Yarın ve Çarşamba günü evin temizliği bitip halıları acicaz inşallah kislik halıları.
İştahım reglinin etkisimi gelen giden düzen kalmadı bu temizlik yoğunluğu mu
Bunların hepsi bahane iradesizlikmi
Bilmiyorum
Ama tekrar düzenli menü spor yapmak istiyorum inşallah o güç o istek azim tekrar gelir
@yasom7272 canım takımımıza ne güzel sahip çıktın nasilsin canım
Sağol canım hani senin menün bakayım menünü yazki diyetine sadık kalabilesin ve bizde sana yardımcı olabilelim
Sen istersen gelir o azim iyice koptun bizden buna üzülüyorum ben
O da güzel ben iki öğün bol yemeyi seviyorum hep yemek düşünmek istemiyorum herkesin tarzı bünyesi farklı tabiCanım ben bir ay boyunca oruç diyeti yaptım diyetisyenimin önerisiyle tabiki bu diyette sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyosun akşam yemeğinde etini sebzenin yiyorsun ama akşam saat 7 den sonra bişey yemiyosun bende işe yaratmıştı ilk hafta zorlandım ama sonra güzel kilo verdim
Bu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacakCanım bir yerden başlayıp toparlanmam gerek ama kendimi tanıyamiyorum
Canım bir yerden başlayıp toparlanmam gerek ama kendimi tanıyamiyorum
Bu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacak
İyi gidiyor canım.Tatil nasıl gidiyor canım
Bu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacak
Bu geceden tezi yok başka bugün neler yedin yaz bi bakalım canım
Aman iyiSanalda ablalı konuşmayı sevmiyorum. Deme o yüzden
kafanı toparla fulyacım inşallah bu tatil iyi gelecek sanaİyi gidiyor canım.
pamuk yaptığın aşureleri dağıt evde kaldıkça bütün kaseleri sen yiyecenMenü sabah 1 tb ekmek 1 haşlanmış yumurta zeytin 6, domates salatalık yarım , yoğurt yarım br
Ara ikisi bir arada kahve
Öğlen 2 kaşık pilav ve bir kase cacık
Ara yarım avuç kuruyemiş
Akşam bir kase cacık 3 kaşık pilav yarimdan az fazla aşure
Spor 35 dk pump it up su 2.5 lt
Ona if diyeti diyorlar saramCanım ben bir ay boyunca oruç diyeti yaptım diyetisyenimin önerisiyle tabiki bu diyette sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyosun akşam yemeğinde etini sebzenin yiyorsun ama akşam saat 7 den sonra bişey yemiyosun bende işe yaratmıştı ilk hafta zorlandım ama sonra güzel kilo verdim
Off sorma tek sıkıntım aşure oldupamuk yaptığın aşureleri dağıt evde kaldıkça bütün kaseleri sen yiyecen
if diyeti ne gı hiç duymadımmOna if diyeti diyorlar saram
Saol canım. İnşallah. Bol bol gezmeyi düşünüyorumkafanı toparla fulyacım inşallah bu tatil iyi gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?