Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oyy ben yoruldum okurken.Allah kolaylik versin. Sayamadim ki ben kac çocuk var sizin maşallah Rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin. Yardımcı olacak birileri var mı anne kV falan tek mi bakiyorsunuz

İyi gidiyor canım.

Sevindim canım güzelce dinlenip kafanı toparla

Evet fazla olmuş canım ama olsun olan olmuş yarın sabah herşeye sil baştan başla diyete başladım diye sıkma kendini sağlıklı besleniyorum de yediklerine bakıp sana kilo yaparmı bunun yerine ne yiyebilirim de pideyi dürümü bir süreliğine yemeyeceğini ama ilerde bir günü ödül günü yapıp o gün yiyebileceğini düşün o zaman daha zevkli hale gelir diyet anlaştıkmı Fatmam

Diyetisyenin verdiyse ona hiçbir lafım yok canım nede olsa uzmandır işini bilir o sen listene uy emin ol karlı çıkan sen olacaksın

Son düzenleme:
Oyy ben yoruldum okurken.Allah kolaylik versin. Sayamadim ki ben kac çocuk var sizin maşallah Rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin. Yardımcı olacak birileri var mı anne kV falan tek mi bakiyorsunuz
4 tane oglum var Allah bagislarsa yok malesef annem türkiyede( yurt disindayim ) validemde calisiyo cok zorda kaldimmi arkadaslarim var Allah razi olsun

Allah kolaylık versin canım

Ben

Ben De bu ara sayarak zayıfla kitabını okuyorum Ayça KAYA nin. Hem eğlenceli geldi hem de daha duzenli olurum gibi geldi. Baya uygulayın zayıflayan varmış.
tam olmasada büşra ben o kitaba göre besleniorum ayça kaya nın 360 kanalda beslenme saati diye programı hergün izlemeni tavsiye ederim geçmiş progrmlarıda var.

Şimdi bu günü yazsam sayfalar dolar en iyisi susayım
Hastayım, halsizim ,yaşlıyım , anneyim , özel şöförüm, eşim , öğrenciyim, hocayım... oldumu özet geçtimmi
Sağlıklıyım, hiç yorulmadım, gencim, annanneyim, bugün şoför eşim, eşim, halı bulamadım, mobilyaları tamamladık, 2 ay sonra gelecek
Hamdolsun

Bizimde bir gün böyle karnemiz gelecek mi acep?geçen sefer çok yaklaşmıştım bu sefer hedefi tuttur yareppim divinity tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canım
divinity mortim tebrikler bir daha almaman dilegiyle
Teşekkürler ortim
Almam inşallah ,zor verdim zati geri almaya pek niyetim yok
65.3 le mezun oldum ama asıl hedefim 64 olmak inşallah

divinity canım mezun olmuşsun tebrik ederim darısı başımıza
Teşekkür ederim sara abla
teşekkür ederim yasom ablam
2009 da ne kadar kilo verdim hatırlamıyorum ..çok başarılı olamamıştım
2012 de 14 kilo verdim 77 kilodan 63e düsmüstum

Haklısin canım inşallah

Sen benden çok yaşıcan yasemin ben diycektim ne bilmek bilmez temizlikmiş ayol
Fatma diyetisyene ne vakit gideceksin?
in

Evet canım İnşallah Çarşamba bitiyor
Çarşamba dan sonra duymuycaksinuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…