Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen benden çok yaşıcan yasemin ben diycektim ne bilmek bilmez temizlikmiş ayol
Fatma diyetisyene ne vakit gideceksin?

Off sorma tek sıkıntım aşure oldu annemle beraber yaptık ortak annem kazanla yapar illa bir 3 kilo verdi komşuya da dağıttım bitmedi şimdi yarın iş yerine götüreyim diyorum leziz olmuş zaten
pamuk bende çok severim aşureyi gerçi sevmeyen çok azdır sanırım sadece benim apartmanımda kimse sevmiyor geçen sene 2 koca kazan yaptım bir yaptım hastaneye götürdüm yediler o dedi biz az yedik bize kalmadımı dedim tamam bidaha yapacam bi kazan daha yaptım yemin olsun bir kase yemedim kalmadı bana bu senede yapmadım apartmanda kimsede yapmadığı için yemedim. benim için hayırlı oldu

Ben tatli yapiyorum eşim istedi
aman dikkat!eşlerde bizimle diet yapsa n'olur

saracım evet bende paketli hicbir şey yememe taraftarıyım fakat beni çok tok tuttuğundan listeme ekledi diyetisyen.geçici bir süre diet listemde var altınbaşak.

evet, çalışıyorsan biraz zor olur, erken kahvaltı yapmak seni altıya kadar tutmaz.hafta sonu dene sende, hafta içi yine rutin yeme programına dön.iki gün iki gündür değil mi :)

gayet güzel gidiyormuşsun, sakın bırakma.bir kilo mu aldın, üç mü beş mi farketmez ne kadar aldıysan yine yola devam et.bırakırsan bütün emeğin boşa gidecek

Bu sefer bende çok zorlanıyorum fatma ama sisman bir yaşlılık da istemiyorum hadi devam edelim en azından sağlıklı beslenmek adına bu beden bu kiloyu haketmiyor yarın yeni ve güzel bir gün olacak
harikasın

Off sorma tek sıkıntım aşure oldu annemle beraber yaptık ortak annem kazanla yapar illa bir 3 kilo verdi komşuya da dağıttım bitmedi şimdi yarın iş yerine götüreyim diyorum leziz olmuş zaten
sen en iyisi o zararlı mühimmatları yok et pamuş:) yakın olsak bana yolla derdim ama yakında değilsin ki..:))

bende bu sene yapmadım.hoş bunun bir vakti saati yok, senenin her vakti yapılırda yaparsam en çok ben yiyeceğim için bir süre yapmayı düşünmüyorum

Şimdi bu günü yazsam sayfalar dolar en iyisi susayım
Hastayım, halsizim ,yaşlıyım , anneyim , özel şöförüm, eşim , öğrenciyim, hocayım... oldumu özet geçtimmi
kadın olmanın özeti işte buah bir de kıymetimiz bilinse..

Kisaca bugünü özet gecicek olursam;
Ufaklik 5 de kalkti 7 ye kadar uyumadi 6 30 da kalktim büyük oglani duraga biraktim geldim yattim geri 2 numaranin randevusu vardi uyuya kalmisim 15 dk da apar topar hazirlanip ciktim haliyle kahvaltida edemedim ,sonra biraz alisveris 3 numaranin kresden alinma saati geldi 14.30 da eve girdim masaya 15 e dogru oturdum dogal olarak gözü dönmüs bir sekilde sonra ufaklik uyumadi onla ugras sonra yemek yap camasir as ufaklik uyansim ugrasmaya devam suan babasi uyutmaxa calisiyo.
Bugünkü menüm

Ögle
3 4 dilim ekmek
Zeytin peynir cesutleri
1 tk bal
2 dilim pastirms

Aksam
Nohutlu bugdaylu ispanakli corba ( unsuz)
2 adet firinda etli patlican
Yogurt

Su sayamadim ama yeterince icmisimdir.

Simdi moni kaptanim gördügün üzere benim hayat hep böyle yogun beni bu sekilde idare edebilirseniz mutlu olurum ama yok böyle olmaz dersenizde gönül koymam cünkü haklisiniz,basimin caresine bakarim artik

Son olarak kilom sabitti bu sabah yani 90.5

cok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…