- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Oyy ben yoruldum okurken.Allah kolaylik versin. Sayamadim ki ben kac çocuk var sizin maşallah Rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin. Yardımcı olacak birileri var mı anne kV falan tek mi bakiyorsunuzKisaca bugünü özet gecicek olursam;
Ufaklik 5 de kalkti 7 ye kadar uyumadi 6 30 da kalktim büyük oglani duraga biraktim geldim yattim geri 2 numaranin randevusu vardi uyuya kalmisim 15 dk da apar topar hazirlanip ciktim haliyle kahvaltida edemedim ,sonra biraz alisveris 3 numaranin kresden alinma saati geldi 14.30 da eve girdim masaya 15 e dogru oturdum dogal olarak gözü dönmüs bir sekildesonra ufaklik uyumadi onla ugras sonra yemek yap camasir as ufaklik uyansim ugrasmaya devam suan babasi uyutmaxa calisiyo.
Bugünkü menüm
Ögle
3 4 dilim ekmek
Zeytin peynir cesutleri
1 tk bal
2 dilim pastirms
Aksam
Nohutlu bugdaylu ispanakli corba ( unsuz)
2 adet firinda etli patlican
Yogurt
Su sayamadim ama yeterince icmisimdir.
Simdimoni kaptanim gördügün üzere benim hayat hep böyle yogun beni bu sekilde idare edebilirseniz mutlu olurum ama yok böyle olmaz dersenizde gönül koymam cünkü haklisiniz,basimin caresine bakarim artik
Son olarak kilom sabitti bu sabah yani 90.5
İyi gidiyor canım.
Çok doğru diyorsun canım mayıstan beri diyette yım sıkıldım herhalde ama böylede mutlu degilim
Utanarak yazıyor um
Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
6-7 zeytin
Öğle
1 dlm kek
İkindi
Kızartma durumu
Salata
Suyumu kontrol etmedim durum de 1 pide varfi
Aklıma gelenler canum
aman dikkat!eşlerde bizimle diet yapsa n'olur
saracım evet bende paketli hicbir şey yememe taraftarıyım fakat beni çok tok tuttuğundan listeme ekledi diyetisyen.geçici bir süre diet listemde var altınbaşak.
evet, çalışıyorsan biraz zor olur, erken kahvaltı yapmak seni altıya kadar tutmaz.hafta sonu dene sende, hafta içi yine rutin yeme programına dön.iki gün iki gündür değil mi :)
gayet güzel gidiyormuşsun, sakın bırakma.bir kilo mu aldın, üç mü beş mi farketmez ne kadar aldıysan yine yola devam et.bırakırsan bütün emeğin boşa gidecek
harikasın
guzek sozlerin için cok cok teşekkür ederim canım benimOy oy maşallah kuzuya
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Nice mutlu güzel yaşları olsun.
Oyy ben yoruldum okurken.Allah kolaylik versin. Sayamadim ki ben kac çocuk var sizin maşallah Rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin. Yardımcı olacak birileri var mı anne kV falan tek mi bakiyorsunuz
Kisaca bugünü özet gecicek olursam;
Ufaklik 5 de kalkti 7 ye kadar uyumadi 6 30 da kalktim büyük oglani duraga biraktim geldim yattim geri 2 numaranin randevusu vardi uyuya kalmisim 15 dk da apar topar hazirlanip ciktim haliyle kahvaltida edemedim ,sonra biraz alisveris 3 numaranin kresden alinma saati geldi 14.30 da eve girdim masaya 15 e dogru oturdum dogal olarak gözü dönmüs bir sekildesonra ufaklik uyumadi onla ugras sonra yemek yap camasir as ufaklik uyansim ugrasmaya devam suan babasi uyutmaxa calisiyo.
Bugünkü menüm
Ögle
3 4 dilim ekmek
Zeytin peynir cesutleri
1 tk bal
2 dilim pastirms
Aksam
Nohutlu bugdaylu ispanakli corba ( unsuz)
2 adet firinda etli patlican
Yogurt
Su sayamadim ama yeterince icmisimdir.
Simdimoni kaptanim gördügün üzere benim hayat hep böyle yogun beni bu sekilde idare edebilirseniz mutlu olurum ama yok böyle olmaz dersenizde gönül koymam cünkü haklisiniz,basimin caresine bakarim artik
Son olarak kilom sabitti bu sabah yani 90.5
Allah razi olsunAllah kolaylık versin canım
Ah bebis varya o bebis cok tatli tam yemelik amma anami aglatiyo bildigin,bu zamane bebisleri cok fena bütün gün uyumuyo :)
sara_28 if yaptigini okudum bi ara neden devam etmedin ? Güzel kilo verdigibi yazmissin
Kac kilo vermistin birde ne kadar süre yaptinCanım sürekli yapılmaması gerekiyormuş diyetisyenimin tavsiyesiyle yaptım yine o bitti deyince bitirdik
tam olmasada büşra ben o kitaba göre besleniorum ayça kaya nın 360 kanalda beslenme saati diye programı hergün izlemeni tavsiye ederim geçmiş progrmlarıda var.Ben
Ben De bu ara sayarak zayıfla kitabını okuyorum Ayça KAYA nin. Hem eğlenceli geldi hem de daha duzenli olurum gibi geldi. Baya uygulayın zayıflayan varmış.
Kac kilo vermistin birde ne kadar süre yaptin
SağlıklıyımŞimdi bu günü yazsam sayfalar dolar en iyisi susayım
Hastayım, halsizim ,yaşlıyım , anneyim , özel şöförüm, eşim , öğrenciyim, hocayım... oldumu özet geçtimmi
Iyi gecelerkızlar ben yatıyom saat 4ten beri uyanığım artık gözlerim kapanıyor hayırlı geceler.....
divinity nin karnesi
@seaBahAR
Eline sağlık püsküütüm.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
divinity 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ekim / 3
Kasım / -0,5
Aralık / 0,5
2009 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Ağustos / 1,3
Eylül / 2,4
Ekim / 1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (126. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (591. Etap) ( 65,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,55% )
Toplam Süre ( 23 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 335 )
Bilgi:
Sevgili Divinity 10 Ekim 2009 tarihinde (126. etap) 73 kilo ile başladığı yarışmamızdan 12 Ekim 2018 tarihinde (591. etap) toplam 7,7 kilo vererek ve 64 kilo olan hedefini 86% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 138. ve 580. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Teşekkür ederim canımBizimde bir gün böyle karnemiz gelecek mi acep?geçen sefer çok yaklaşmıştım bu sefer hedefi tuttur yareppim divinity tebrik ederim canım
Teşekkürler ortim
Teşekkür ederim sara abla
teşekkür ederim yasom ablamslm kızlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir ?
ben bugünde kilo veremeyince diyeti deldimbağırsaklar çalışmıyor adet olamadım gene herşey üst üste geldi .herşerde bir hayır vardır düzelecek elbet
gezegenfeza ve Aylin42Konya canlarım dularınız için teşekkür ederim
divinity canım tbr mezun oldunda 2009 2018 9 senede 7 kilomu verdin canımsın inş kilo almassın bidaha
Antepia27 fatmacım allah razı olsun hamdolsun iyiyim gerçekten seni tanıyamıyorum nerde bizim hırslı azimli fatmamız tamam kaçamak yap ama yaz menünü yazınca ertesi gün daha çok dikkat ediyoryorsun canım benim ben senin başaracağına inanıyorum ama bir türlü başlayamadın hep temizlik hep temizlik yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık kendinle ilgilen lütfen
inSen benden çok yaşıcan yaseminben diycektim ne bilmek bilmez temizlikmiş ayol
Fatma diyetisyene ne vakit gideceksin?
Sanada iyi geceler cnm.3 eltim ve 3 kaynim vardi.Oturmaya gelmisler.Yeni gittiler.Ama sana yetisemedim.Neyse yarin yazisirizkızlar ben yatıyom saat 4ten beri uyanığım artık gözlerim kapanıyor hayırlı geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?