın için nerde hata yaptığını bilemiyoruz.

sende demişsin bacım herşey üst üste geldi diye , elbet geçer tek sıkıntın kilon olsun . Tek geçsin şu bagırsakların normale dönsünde
Geçmiş olsun

Camlarim ne iki biri bana akıl versin delircem kilo vermem durakladı yokmu bana onerebileceginiz bir detoks.mümkünse limon olmasın lütfen tkkim varda
Habibem yaseminin yorumuna katılıyorum , menü vermiyorsunuzki bilelim nerde hatanız .
Ayrıca senin detoksa değil daha önce bizim sana verdiğimiz tavsiyelere uyman yeterdi aslında

Karbonu azalt sebze ve proteine agırlık ver!

Yaseminin kaçamagıda anca bukadar olur
Çok önemki bişi yok menünde cıs coz diye yanacak

Geçmiş olsun erken yat dinlen biraz

habibecim sen pilav makarnayı hayatından çıkar canım onun yerine ekmek ye tambugday ve kuruyemişi azalt bu arada menü paylaşmadığın için nerde hata yaptığını bilemiyoruz.
Bu aralar oruç tutuyorum doğru valla çok sık yemek yemyince aklımdan ciki veriyo

Haklisn abla iki aksamdir eşimden dolayı timur kizrtiyorum azda yesem fark ediyo anlaşılan yapicam yarın oruca devam etsemde etmesemde yapicam.abla birşey sorcam hiç yememek mi lazım arada yemekte sıkıntı olur mu

Haklisn abla iki aksamdir eşimden dolayı timur kizrtiyorum azda yesem fark ediyo anlaşılan yapicam yarın oruca devam etsemde etmesemde yapicam.abla birşey sorcam hiç yememek mi lazım arada yemekte sıkıntı olur mu
Niyi habibem karbonhidratımı?

Pilav, makarna, heleki hamur kızartması diyetde nerdeyse hiç yenmeyecek şeyler . Yaseminin,saranın ,özlemin menülerine bak
Saglıklı karbon baklagillerdir ve sevzeler . Sana çok yazdım bunu ama gene yazarım hiç üşenmem çünki sen abla ben hiç diyet yapmadım diyorsun bilmiyorum diyorsun

Tatlım o kadardan bişey olmaz dediğim gibi insanız nefsimiz bazen zorluyor yeterki o kadarla kalsın kırk yılın başı bir kaçamak yapmışsın hem senin bizim gibi fazla kilonda yok o yüzden hiçbişey olmaz hem metabolizmanda noluyuz yav olmuştur

sende demişsin bacım herşey üst üste geldi diye , elbet geçer tek sıkıntın kilon olsun . Tek geçsin şu bagırsakların normale dönsünde
Geçmiş olsun
amin bacım aslında hiç cıkmıyor değilim ama ben hergün düzenli gittiğimden bana sıkıntı oluyor.

Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase vicdan çorbası
Üç dal yeşil soğan
Avuç içi kadar taze fasulye kızartması

Ara
Bir fincan kefir

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı bamya yemeği
Bir kase yoğurt
İki dal yeşil soğan

Ara
Bir fincan zerdaçallı süt (saat 10 gibi içecem)

Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş

aeben yasom7272

evet saracım bugün bilerek yedim aslında değişik bişeyler olsun dedim neoluyor yav desin dedim yoksa nefsime hakim olmamak değil ben hakim olurum yaşpasta daha birsürü şeyler vardı sadece onları yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…