Sen benden çok yaşıcan yasemin@Antepia27 fatmacım allah razı olsun hamdolsun iyiyim gerçekten seni tanıyamıyorum nerde bizim hırslı azimli fatmamız tamam kaçamak yap ama yaz menünü yazınca ertesi gün daha çok dikkat ediyoryorsun canım benim ben senin başaracağına inanıyorum ama bir türlü başlayamadın hep temizlik hep temizlik yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrartık kendinle ilgilen lütfen
pamuk bende çok severim aşureyi gerçi sevmeyen çok azdır sanırım sadece benim apartmanımda kimse sevmiyorOff sorma tek sıkıntım aşure olduannemle beraber yaptık ortak annem kazanla yapar illa bir 3 kilo verdi komşuya da dağıttım bitmedi şimdi yarın iş yerine götüreyim diyorum leziz olmuş zaten
Şimdi bu günü yazsam sayfalar dolar en iyisi susayımNapıyon
sen küççüksün sen çok yaşa bacım rabbim sağlıklı ömür versin sanaSen benden çok yaşıcan yaseminben diycektim ne bilmek temizlikmiş ayol
Fatma diyetisyene ne vakit gideceksin?
Cümlemize aminsen küççüksün sen çok yaşa bacım rabbim sağlıklı ömür versin sana
Şimdi bu günü yazsam sayfalar dolar en iyisi susayım
Hastayım, halsizim ,yaşlıyım , anneyim , özel şöförüm, eşim , öğrenciyim, hocayım... oldumu özet geçtimmi
aman dikkat!eşlerde bizimle diet yapsa n'olurBen tatli yapiyorum eşim istedi
saracım evet bende paketli hicbir şey yememe taraftarıyım fakat beni çok tok tuttuğundan listeme ekledi diyetisyen.geçici bir süre diet listemde var altınbaşak.Canım Altınbaşak bisküvi olmasa menün çok güzel ve dengeli altınbaşak diyet bisküvi olsa bile paketlenmiş ürünlerin içinde katkı maddesi ve sıkıştırılmış şeker var o yüzden diyetteyken yememelisin naçizane tavsiyem canım
evet, çalışıyorsan biraz zor olur, erken kahvaltı yapmak seni altıya kadar tutmaz.hafta sonu dene sende, hafta içi yine rutin yeme programına dön.iki gün iki gündür değil mi :)48 olcam bu aybben de öyle yapmak istedim öğlen yemeğe gidemiyorum bari hic yemeyeyim dedim ama ara cok oldu busefer 10 saate çıktı aslında benim icin sorun yoktu ama zayiflama durdu gibi oldu
En iyi sonucu ben gec kahvaltı erken akşam seklinde iki öğünde almıştım ama o is anca emeklilikte inşallah
gayet güzel gidiyormuşsun, sakın bırakma.bir kilo mu aldın, üç mü beş mi farketmez ne kadar aldıysan yine yola devam et.bırakırsan bütün emeğin boşa gidecekYarın ve Çarşamba günü evin temizliği bitip halıları acicaz inşallah kislik halıları.
İştahım reglinin etkisimi gelen giden düzen kalmadı bu temizlik yoğunluğu mu
Bunların hepsi bahane iradesizlikmi
Bilmiyorum
Ama tekrar düzenli menü spor yapmak istiyorum inşallah o güç o istek azim tekrar gelir
@yasom7272 canım takımımıza ne güzel sahip çıktın nasilsin canım
harikasınBu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacak
Bende tam olarak zayıf sayılmam mumumBende bendeee ama ben + siskoyummm
Merhaba hayırlı aksamlar. Ay ben de hep sikinti cekerdim bu konuda ta ki kuru erik kesfedene kadar. Kayisidan daha çok işe yaradı bende kuru erik tavsiye ederim.amin bacımaslında hiç cıkmıyor değilim ama ben hergün düzenli gittiğimden bana sıkıntı oluyor.
sen en iyisi o zararlı mühimmatları yok et pamuş:) yakın olsak bana yolla derdim ama yakında değilsin ki..:))Off sorma tek sıkıntım aşure olduannemle beraber yaptık ortak annem kazanla yapar illa bir 3 kilo verdi komşuya da dağıttım bitmedi şimdi yarın iş yerine götüreyim diyorum leziz olmuş zaten
bende bu sene yapmadım.hoş bunun bir vakti saati yok, senenin her vakti yapılırda yaparsam en çok ben yiyeceğim için bir süre yapmayı düşünmüyorumpamuk bende çok severim aşureyi gerçi sevmeyen çok azdır sanırım sadece benim apartmanımda kimse sevmiyorgeçen sene 2 koca kazan yaptım bir yaptım hastaneye götürdüm yediler o dedi biz az yedik bize kalmadımı dedim tamam bidaha yapacam bi kazan daha yaptım yemin olsun bir kase yemedim kalmadı bana bu senede yapmadım apartmanda kimsede yapmadığı için yemedim. benim için hayırlı oldu
kadın olmanın özeti işte buŞimdi bu günü yazsam sayfalar dolar en iyisi susayım
Hastayım, halsizim ,yaşlıyım , anneyim , özel şöförüm, eşim , öğrenciyim, hocayım... oldumu özet geçtimmi
Ona if diyeti diyorlar saram
Ah bebis varya o bebis cok tatli tam yemelik amma anami aglatiyo bildigin,bu zamane bebisleri cok fena bütün gün uyumuyo :)Bende tam olarak zayıf sayılmam mumum
Senin + bebiş, ay öp kokla benim yerimede
teşekkürlerr canım benim inşallahYeğenin için çok sevindim canım
Allah kolaylık versin
operim teyzesiAllah tamamına erdirsin
Kızınında hayırlı yaşları olsun
Minicigimi öp yerime
âmin inşallah canım benim allah razı olsunallah tamamına erdirsin canım inşallah çok mutlu olurlar ama çok küçükler dahaelif elif onu yiyecem maşallah
nazardan korusun rabbimkocaman öptüm cadıyı
Ben De bu ara sayarak zayıfla kitabını okuyorum Ayça KAYA nin. Hem eğlenceli geldi hem de daha duzenli olurum gibi geldi. Baya uygulayın zayıflayan varmış.hım if diyetini okudum biliyomuşum
Intermittent Fasting aralıklı oruç
cok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için allah razı olsunbende sinir oluyorum ama yapacak bişey yok canım
bencede
menün çok zül canım suyuda artırdınya çok seviniyorum canım sporuna laf yok
en bu konuyu kaçırmışım canım ama anne babalar evlatlarının yaptığını çabuk unuturlar içlerinde sızı kalsada kızkardeşinde inşallah yaptığı hatanın farkına varır çünkü bu dünyada insanın anne babasından daha değerli bişey yok
maşallah kuzuma Allahım nazarlardan korusun özledik tabi bu güzellik özlenmezmi
kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsun
yeğeninin sözüde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
günaydın canım hayırlı haftalar
kıyamam
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?