Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

burada diyetisyene gidenlerin menülerinden birini uygulayabilir.haa kişiye özel bu listeler ama kar/zarar olarak düşünürsek mevcut bir listeye uygun beslenmeyi yeğlerim.

Bugünkü menüm

Sabah 11.00
Peynir, zeytin,domates, salatalık, yesillik, bir dilim tb ekmegi

Ara: yok

Öğle 15.00
Bir kepçe corba, bir haşlanmış but, salata, bir dilim ekmek

Ara:
Yarım paket altınbaşak, bitki çayı

Akşam 19.30
Pırasa, yoğurt, bir dilim ekmek

Su: 3 litre
Spor: 3 mil leslie

Canım Altınbaşak bisküvi olmasa menün çok güzel ve dengeli altınbaşak diyet bisküvi olsa bile paketlenmiş ürünlerin içinde katkı maddesi ve sıkıştırılmış şeker var o yüzden diyetteyken yememelisin naçizane tavsiyem canım

Kaç yaşındasın??

Insanlar artık iki öğün yiyor ve akşam altıdan sonra bir şey yemiyor.kilomu verdiğimde bende o düzeni oturtmak istiyorum ama bakalım, çok yolum var
48 olcam bu aybben de öyle yapmak istedim öğlen yemeğe gidemiyorum bari hic yemeyeyim dedim ama ara cok oldu busefer 10 saate çıktı aslında benim icin sorun yoktu ama zayiflama durdu gibi oldu
En iyi sonucu ben gec kahvaltı erken akşam seklinde iki öğünde almıştım ama o is anca emeklilikte inşallah

Canım ben bir ay boyunca oruç diyeti yaptım diyetisyenimin önerisiyle tabiki bu diyette sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyosun akşam yemeğinde etini sebzenin yiyorsun ama akşam saat 7 den sonra bişey yemiyosun bende işe yaratmıştı ilk hafta zorlandım ama sonra güzel kilo verdim

Son düzenleme:

İraden daim olsun canım

Menü sabah 1 tb ekmek 1 haşlanmış yumurta zeytin 6, domates salatalık yarım , yoğurt yarım br
Ara ikisi bir arada kahve
Öğlen 2 kaşık pilav ve bir kase cacık
Ara yarım avuç kuruyemiş
Akşam bir kase cacık 3 kaşık pilav yarimdan az fazla aşure
Spor 35 dk pump it up su 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…