Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yarın ve Çarşamba günü evin temizliği bitip halıları acicaz inşallah kislik halıları.
İştahım reglinin etkisimi gelen giden düzen kalmadı bu temizlik yoğunluğu mu
Bunların hepsi bahane iradesizlikmi
Bilmiyorum
Ama tekrar düzenli menü spor yapmak istiyorum inşallah o güç o istek azim tekrar gelir

@yasom7272 canım takımımıza ne güzel sahip çıktın nasilsin canım

Sen istersen gelir o azim iyice koptun bizden buna üzülüyorum ben

O da güzel ben iki öğün bol yemeyi seviyorum hep yemek düşünmek istemiyorum herkesin tarzı bünyesi farklı tabi
Metabolik yaparken kahvaltim çiğ badem ve cig cekirdek bir de elmaydi çok severdim bu kahvaltıyi yani hafifti

Canım bir yerden başlayıp toparlanmam gerek ama kendimi tanıyamiyorum
Bu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacak

Bu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacak

Çok güzel dedin canım bu beden bu kiloyu haketmiyor o zaman lütfen bırakmayın sağlıklı beslenmeyi

Çok doğru diyorsun canım mayıstan beri diyette yım sıkıldım herhalde ama böylede mutlu degilim

Bu geceden tezi yok başka bugün neler yedin yaz bi bakalım canım

Utanarak yazıyor um
Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
6-7 zeytin

Öğle
1 dlm kek

İkindi
Kızartma durumu
Salata

Suyumu kontrol etmedim durum de 1 pide varfi
Aklıma gelenler canum

Antepia27 fatmacım allah razı olsun hamdolsun iyiyim gerçekten seni tanıyamıyorum nerde bizim hırslı azimli fatmamız tamam kaçamak yap ama yaz menünü yazınca ertesi gün daha çok dikkat ediyoryorsun canım benim ben senin başaracağına inanıyorum ama bir türlü başlayamadın hep temizlik hep temizlik yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrartık kendinle ilgilen lütfen

pamuk yaptığın aşureleri dağıt evde kaldıkça bütün kaseleri sen yiyecen

Ona if diyeti diyorlar saram

pamuk yaptığın aşureleri dağıt evde kaldıkça bütün kaseleri sen yiyecen
Off sorma tek sıkıntım aşure oldu annemle beraber yaptık ortak annem kazanla yapar illa bir 3 kilo verdi komşuya da dağıttım bitmedi şimdi yarın iş yerine götüreyim diyorum leziz olmuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…