Yok gitmedim, herkeste salgin var. Dus alip yatcam yarina gecmesse gidecegim
Kapuska tarifi
Malzemeler
Çeyrek beyaz lahana
Kuru soğan
Kırmızı biber
Sarımsak
Bir çay bardağı bulgur
Kimyon, karabiber, pulbiber
Tuz
Zeytinyağı
Yapılışı
Bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kurusoğan kırmızı biber ve rendelenmiş sarımsak sotelenir salçası eklenip kokusu çıkana kadar kavrulur bulguru eklenir ince ince kıyılmış lahana eklenir tuzu atılır üzerine çıkana kadar su eklenir kaynayınca ocağın altı kısılır ve kısık ateşte pişirilir. Suyu iyice çektirilir.Yarım saat dinlendirilip servis edilir. Yanına yoğurt çok yakışır.
Amin inşallahşimdi sana yazacaktım gezegenim umreyede gittin ha valla çok sevindim darısı başımıza inşallah hacca gitmeyide nasip eder rabbim sana.tab bizede
Sağol canım benim sende süpersin
Akşam yemedinmi yazmayı mı unuttunonun dışında yediklerin gayet güzel ama kahvaltını ihmal etme
Canım yaseminle aeben duymadin
Fırça yerimyine temizlik diyr
Yardimci bayan vardı onun için yaptım onunla birlikte mende çok yoruldum dikkat edemedim köftenin miktarı fazlaydı hala tokum akşam yemedim canım inşallah yarın gelicek ve bitecek bu işler daha düzenli olucam inşallah canım
Olsun sen yinede yaz yediklerini yazdıkça fazlamı azmı farkedersin yarın daha dikkatli olursun canım anlaştıkmı
Anlaştik canım sporsuz ama güzel menü vercem inşallah
Afiyet olsun
DuymadıkCanım yaseminle aeben duymadin
Fırça yerimyine temizlik diyr
Yardimci bayan vardı onun için yaptım onunla birlikte mende çok yoruldum dikkat edemedim köftenin miktarı fazlaydı hala tokum akşam yemedim canım inşallah yarın gelicek ve bitecek bu işler daha düzenli olucam inşallah canım
Seb şifayı fena kapmışsın zehraMenum:
Sabah yok
Oglen 1 etimek 1 salatalik
Aksam tarhana corbasi( ilac gibi geldi)
Su cok az 2 bardak icmisimdir
Sporda yok.
Sporu neden yapmıyorsun canım kısa kısa yürüyüşlerle başlasan olmazmı
Kelle paça mı bu ay yerim senibende çok severim.geçen de pamuşum yeyince de canım çekmişti, bu da iki oldu
Evren bana bir mesaj yolluyor ama almıycam o mesajı.banane
Aman Allahim benden bir tane daha2 buçuk yaş ve 10 aylık canım . Sağolsun baba yardimci oluo da işte yine de yetisemiyrm yahu
Şimdiden kolay gelsin aylinimHerkese iyi geceler kizceler.Ancak isim bitti,yattim.Manti siparisi var,hamurunu etini hazirladim.Sporumu yaptim.Bugun bayagi yorucu bir gundu. MENUM :
Uyaninca yarim lt limonlu su
1 kupa yesilcay
Sabah : Yarim simit
1 yumurta 1 kk peynir
2 catal bal 2 ceviz
Ogle : Zeytinyagli kereviz yemegi Salata
Aksam : Taze fasulye cacik
Haslama et
Su 2 lt Spor 45 dk leslie + 1.5 saat yuruyus + 17 487 adim
aeben
Sabada güzeydin uzaylım benimGünaydın
Bugunden sonrayı merakla bekliyoruz fatmacım ,ha birde sopaylaYappicam canım yarın dan sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?