Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet Şu ara hiç sesim çıkmıyor henüz karar verip diyet moduna giremiyorum. Listede olmak bile aklımı başıma getrme di. . Ne istiyorum ben allah aşkına. . Kendimë zaman ayiramiyirm. Ev isi çocuklar bitmeyen mesaii. Dün çok fırsat kolladim duşa gireyim kıl tüy ugrasayim yok yok vakit yok

Dünkü menu de balık çiğ köfte helva vardi. Benim aburcubur larla başım belada..
Yapamıyorum. Vazgeçemiyirm.
Gece acikmalari da elimde olmuo. Gece hiç uyumadim desem yeridir oğlan hasta idi. Saat 23 te o ekmek arası peynir zeytin i yemeseydim . Dayanamazdim. Ama biliyirm ki böyle kılo vermek değil aliirm.

Günaydınlar efenim...
dünden daha yogun bir günden merhaba

Ç Menün iyi aylinim

Hayreden hayr bulur inşAllah

Vero belliki senin akıllanacagım yok . Mezun olmak için az kaldı sanırım bu hafta lütfen ver kurtul iki gün diyet yapmana bakar senin bünyede cumayada 3 gün var nasıl olsa . Lütfen ver sende kurtul, listedede yenilere yer açılsın

nerede yaşıyorsun canım çalışmıyor musun
yok çalışmıyorum.istanbul dayım canım

( çocukların çok mu küçük? Babadan yardım istesen, hep bir kişi omuzlanınca yükü hayat daha da zor oluyor

fevkaladenin fevkinde olmuş

Düzenli menü veren 4-5 kişi sanırım onun dışında menü görmüyorum .
Moni kaptanım oglun ne vakit gidecek diye bencilce bi soru sorsam

Hatta sende nenü vermiyorsun kiloda vermiyorsun gözümden kaçtı sanma kaptan neyin dinlemem basarım sıfırı ona göre

Mobilyaların ısmarlama sanırım 2 ayda geldiğine göre yeni yapılacak , gönlüne uygun halida bulursun inşallah .
Daha öncede bahsetmiştim, galiba işçilik ve malzeme ucuz diye polonyada yaptırıyorlar.
Halıya gelince ölçüler karışık. Sadece oturma odasının halısının eni 5 m olması lazım, diğerleri 4 m. Aynı halıdan kalmamış. Başka dükkanlara bakacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…