Evet canım, tek kişilikti, eşim ya sen gir ya ben gidiyim dedi. Ne tek giderim, ne seni tek yollarım dedim, yapıştımCekiliste umre mi cikti.Ne guzel umreye gittin haa.Allah kabul etsin canim.Rabbim bizede nasip eder insallah.
Esler hep oyle hersey ayni duzende gitsin isterler.Yoksa hic hoslarina gitmiyor.Allah gucunu kuvvetini artisin da yapmaya devam et.Pertin ciksa da uyuyup da sabah uyandiginda yorgunluk bitiyor.Onemli olan manen huzurlu ve mutlu olman gezegenim
Amin canım çok sevindim, tebrik ederimdiyetisyenden geldim kızlar haberler çok iyi güzel kilolar vermişim ve yarısı yağdan gitmiş yarısı ödem olarak yani 88 kiloyum şu an itibariyleçok mutlu oldum neyseki vücudum direnmeyi fazla uzatmadı ve kırıldı artık gitsin kilolar diyetisyenim haftanın bir gününü serbest bıraktı o gün canının istediği bir şeyi yiyebilirsin dedi ama ben yinede dikkatli olacam kaçamak yapmayı hiiiiç ama hiiiiç düşünmüyorum sadece bu kadar sevinçle öğlende 3 tane küçük turşu salatalığı yedim bugünkü kaçamağım bu oldu kilo vermek elbiselerin bol gelmesi ve gören herkesin şaşırarak sizi beğenmesi dünyadaki hiç bir yemeğin lezzetiyle boy ölçüşemez biber dolması ve sarmanın bile ayyyyy çok mutluyum bugün Allahım hep böyle mutlu etsin bizleri sevdiklerimizi
Amin canım çok sevindim, tebrik ederim
Evet canım, tek kişilikti, eşim ya sen gir ya ben gidiyim dedi. Ne tek giderim, ne seni tek yollarım dedim, yapıştımbenide götürmek zorunda kaldı.
Bu ara gerçekten yaşamda dinlenemiyorumda manevi huzuru yetiyor
Inşallah canım, Allah tutabilmeyi nasip etsinne güzel canım kutsal topraklara gitmişsin hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Geçmiş olsunYok ablam daha ona zmn var ben dolgu yaptirdim
Allah kabul etsin inşallah . Haccıda nasip etsin hepimize inşallahInşallah canım, Allah tutabilmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim canım gezegenim
Öyle tabi,Allah kabul etsin inşallah . Haccıda nasip etsin hepimize inşallah
Not: bacım tutabilmeyi demişsin not düşmek istedim, hacca yahut umreye giden birinin, gitmeyen bir müslümandan farkli sorumlulukları yoktur . Farzlar vacipler vs her mümine aynıdır
saracım tebrikler canım çok sevindim
En çokta seni mutlu gördüğüme sevindim
harikasindiyetisyenden geldim kızlar haberler çok iyi güzel kilolar vermişim ve yarısı yağdan gitmiş yarısı ödem olarak yani 88 kiloyum şu an itibariyleçok mutlu oldum neyseki vücudum direnmeyi fazla uzatmadı ve kırıldı artık gitsin kilolar diyetisyenim haftanın bir gününü serbest bıraktı o gün canının istediği bir şeyi yiyebilirsin dedi ama ben yinede dikkatli olacam kaçamak yapmayı hiiiiç ama hiiiiç düşünmüyorum sadece bu kadar sevinçle öğlende 3 tane küçük turşu salatalığı yedim bugünkü kaçamağım bu oldu kilo vermek elbiselerin bol gelmesi ve gören herkesin şaşırarak sizi beğenmesi dünyadaki hiç bir yemeğin lezzetiyle boy ölçüşemez biber dolması ve sarmanın bile ayyyyy çok mutluyum bugün Allahım hep böyle mutlu etsin bizleri sevdiklerimizi
[/QUOTE]aynen canım
diyette gözüyle bakmayalım fatma ,bu hayat bize neler öğretti bunlardan biri de bedenine iyi bakmazsan sonuçları olur,rabbim kimseye muhtaç etmesin şu hayatta,sağlıkla yaş alalım bunun için de sağlıklı beslenelim inşallah
öyle yapıcam canım
diyetisyenden geldim kızlar haberler çok iyi güzel kilolar vermişim ve yarısı yağdan gitmiş yarısı ödem olarak yani 88 kiloyum şu an itibariyleçok mutlu oldum neyseki vücudum direnmeyi fazla uzatmadı ve kırıldı artık gitsin kilolar diyetisyenim haftanın bir gününü serbest bıraktı o gün canının istediği bir şeyi yiyebilirsin dedi ama ben yinede dikkatli olacam kaçamak yapmayı hiiiiç ama hiiiiç düşünmüyorum sadece bu kadar sevinçle öğlende 3 tane küçük turşu salatalığı yedim bugünkü kaçamağım bu oldu kilo vermek elbiselerin bol gelmesi ve gören herkesin şaşırarak sizi beğenmesi dünyadaki hiç bir yemeğin lezzetiyle boy ölçüşemez biber dolması ve sarmanın bile ayyyyy çok mutluyum bugün Allahım hep böyle mutlu etsin bizleri sevdiklerimizi
Ayyy canım çok sevindim azmin adı oldun
Maşallah kuzum
harikasinistediğin kiloya çabucak ulaşırsın inşallah
Bugünkü menüm
Sabah 9.30
Peynirli omlet, biraz yeşillik, zeytin, domates, bir dilim tb ekmegi
Ara
Bir elma
Öğle 14.00
Bir kepçe çorba, nohut, salata, bir dilim tb ekmegi
Ara
Yok
Akşam
Pırasa, yoğurt, ekmek
Su:2.5 litre
Spor: bir saat yürüdüm
Sabah sabah??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?