Dr ayşegül çoruhlu yu takip edermisiniz bilmem.insanlara bazi markaların kolojen tavsiyelerini yapıyor.takipçileri " bunlar çok pahalı" deyince paça için o da fakir kolojeni diyor :) sadece cilde degil saçlara da çok faydası var.artı bağışıklığı kuvvetlendiriyorseni etiketlemeyi unutuyorum hep etiketleyeyim de beni de sopala,montici seni,gi in kalori out
gözün aydın canım ne sınavı başarılar şimdiden
geçen tv de paça çorbası bağırsağa en iyi gelen florasını düzelten kabızlığı önleyen gıda diye haber yapmışlardı bence arada içmek lazım,içindeki kolajen lazım bize,keşke ben de içebilsem sinir sıkışması var iyi gelirdi ama içemiyorum
Evet evet . Ümit ediyoruz bakalımAman Allahim benden bir tane dahabenimde 2.5 yaş ve 6 aylık çok zor zamanlarimiz ama 1 sene sonra rahatız inşallah
Saram canım benim gdçmiş olsun , inşallah tez zamanda şifaya kavuşur ...Kızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
Bu saatte kalkanın yüzü ne ara gülsün, bisürü iş varSabahınız hayr olsun , yüzünüz her daim gülsün inşallah
Yok geçmedi, üstüne birde bel ağrısı eklendi, üstüne birde vücudun aşırı su topluyor, sabahları hareketlerim zorlanıyor. Oklava yutmuş gibiSabada güzeydin uzaylım benim
Diz ağrın geçtimi?
Çok şükürgünaydın günaydın canlarım iyiyim hamdolsun menopoz sıkıntıları galiba adet olamadım kabızlık derken üst üste geldi hamdolsun bugün iyiyim geçecek hiçbirşey baki değil rabbim kimseye cekemeyeceği yükü vermez buda geçecek aslında menopoza hazırlamıştım kendimi geçen ay adet oldum bu ay olmadım psikolojimi bozuyor bu durum yoksa bir sıkıntım yok çok şükür. öptüm hepinizi işe gidiyom
Ben bi ara hergün yerdim saracim, evet baya işe yarıyorkahvaltıda muz yerine ananas önerdi diyetisyenim ama tadını hiç sevmedim ama yinede yiyecem çünkü yağ yakıcı ve ödem attırıcı özelliği varmış lif içeriği çok fazla olduğu içinde diyet için çok uygun bir meyvaymış bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim.
Kolay gelsinAbimler geliyor memleketten yegenimin sınavı varmış. İşe koyulayım hemen
Hıhı siz öyle bilin, bekleyinEvet evet . Ümit ediyoruz bakalım
Büyük dillenip küçük yürüyün ce daha rahat olacak gbi
Allah zihin açıklığı versin canım, ne okuycaksinSlm canlar bende derse başladım sınava giricem tekrar üniversite sınavına gircem.karar verdim yoğun bir şekilde ders ev işi çocuklar Ne kadar fırsat olursa.
Büyük geçmiş olsun saracim, Allah şifa versinKızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
Hee geçen günki yazdıgın gencim güzelim mesajın geldi aklımaYok geçmedi, üstüne birde bel ağrısı eklendi, üstüne birde vücudun aşırı su topluyor, sabahları hareketlerim zorlanıyor. Oklava yutmuş gibi
Allah zihin açıklıgı versin habibe .Slm canlar bende derse başladım sınava giricem tekrar üniversite sınavına gircem.karar verdim yoğun bir şekilde ders ev işi çocuklar Ne kadar fırsat olursa.
Saram canım benim gdçmiş olsun , inşallah tez zamanda şifaya kavuşur ...
Daha evvel varmıydı böyle bir durum?
Büyük geçmiş olsun saracim, Allah şifa versin
Saracım yokmu bi haber aklım sende kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?