Ordodonti tedavisimi görüyor çoçuklar mumum diş teli yani. Geçen yıllarda bendede rutindi bebenin birininki bitip giderininki başlıyorduHayirli sabahlar,
Bugün günlerden dis doktoru
Harikasın canım
Geçmiş olsun zehra , üşüttünmü neGunaydin, hersey gonlunuzce olsun
Kizlar midem bilaniuo basim boynum kulagim cok agriyor, tabak hazirladim ama yiyemedim. Cocuklar olmassa yatarim , zor ayakta duruyorum
Geçmiş olsun kuzumGunaydin, hersey gonlunuzce olsun
Kizlar midem bilaniuo basim boynum kulagim cok agriyor, tabak hazirladim ama yiyemedim. Cocuklar olmassa yatarim , zor ayakta duruyorum
Heraldeki usuttum, cikardim midem rahatladi ama bas agrim cok var halaGeçmiş olsun zehra , üşüttünmü ne
Sagol ablaGeçmiş olsun kuzum
2 buçuk yaş ve 10 aylık canım . Sağolsun baba yardimci oluo da işte yine de yetisemiyrm yahuyok çalışmıyorum.istanbul dayım canım
( çocukların çok mu küçük? Babadan yardım istesen, hep bir kişi omuzlanınca yükü hayat daha da zor oluyor
fevkaladenin fevkinde olmuş
Evet dimi abla . Çok istiyorum .bakalım umarım bu haFTA eksi olur da hiç değilse haftaya mezun olurmVero belliki senin akıllanacagım yok. Mezun olmak için az kaldı sanırım bu hafta lütfen ver kurtul iki gün diyet yapmana bakar senin bünyede cumayada 3 gün var nasıl olsa . Lütfen ver sende kurtul, listedede yenilere yer açılsın
Geçmiş olsun canımGunaydin, hersey gonlunuzce olsun
Gunaydin, hersey gonlunuzce olsun
Cekiliste umre mi cikti.Ne guzel umreye gittin haa.Allah kabul etsin canim.Rabbim bizede nasip eder insallah.Amin inşallah,
Çok faydasını gördüm aylincim, camiye yardıma gittim, 1 sene sonra çekilişte umre bileti çıktı, eşimle aramızdaki sorunlar yavaş yavaş düzelmeye başladı, ( erkek nede olsa işleri aksatmazsam sorun yok, yoksa biraz söyleniyor. Işler aksamasın diye pertim çıkıyor). Şu an aklıma gelmeyen biçok şey düzene girdi.
Ramazandan sonra baya durulmuştu, tekrar başladık şükürler olsun
Yok ablam daha ona zmn var ben dolgu yaptirdimOrdodonti tedavisimi görüyor çoçuklar mumum diş teli yani. Geçen yıllarda bendede rutindi bebenin birininki bitip giderininki başlıyordu
Gecmis olsun zehracimGunaydin, hersey gonlunuzce olsun
Ayy çen kendine gebelik takvimi mi yaptın bakiimmhoşgeldin sefalar getirdin tatlı hamiş ( bak bu kk nın jargonudur, gebe=hamiş )
Metabolik balans dietinden bahsederken sen geldin aklıma, yanlış olduysa düzelt 13 kilo mu vermiştin?sanki öyle aklımda kalmış minnoşum
hoşgeldin rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah,metabolik sayfasından hatırlıyorum seni ,ben listemi kaybettim bulsam belki yine yaparım ama modifiye ederek
Gunaydin, hersey gonlunuzce olsun
Hayirli sabahlar,
Bugün günlerden dis doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?