sabah kahvaltılarına koyuyorum ya saracım bilemedimGünkurusu ye yasocum üstünede bir bardak sıcak su iç yarım saat yürüyüş yap anında düzelir ha bide kefir iç oda çok iyi geliyor
sabah kahvaltılarına koyuyorum ya saracım bilemedim
kefirimi saracım? günde 2 bardak içebiliyorsunOlsun nolur ki bende sabah kahvaltısında içiyorum akşam işten geldim baktım içim geçti bir fincan içtim yarın diyetisyene sorayım günde ne kadar içebiliriz diye
Sanalda ablalı konuşmayı sevmiyorum. Deme o yüzdenSana abla diyebilirmiyim
Menüler misafirlikte ne çıkarsa. Ya da dışarıda ne yersem. Ama dün 12350 bugün de 15000 adım attımİnmiş olacaksın fulyamenü ver cancazım
kefirimi saracım? günde 2 bardak içebiliyorsun
Demir hapına yeniden başladım. İştah kontrolü yapmam lazım. Fena açık çünkü. İnşallah kısa sürede toparlanır.
Kaç yaşındasın??Gec yiyince rahatsız ediyor meta yaşlı nede olsa
burada diyetisyene gidenlerin menülerinden birini uygulayabilir.haa kişiye özel bu listeler ama kar/zarar olarak düşünürsek mevcut bir listeye uygun beslenmeyi yeğlerim.Niyi habibem karbonhidratımı?
Pilav, makarna, heleki hamur kızartması diyetde nerdeyse hiç yenmeyecek şeyler . Yaseminin,saranın ,özlemin menülerine bak
Saglıklı karbon baklagillerdir ve sevzeler . Sana çok yazdım bunu ama gene yazarım hiç üşenmem çünki sen abla ben hiç diyet yapmadım diyorsun bilmiyorum diyorsun
Ben tatli yapiyorum eşim istedibu arada dikkatimi çekti takımdan nedense herkes bir uzaklaştı kimse gelmiyor kilo bildirmiyor nerdesiniz hanımlar
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Peynir, zeytin,domates, salatalık, yesillik, bir dilim tb ekmegi
Ara: yok
Öğle 15.00
Bir kepçe corba, bir haşlanmış but, salata, bir dilim ekmek
Ara:
Yarım paket altınbaşak, bitki çayı
Akşam 19.30
Pırasa, yoğurt, bir dilim ekmek
Su: 3 litre
Spor: 3 mil leslie
48 olcam bu ayKaç yaşındasın??
Insanlar artık iki öğün yiyor ve akşam altıdan sonra bir şey yemiyor.kilomu verdiğimde bende o düzeni oturtmak istiyorum ama bakalım, çok yolum var
YimeBen tatli yapiyorum eşim istedi
48 olcam bu aybben de öyle yapmak istedim öğlen yemeğe gidemiyorum bari hic yemeyeyim dedim ama ara cok oldu busefer 10 saate çıktı aslında benim icin sorun yoktu ama zayiflama durdu gibi oldu
En iyi sonucu ben gec kahvaltı erken akşam seklinde iki öğünde almıştım ama o is anca emeklilikte inşallah
Canım ben bir ay boyunca oruç diyeti yaptım diyetisyenimin önerisiyle tabiki bu diyette sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyosun akşam saat 7 den sonra bişey yemiyosun bende işe yaratmıştı ilk hafta zorlandım ama sonra güzel kilo verdim
İraden daim olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?