Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok çalışmıyorum.istanbul dayım canım

( çocukların çok mu küçük? Babadan yardım istesen, hep bir kişi omuzlanınca yükü hayat daha da zor oluyor

fevkaladenin fevkinde olmuş
2 buçuk yaş ve 10 aylık canım . Sağolsun baba yardimci oluo da işte yine de yetisemiyrm yahu

Evet dimi abla . Çok istiyorum .bakalım umarım bu haFTA eksi olur da hiç değilse haftaya mezun olurm

Cekiliste umre mi cikti.Ne guzel umreye gittin haa.Allah kabul etsin canim.Rabbim bizede nasip eder insallah.
Esler hep oyle hersey ayni duzende gitsin isterler.Yoksa hic hoslarina gitmiyor.Allah gucunu kuvvetini artisin da yapmaya devam et.Pertin ciksa da uyuyup da sabah uyandiginda yorgunluk bitiyor.Onemli olan manen huzurlu ve mutlu olman gezegenim

evet canım. sular seller gibi aç kalmadan kolaylıkla gitmişti. ama sonra bir daha yapamadım. doktor kontrolünden çıkınca kendi başıma beceremedim..

hoşgeldin rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah,metabolik sayfasından hatırlıyorum seni ,ben listemi kaybettim bulsam belki yine yaparım ama modifiye ederek

:) teşekkür ediyorum. amin inşallah.. listeni doktordan isteyebilirsin illa ki vardır. benim milyon yerde kayıtlı. kaybetmem pek mümkün değil. yapmasam da gözüm gibi bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…