Menün iyi aylinimIyi geceler takimimin guzel ve citir hatunlari.Menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 yumurtadan sebzeli omlet
1 galeta 1 kk peynir 2 catal bal
Ogle : canim yemek yemek istemedi
2 tane kuru incir
7 tane siyah kuru uzum
2 tane ceviz
3-4 dilim kavun (ne alakaysa.hic tadi da yoktu) soguk soguk yedim
Aksam : 3 tane minicik etli cok az bulgurlu biber dolmasi + yogurt
Su 2 lt bulduramadim
1 kupa yesicay
1 kupa mate cayi
Spor 45 dk leslie
11 060 adim.Bugun yuruyus yapamadim
aeben
Evet farkındayımCok sukur bizler iyiyiz.Srn nasilsin nihayet geldin.Ozletiyon bak kendini.Moni de yok bu aralar pek bir garip kaldik yahuu
Erkeklere ölümmm diyesim geldiYok serbetli tatlilarla aram yok zaten
Keskeee nerdeee, aksine diyette oldukmi ya tatli alirlar yada yaptirirlar veya yemege gidesi tutar
Hayreden hayr bulur inşAllahAmin inşallah,
Çok faydasını gördüm aylincim, camiye yardıma gittim, 1 sene sonra çekilişte umre bileti çıktı, eşimle aramızdaki sorunlar yavaş yavaş düzelmeye başladı, ( erkek nede olsa işleri aksatmazsam sorun yok, yoksa biraz söyleniyor. Işler aksamasın diye pertim çıkıyor). Şu an aklıma gelmeyen biçok şey düzene girdi.
Ramazandan sonra baya durulmuştu, tekrar başladık şükürler olsun
Vero belliki senin akıllanacagım yokDünkü menu de balık çiğ köfte helva vardi. Benim aburcubur larla başım belada..
Yapamıyorum. Vazgeçemiyirm.
Gece acikmalari da elimde olmuo. Gece hiç uyumadim desem yeridir oğlan hasta idi. Saat 23 te o ekmek arası peynir zeytin i yemeseydim . Dayanamazdim. Ama biliyirm ki böyle kılo vermek değil aliirm.
hoşgeldin yeni gelinimDünkü sporum ;
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
15 dk düz bisiklet
30 tane yarım mekik
30 tane tam mekik
30 tane ters mekik
5 dk twister
20 dk açık hava yürüyüşü
gezegenfeza
illa bana muhalefet olacan . Anan onun için dogurmuş zannımcaSağlıklıyım, hiç yorulmadım , gencim , annanneyim , bugün şoför eşim , eşim , halı bulamadım , mobilyaları tamamladık , 2 ay sonra gelecek
Hamdolsun
Harikasın canımDünkü sporum ;
10 dk eliptik bisiklet
15 dk düz bisiklet
30 tane yarım mekik
30 tane tam mekik
30 tane ters mekik
5 dk twister
20 dk açık hava yürüyüşü
gezegenfeza
Anama sormak lazımilla bana muhalefet olacan . Anan onun için dogurmuş zannımca.D
yok çalışmıyorum.istanbul dayım canımnerede yaşıyorsun canım çalışmıyor musun
Evet Şu ara hiç sesim çıkmıyor henüz karar verip diyet moduna giremiyorum. Listede olmak bile aklımı başıma getrme di. . Ne istiyorum ben allah aşkına. . Kendimë zaman ayiramiyirm. Ev isi çocuklar bitmeyen mesaii. Dün çok fırsat kolladim duşa gireyim kıl tüy ugrasayim yok yok vakit yok
fevkaladenin fevkinde olmuşDünkü sporum ;
10 dk eliptik bisiklet
15 dk düz bisiklet
30 tane yarım mekik
30 tane tam mekik
30 tane ters mekik
5 dk twister
20 dk açık hava yürüyüşü
gezegenfeza
Mobilyaların ısmarlama sanırım 2 ayda geldiğine göre yeni yapılacak , gönlüne uygun halida bulursun inşallah .Harikasın canım
Daha öncede bahsetmiştim, galiba işçilik ve malzeme ucuz diye polonyada yaptırıyorlar.Mobilyaların ısmarlama sanırım 2 ayda geldiğine göre yeni yapılacak , gönlüne uygun halida bulursun inşallah .
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?