Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın günaydın canlarım iyiyim hamdolsun menopoz sıkıntıları galiba adet olamadım kabızlık derken üst üste geldi hamdolsun bugün iyiyim geçecek hiçbirşey baki değil rabbim kimseye cekemeyeceği yükü vermez buda geçecek aslında menopoza hazırlamıştım kendimi geçen ay adet oldum bu ay olmadım psikolojimi bozuyor bu durum yoksa bir sıkıntım yok çok şükür. öptüm hepinizi işe gidiyom

iyi olmana çok sevindim canım menopozda hayata dair canım yaşanması gerekn bir süreç tabi ne kadar geç olsa o kadar iyi olur özellikle kendi adıma daha anne olacam ben sende sıkma canını çok sancılı bir dönemdir muhakkak ama o kadar bilgi birikimin varki bilginle aklınla sakinliğinle deneyimle bu dönemi rahat atlatacaksın inşallah

kahvaltıda muz yerine ananas önerdi diyetisyenim ama tadını hiç sevmedim ama yinede yiyecem çünkü yağ yakıcı ve ödem attırıcı özelliği varmış lif içeriği çok fazla olduğu içinde diyet için çok uygun bir meyvaymış bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim.

aeben canım neden artık benim menülerime yorum yapıp puan vermiyosun dünkü menüm çok içaçıcı değildi malesef senin yorumların çok değerli benim için
Saracım İnan vakit bulamıyorum son sayfada gözğme çarpanlara yada vaktim kalırsa etiketlere bakıyorum.
Birde herkese yorum yapmayınca haksızlık olmasın diyede yapmıyom bazan
Etikete devam bakarım inş

Buldum
Paça çorbana takılmadım benim diyet mantığım kl. Hesabı değil gl endeksi o yüzden oaçanın yanında karbon almadıgın sürece nadiren yiyebilirsin
Menün dengeli canım ama turşun senin için fazla ve tuzdan dolayı azcık cıs olmuş sanki ama izin günün afiyet olsun diyip 9,5 puanı veriyorum

teşekkür ederim paçanın yanında ekmek yemedim canım turşu çok güzeldi ya ama bi daha ne zaman yerim kimbilir
yorumladığın için teşekkür ederim

Aaaa nezaman geldin buralara
Bizim burda özellikle pazar sabahları beyan pek meşhurdur ama mende hiç Behran icmedim
4-5 yıl önceydi tam hatırlayamadım,kahvaltıda beyran çorbası,üstüne katmer yiyorlar daha hatırlayamadığım ağır bişeyler daha vardı,şaşırmıştım tabi koyun etini hiç yiyemeyen ben bastım sarımsağı içebilmek içinkatmer baklava kadayıf her gittiğimiz yerde yenildi bisürü kilo alındızaten antebe gidip de yemeden gelinir mi sen iyi dayanıyon fatma

Yok gitmedim, herkeste salgin var. Dus alip yatcam yarina gecmesse gidecegim
geçmiş olsun zehra bizim evde de herkes öksürüyor,benim de ciğerlere inmiş öksürüyorum bu ara mevsimsel galiba

o sıkıntıları yaşamayan bilmez bende döngüye girdim şişmeye başladım insan kendinden soğuyor resmen ama rabbim sağlık versin bu da doğal bir süreç geçmiş olsun

ananası çok severim çok tatlı geliyor bana,tam yoğurda doğranmalık,duymuştum öneriliyor sen diyetisyennin dediğini yap canım vardır bildiği

Bugunden sonrayı merakla bekliyoruz fatmacım ,ha birde sopayla
seni etiketlemeyi unutuyorum hep etiketleyeyim de beni de sopala,montici seni,gi in kalori out

Abimler geliyor memleketten yegenimin sınavı varmış. İşe koyulayım hemen
gözün aydın canım ne sınavı başarılar şimdiden

günaydın canım

teşekkür ederim paçanın yanında ekmek yemedim canım turşu çok güzeldi ya ama bi daha ne zaman yerim kimbilir
yorumladığın için teşekkür ederim
geçen tv de paça çorbası bağırsağa en iyi gelen florasını düzelten kabızlığı önleyen gıda diye haber yapmışlardı bence arada içmek lazım,içindeki kolajen lazım bize,keşke ben de içebilsem sinir sıkışması var iyi gelirdi ama içemiyorum

Kıyamam diyetisyenine sorsan bir seferliğine izin verir belki
gittiğimde sorarım.onbeş günüm var daha..

Kelle paça mı bu ay yerim seni ama o çok sağlıklı diyete uygundur bence denk gelirse kaçırma
her gün önünden geçiyorum da yanımda kimse yok girmeye.bir de oraya gidince tek tabak kesmez beni iki tabak üzerine bir de kokoreç yiyorum.al sana 1000 kalori çok sakıncalı şu aralar

Aman Allahim benden bir tane daha benimde 2.5 yaş ve 6 aylık çok zor zamanlarimiz ama 1 sene sonra rahatız inşallah
:)) siz öyle zannedin.en güzel zamanları şimdi, büyüdukçe keşke hep küçük kalsalardı diyeceksiniz

yasocum bir kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim nacizane.belki bir ilaç falan verir.daha başımıza gelmedigi için bir bilgim yok ama en garanti tavsiyeyi yönlendirmeyi yine dr yapar

sırf bu yüzden antep e gitmek istiyorum.burada turla giden arkadaşlarım var, günübirlik gidiyorlar, ben günübirlikte olsa çocuklar olmadan gitmeyi göze alamadım.ama yine de çok gitmek görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…