Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

diyetisyenden geldim kızlar haberler çok iyi güzel kilolar vermişim ve yarısı yağdan gitmiş yarısı ödem olarak yani 88 kiloyum şu an itibariyle çok mutlu oldum neyseki vücudum direnmeyi fazla uzatmadı ve kırıldı artık gitsin kilolar diyetisyenim haftanın bir gününü serbest bıraktı o gün canının istediği bir şeyi yiyebilirsin dedi ama ben yinede dikkatli olacam kaçamak yapmayı hiiiiç ama hiiiiç düşünmüyorum sadece bu kadar sevinçle öğlende 3 tane küçük turşu salatalığı yedim bugünkü kaçamağım bu oldu kilo vermek elbiselerin bol gelmesi ve gören herkesin şaşırarak sizi beğenmesi dünyadaki hiç bir yemeğin lezzetiyle boy ölçüşemez biber dolması ve sarmanın bile ayyyyy çok mutluyum bugün Allahım hep böyle mutlu etsin bizleri sevdiklerimizi

Evet canım, tek kişilikti, eşim ya sen gir ya ben gidiyim dedi. Ne tek giderim, ne seni tek yollarım dedim, yapıştım benide götürmek zorunda kaldı.
Bu ara gerçekten yaşamda dinlenemiyorumda manevi huzuru yetiyor

Amin canım çok sevindim, tebrik ederim

Evet canım, tek kişilikti, eşim ya sen gir ya ben gidiyim dedi. Ne tek giderim, ne seni tek yollarım dedim, yapıştım benide götürmek zorunda kaldı.
Bu ara gerçekten yaşamda dinlenemiyorumda manevi huzuru yetiyor

ne güzel canım kutsal topraklara gitmişsin hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Inşallah canım, Allah tutabilmeyi nasip etsin
Allah kabul etsin inşallah . Haccıda nasip etsin hepimize inşallah

Not: bacım tutabilmeyi demişsin not düşmek istedim, hacca yahut umreye giden birinin, gitmeyen bir müslümandan farkli sorumlulukları yoktur . Farzlar vacipler vs her mümine aynıdır

Öyle tabi,

harikasinistediğin kiloya çabucak ulaşırsın inşallah

[/QUOTE]
Ne güzel demişsin canım çok haklısın

Ayyy canım çok sevindim azmin adı oldun
Maşallah kuzum

Bugünkü menüm

Sabah 9.30
Peynirli omlet, biraz yeşillik, zeytin, domates, bir dilim tb ekmegi

Ara
Bir elma

Öğle 14.00
Bir kepçe çorba, nohut, salata, bir dilim tb ekmegi

Ara
Yok

Akşam
Pırasa, yoğurt, ekmek

Su:2.5 litre
Spor: bir saat yürüdüm

Menün çok güzel canım harikasın
Obezim kaç kiloydum sen

Sabah sabah??
Paça??

Helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…