Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler takimimin guzel ve citir hatunlari.Menumu yazayim

Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 yumurtadan sebzeli omlet
1 galeta 1 kk peynir 2 catal bal

Ogle : canim yemek yemek istemedi
2 tane kuru incir
7 tane siyah kuru uzum
2 tane ceviz
3-4 dilim kavun (ne alakaysa.hic tadi da yoktu) soguk soguk yedim

Aksam : 3 tane minicik etli cok az bulgurlu biber dolmasi + yogurt

Su 2 lt bulduramadim
1 kupa yesicay
1 kupa mate cayi
Spor 45 dk leslie
11 060 adim.Bugun yuruyus yapamadim
aeben

Tebrikler karnen hayirli olsun divim Darisi bize insallah.Bizde karne istiyoozz

tam olmasada büşra ben o kitaba göre besleniorum ayça kaya nın 360 kanalda beslenme saati diye programı hergün izlemeni tavsiye ederim geçmiş progrmlarıda var.
Evet ben de senin menü yorumlarını benzettim zaten kitabı okurken aklıma geldi. Aynı şeyden bahsediyorsunuz yani ben de almistim kitabı aylar önce biraz başlayıp bir kenara firlatmistim. seni okuyunca o çağrışım yaptı. Mantıklı da geldi. Biraz da bunu deneyeyim diyorum. Hatta instagram da da güzel hesaplar var bunu yapanların. Gaza geldim yani .

Yok serbetli tatlilarla aram yok zaten
Keskeee nerdeee, aksine diyette oldukmi ya tatli alirlar yada yaptirirlar veya yemege gidesi tutar

Cok guzel birsey yapiyorsunuz.Hayrinizi Allah kabul etsin insallah gezegenim
Amin inşallah,
Çok faydasını gördüm aylincim, camiye yardıma gittim, 1 sene sonra çekilişte umre bileti çıktı, eşimle aramızdaki sorunlar yavaş yavaş düzelmeye başladı, ( erkek nede olsa işleri aksatmazsam sorun yok, yoksa biraz söyleniyor. Işler aksamasın diye pertim çıkıyor). Şu an aklıma gelmeyen biçok şey düzene girdi.
Ramazandan sonra baya durulmuştu, tekrar başladık şükürler olsun

işte geldim burdayım :)
Ayy çen kendine gebelik takvimi mi yaptın bakiimmhoşgeldin sefalar getirdin tatlı hamiş ( bak bu kk nın jargonudur, gebe=hamiş )

Metabolik balans dietinden bahsederken sen geldin aklıma, yanlış olduysa düzelt 13 kilo mu vermiştin?sanki öyle aklımda kalmış minnoşum

Çok güzel dedin canım bu beden bu kiloyu haketmiyor o zaman lütfen bırakmayın sağlıklı beslenmeyi
aynen canım
Çok doğru diyorsun canım mayıstan beri diyette yım sıkıldım herhalde ama böylede mutlu degilim
diyette gözüyle bakmayalım fatma ,bu hayat bize neler öğretti bunlardan biri de bedenine iyi bakmazsan sonuçları olur,rabbim kimseye muhtaç etmesin şu hayatta,sağlıkla yaş alalım bunun için de sağlıklı beslenelim inşallah

evet, çalışıyorsan biraz zor olur, erken kahvaltı yapmak seni altıya kadar tutmaz.hafta sonu dene sende, hafta içi yine rutin yeme programına dön.iki gün iki gündür değil mi :)
öyle yapıcam canım[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…