Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dr ayşegül çoruhlu yu takip edermisiniz bilmem.insanlara bazi markaların kolojen tavsiyelerini yapıyor.takipçileri " bunlar çok pahalı" deyince paça için o da fakir kolojeni diyor :) sadece cilde degil saçlara da çok faydası var.artı bağışıklığı kuvvetlendiriyor

Çok şükür

Ben bi ara hergün yerdim saracim, evet baya işe yarıyor

Evet evet . Ümit ediyoruz bakalım
Büyük dillenip küçük yürüyün ce daha rahat olacak gbi
Hıhı siz öyle bilin, bekleyin
Benim torunların arasıda 1,5 yaş. Bi bakıyorsun gayet güzel anlaşıyorlar, bi bakıyorsun birbirlerine girmişler. Ama erkek çocuğu sıkıntı. Yinede Allah bağışlasın size düşen sabır

Yok geçmedi, üstüne birde bel ağrısı eklendi, üstüne birde vücudun aşırı su topluyor, sabahları hareketlerim zorlanıyor. Oklava yutmuş gibi
Hee geçen günki yazdıgın gencim güzelim mesajın geldi aklıma

Geçmiş olsun
Belinde ne var fıtıkmı?

Slm canlar bende derse başladım sınava giricem tekrar üniversite sınavına gircem.karar verdim yoğun bir şekilde ders ev işi çocuklar Ne kadar fırsat olursa.
Allah zihin açıklıgı versin habibe .
40 yaşında ün. okumuş biri olarak diyorumki okumanın yaşı yok

Saram canım benim gdçmiş olsun , inşallah tez zamanda şifaya kavuşur ...
Daha evvel varmıydı böyle bir durum?

Büyük geçmiş olsun saracim, Allah şifa versin

Saracım yokmu bi haber aklım sende kaldı?

Çok sağolun kızlar şimdi çıktı anjiyodan üç ana damar tamamen tıkanmış stent takıldı nabzı düzelmiş doktor iyi geçti dedi yoğun bakıma alındı bekliyoruz inşallah iyileşir sabahta iyiydi bir anda fenalaştı neye uğradığımız şaşırdık insanoğlunun beş dakika sonra ne olacağı hiç belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…