- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Insallah cnmverirsin canım ben inanıyorum sana
Cok sukur bizler iyiyiz.Srn nasilsin nihayet geldin.Ozletiyon bak kendini.Moni de yok bu aralar pek bir garip kaldik yahuuAa yazdıgım mesaj gitmemiş
Yogunum bugun . Gece geldim eve .
Öpüyom hepinizi iyisinizdir inşallah
Tebrikler karnen hayirli olsun divim Darisi bize insallah.Bizde karne istiyoozz@divinity nin karnesi
@seaBahAR
Eline sağlık püsküütüm.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
@divinity 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ekim / 3
Kasım / -0,5
Aralık / 0,5
2009 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Ağustos / 1,3
Eylül / 2,4
Ekim / 1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (126. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (591. Etap) ( 65,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,55% )
Toplam Süre ( 23 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 335 )
Bilgi:
Sevgili Divinity 10 Ekim 2009 tarihinde (126. etap) 73 kilo ile başladığı yarışmamızdan 12 Ekim 2018 tarihinde (591. etap) toplam 7,7 kilo vererek ve 64 kilo olan hedefini 86% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 138. ve 580. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Cok guzel birsey yapiyorsunuz.Hayrinizi Allah kabul etsin insallah gezegenimCamimiz senelerdir inşaatta, yaptıklarımız satılıyor, parası ya inşaatta kullanılıyor, yada mutvak eksikleri için harcanıyor.
Allah yardımcı n olsun inşallah4 tane oglum var Allah bagislarsa yok malesef annem türkiyede( yurt disindayim ) validemde calisiyo cok zorda kaldimmi arkadaslarim var Allah razi olsun
Evet ben de senin menü yorumlarını benzettim zaten kitabı okurken aklıma geldi. Aynı şeyden bahsediyorsunuz yani ben de almistim kitabı aylar önce biraz başlayıp bir kenara firlatmistim. seni okuyunca o çağrışım yaptı. Mantıklı da geldi. Biraz da bunu deneyeyim diyorum. Hatta instagram da da güzel hesaplar var bunu yapanların. Gaza geldim yani .tam olmasada büşra ben o kitaba göre besleniorum ayça kaya nın 360 kanalda beslenme saati diye programı hergün izlemeni tavsiye ederim geçmiş progrmlarıda var.
Yok serbetli tatlilarla aram yok zaten
Keskeee nerdeee, aksine diyette oldukmi ya tatli alirlar yada yaptirirlar veya yemege gidesi tutaraman dikkat!eşlerde bizimle diet yapsa n'olur
saracım evet bende paketli hicbir şey yememe taraftarıyım fakat beni çok tok tuttuğundan listeme ekledi diyetisyen.geçici bir süre diet listemde var altınbaşak.
evet, çalışıyorsan biraz zor olur, erken kahvaltı yapmak seni altıya kadar tutmaz.hafta sonu dene sende, hafta içi yine rutin yeme programına dön.iki gün iki gündür değil mi :)
gayet güzel gidiyormuşsun, sakın bırakma.bir kilo mu aldın, üç mü beş mi farketmez ne kadar aldıysan yine yola devam et.bırakırsan bütün emeğin boşa gidecek
harikasın
Amin inşallah,Cok guzel birsey yapiyorsunuz.Hayrinizi Allah kabul etsin insallah gezegenim
Betobolik balansla yanlış olmasın ama 13 kilo vermiş bir arkadaşım var ama şu an aralık ayı annelerinde çünkü gebebebişi gelsin üç beş ay sonra o da burada olur inşallah nefertityy duy sesimii
Ayy çen kendine gebelik takvimi mi yaptın bakiimmişte geldim burdayım :)
aynen canımÇok güzel dedin canım bu beden bu kiloyu haketmiyor o zaman lütfen bırakmayın sağlıklı beslenmeyi
diyette gözüyle bakmayalım fatma ,bu hayat bize neler öğretti bunlardan biri de bedenine iyi bakmazsan sonuçları olur,rabbim kimseye muhtaç etmesin şu hayatta,sağlıkla yaş alalım bunun için de sağlıklı beslenelim inşallahÇok doğru diyorsun canım mayıstan beri diyette yım sıkıldım herhalde ama böylede mutlu degilim
öyle yapıcam canım[/QUOTE]evet, çalışıyorsan biraz zor olur, erken kahvaltı yapmak seni altıya kadar tutmaz.hafta sonu dene sende, hafta içi yine rutin yeme programına dön.iki gün iki gündür değil mi :)
nerede yaşıyorsun canım çalışmıyor musunGünydınlar efendim
Burada harika bir hava var bugün, tam dışarda temiz havada yürümelik.kaç gündür güneşe hasrettik, sonunda güneşi gördüm
hoşgeldin rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah,metabolik sayfasından hatırlıyorum seni ,ben listemi kaybettim bulsam belki yine yaparım ama modifiye ederekişte geldim burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?