Bugun sabahcılar sarada yaseminde yok beğeni basıp yazmamışlar
Merakta bırakmayın gelin bakim çabuk
Yasemin attınmı üstünden kara bulutları bacım
günaydın günaydın canlarım iyiyim hamdolsun menopoz sıkıntıları galiba adet olamadım kabızlık derken üst üste geldi hamdolsun bugün iyiyim geçecek hiçbirşey baki değil rabbim kimseye cekemeyeceği yükü vermez buda geçecek aslında menopoza hazırlamıştım kendimi geçen ay adet oldum bu ay olmadım psikolojimi bozuyor bu durum yoksa bir sıkıntım yok çok şükür. öptüm hepinizi işe gidiyom
Saracım İnan vakit bulamıyorum son sayfada gözğme çarpanlara yada vaktim kalırsa etiketlere bakıyorum.aeben canım neden artık benim menülerime yorum yapıp puan vermiyosun dünkü menüm çok içaçıcı değildi malesef senin yorumların çok değerli benim için
Saracım İnan vakit bulamıyorum son sayfada gözğme çarpanlara yada vaktim kalırsa etiketlere bakıyorum.
Birde herkese yorum yapmayınca haksızlık olmasın diyede yapmıyom bazan
Etikete devam bakarım inş
Abimler geliyor memleketten yegenimin sınavı varmış. İşe koyulayım hemen
BuldumMenümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası yağsız
Öğle
Üç kaşık ciğer sote
Üç kaşık kıymalı patlıcan yemeği
Ayran
Dört tane küçük salatalık turşusu
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben @Antepia27 yasom7272
Buldum
Paça çorbana takılmadım benim diyet mantığım kl. Hesabı değil gl endeksi o yüzden oaçanın yanında karbon almadıgın sürece nadiren yiyebilirsin
Menün dengeli canım ama turşun senin için fazla ve tuzdan dolayı azcık cıs olmuş sankiama izin günün afiyet olsun diyip 9,5 puanı veriyorum
4-5 yıl önceydi tam hatırlayamadım,kahvaltıda beyran çorbası,üstüne katmer yiyorlarAaaa nezaman geldin buralara
Bizim burda özellikle pazar sabahları beyan pek meşhurdur ama mende hiç Behran icmedim
geçmiş olsun zehra bizim evde de herkes öksürüyor,benim de ciğerlere inmiş öksürüyorum bu ara mevsimsel galibaYok gitmedim, herkeste salgin var. Dus alip yatcam yarina gecmesse gidecegim
o sıkıntıları yaşamayan bilmez bende döngüye girdim şişmeye başladım insan kendinden soğuyor resmen ama rabbim sağlık versin bu da doğal bir süreç geçmiş olsungünaydın günaydın canlarım iyiyim hamdolsun menopoz sıkıntıları galiba adet olamadım kabızlık derken üst üste geldi hamdolsun bugün iyiyim geçecek hiçbirşey baki değil rabbim kimseye cekemeyeceği yükü vermez buda geçecek aslında menopoza hazırlamıştım kendimi geçen ay adet oldum bu ay olmadım psikolojimi bozuyor bu durum yoksa bir sıkıntım yok çok şükür. öptüm hepinizi işe gidiyom
ananası çok severim çok tatlı geliyor bana,tam yoğurda doğranmalık,duymuştum öneriliyor sen diyetisyennin dediğini yap canım vardır bildiğikahvaltıda muz yerine ananas önerdi diyetisyenim ama tadını hiç sevmedim ama yinede yiyecem çünkü yağ yakıcı ve ödem attırıcı özelliği varmış lif içeriği çok fazla olduğu içinde diyet için çok uygun bir meyvaymış bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim.
Bugunden sonrayı merakla bekliyoruz fatmacım ,ha birde sopayla
gözün aydın canım ne sınavı başarılar şimdidenAbimler geliyor memleketten yegenimin sınavı varmış. İşe koyulayım hemen
günaydın canım
geçen tv de paça çorbası bağırsağa en iyi gelen florasını düzelten kabızlığı önleyen gıda diye haber yapmışlardı bence arada içmek lazım,içindeki kolajen lazım bize,keşke ben de içebilsem sinir sıkışması var iyi gelirdi ama içemiyorumteşekkür ederim paçanın yanında ekmek yemedim canım turşu çok güzeldi ya ama bi daha ne zaman yerim kimbilir
yorumladığın için teşekkür ederim
gittiğimde sorarım.onbeş günüm var daha..Kıyamam diyetisyenine sorsan bir seferliğine izin verir belki
her gün önünden geçiyorum da yanımda kimse yok girmeye.bir de oraya gidince tek tabak kesmez beni iki tabak üzerine bir de kokoreç yiyorum.al sana 1000 kaloriKelle paça mı bu ay yerim seniama o çok sağlıklı diyete uygundur bence denk gelirse kaçırma
:)) siz öyle zannedin.en güzel zamanları şimdi, büyüdukçe keşke hep küçük kalsalardı diyeceksinizAman Allahim benden bir tane dahabenimde 2.5 yaş ve 6 aylık çok zor zamanlarimiz ama 1 sene sonra rahatız inşallah
yasocum bir kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim nacizane.belki bir ilaç falan verir.daha başımıza gelmedigi için bir bilgim yok ama en garanti tavsiyeyi yönlendirmeyi yine dr yapargünaydın günaydın canlarım iyiyim hamdolsun menopoz sıkıntıları galiba adet olamadım kabızlık derken üst üste geldi hamdolsun bugün iyiyim geçecek hiçbirşey baki değil rabbim kimseye cekemeyeceği yükü vermez buda geçecek aslında menopoza hazırlamıştım kendimi geçen ay adet oldum bu ay olmadım psikolojimi bozuyor bu durum yoksa bir sıkıntım yok çok şükür. öptüm hepinizi işe gidiyom
sırf bu yüzden antep e gitmek istiyorum.burada turla giden arkadaşlarım var, günübirlik gidiyorlar, ben günübirlikte olsa çocuklar olmadan gitmeyi göze alamadım.ama yine de çok gitmek görmek istiyorum4-5 yıl önceydi tam hatırlayamadım,kahvaltıda beyran çorbası,üstüne katmer yiyorlardaha hatırlayamadığım ağır bişeyler daha vardı,şaşırmıştım tabi koyun etini hiç yiyemeyen ben bastım sarımsağı içebilmek için katmer baklava kadayıf her gittiğimiz yerde yenildi bisürü kilo alındı zaten antebe gidip de yemeden gelinir mi sen iyi dayanıyon fatma
geçmiş olsun zehra bizim evde de herkes öksürüyor,benim de ciğerlere inmiş öksürüyorum bu ara mevsimsel galiba
o sıkıntıları yaşamayan bilmez bende döngüye girdim şişmeye başladım insan kendinden soğuyor resmen ama rabbim sağlık versin bu da doğal bir süreç geçmiş olsun
ananası çok severim çok tatlı geliyor bana,tam yoğurda doğranmalık,duymuştum öneriliyor sen diyetisyennin dediğini yap canım vardır bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?