Gec yiyince rahatsız ediyor meta yaşlı nede olsaOo erkenden halletmişsin yemek yeme işini.ne güzel..
Sağol tatlımAfiyet olsun canım
habibecim sen pilav makarnayı hayatından çıkar canım onun yerine ekmek ye tambugday ve kuruyemişi azalt bu arada menü paylaşmadığın için nerde hata yaptığını bilemiyoruz.Camlarim ne iki biri bana akıl versin delircem kilo vermem durakladı yokmu bana onerebileceginiz bir detoks.mümkünse limon olmasın lütfen tkkim varda
sende demişsin bacım herşey üst üste geldi diye , elbet geçer tek sıkıntın kilon olsunslm kızlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir ?
ben bugünde kilo veremeyince diyeti deldimbağırsaklar çalışmıyor adet olamadım gene herşey üst üste geldi .herşerde bir hayır vardır düzelecek elbet
@gezegenfeza ve @Aylin42Konya canlarım dularınız için teşekkür ederim
@divinity canım tbr mezun oldunda 2009 2018 9 senede 7 kilomu verdincanımsın inş kilo almassın bidaha
AynenBeynimden geçenleri yazmışsın.bizim en büyük hatamız daha doğrusu benim hep bu oldu.ama yaso yapmaz öyle şeyler, bugünlüktür o canım
Habibem yaseminin yorumuna katılıyorum , menü vermiyorsunuzki bilelim nerde hatanızCamlarim ne iki biri bana akıl versin delircem kilo vermem durakladı yokmu bana onerebileceginiz bir detoks.mümkünse limon olmasın lütfen tkkim varda
Yaseminin kaçamagıda anca bukadar oluryazayım menümü
sabah
1 bardak kefir 5 çiğfındık 2 kurukayısı ve yarım armut çok az keten tohumu ve 1 kaşık yulaf
öğlen
4 mercimek köftesi 1 küçük derotlu kurabiye ve 4/1 kek yani bir çatal
akşam
salata 1 kaşık lorla ve kefir
bugün suyumu allah izin verirse 3e tamamlarım spor daha yapmadım sabah 4te hastaneye gittim gelince uyuyamadım başım çok ağrıdı spor iyi olursam yapacam yazarım.
aeben sara_28
Bu aralar oruç tutuyorum doğru valla çok sık yemek yemyince aklımdan ciki veriyohabibecim sen pilav makarnayı hayatından çıkar canım onun yerine ekmek ye tambugday ve kuruyemişi azalt bu arada menü paylaşmadığın için nerde hata yaptığını bilemiyoruz.
Niyi habibem karbonhidratımı?Haklisn abla iki aksamdir eşimden dolayı timur kizrtiyorum azda yesem fark ediyo anlaşılan yapicam yarın oruca devam etsemde etmesemde yapicam.abla birşey sorcam hiç yememek mi lazım arada yemekte sıkıntı olur mu
yazayım menümü
sabah
1 bardak kefir 5 çiğfındık 2 kurukayısı ve yarım armut çok az keten tohumu ve 1 kaşık yulaf
öğlen
4 mercimek köftesi 1 küçük derotlu kurabiye ve 4/1 kek yani bir çatal
akşam
salata 1 kaşık lorla ve kefir
bugün suyumu allah izin verirse 3e tamamlarım spor daha yapmadım sabah 4te hastaneye gittim gelince uyuyamadım başım çok ağrıdı spor iyi olursam yapacam yazarım.
aeben sara_28
amin bacımsende demişsin bacım herşey üst üste geldi diye , elbet geçer tek sıkıntın kilon olsun. Tek geçsin şu bagırsakların normale dönsünde
Geçmiş olsun
Armut iyidir biraz bol yeamin bacımaslında hiç cıkmıyor değilim ama ben hergün düzenli gittiğimden bana sıkıntı oluyor.
amin bacımaslında hiç cıkmıyor değilim ama ben hergün düzenli gittiğimden bana sıkıntı oluyor.
evet saracım bugün bilerek yedim aslında değişik bişeyler olsun dedim neoluyor yav desin dedimTatlım o kadardan bişey olmaz dediğim gibi insanız nefsimiz bazen zorluyor yeterki o kadarla kalsın kırk yılın başı bir kaçamak yapmışsın hem senin bizim gibi fazla kilonda yok o yüzden hiçbişey olmaz hem metabolizmanda noluyuz yavolmuştur
evet saracım bugün bilerek yedim aslında değişik bişeyler olsun dedim neoluyor yav desin dedimyoksa nefsime hakim olmamak değil ben hakim olurum yaşpasta daha birsürü şeyler vardı sadece onları yedim.
sabah kahvaltıma koydum aebenimArmut iyidir biraz bol ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?