Gecmis olsun canim Allah sifa versinKızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Üstüne hastalık kandırmıyorum. Bu saydıklarım üst komşumunHee geçen günki yazdıgın gencim güzelim mesajın geldi aklıma
Geçmiş olsun
Belinde ne var fıtıkmı?
Bu yaşta kitap, kuran okumayı tercih ederimAllah zihin açıklıgı versin habibe .
40 yaşında ün. okumuş biri olarak diyorumki okumanın yaşı yok
Aynen öyle canım. Allah kimseyi hasta etmesin diyecemde, vazgectimÇok sağolun kızlar şimdi çıktı anjiyodan üç ana damar tamamen tıkanmış stent takıldı nabzı düzelmiş doktor iyi geçti dedi yoğun bakıma alındı bekliyoruz inşallah iyileşir sabahta iyiydi bir anda fenalaştı neye uğradığımız şaşırdık insanoğlunun beş dakika sonra ne olacağı hiç belli değil
Anlayana bravoÜstüne hastalık kandırmıyorum. Bu saydıklarım üst komşumun.
Firik filan yok şükür, bu ara çok yoğunum, ıyiki hem iş yapıp hem nefes alabiliyoruz, yoksa nefes almaya bile vaktim olmayacaktı.
Bugün camide içli köfte yaptılar. Arkadaşın biriyle kürüm, o yüzden bugün gitmedim. Ama köfte bitince temizliğine gittim, biraz dinlenmiş oldum
Aynen öyle canım. Allah kimseyi hasta etmesin diyecemde, vazgectim
Kendi adıma söylüyorum. Hastalıktan ölmezsem ya kaza yapacam, ya kurşun, ya bıçak, ya yanma, ya boğulmaVazgeçtim derken
Kendi adıma söylüyorum. Hastalıktan ölmezsem ya kaza yapacam, ya kurşun, ya bıçak, ya yanma, ya boğulma.
O yüzden vazgeçtim
Kendi adıma söylüyorum. Hastalıktan ölmezsem ya kaza yapacam, ya kurşun, ya bıçak, ya yanma, ya boğulma.
O yüzden vazgeçtim
Bi şekilde ölecek, bari hastalık olsun diyesim varAllah korusun niye öyle düşünüyorsun
Niye ikisini birden okuyamıyonmu ?Bu yaşta kitap, kuran okumayı tercih ederim
Teşekkür ederim anladımAnlayana bravo
O yüzden vazgeçtim
Yok yaa, kafamı kaldı ikisini birden yapıyım.Niye ikisini birden okuyamıyonmu ?
Kız küslük niyebak ne güzel hayr işindesin küslük yakışmaz bu işe
Teşekkür ederim anladım
Yanlız firik canımı istettin
Bugunden sonrayı merakla bekliyoruz fatmacım ,ha birde sopayla
gittiğimde sorarım.onbeş günüm var daha..
her gün önünden geçiyorum da yanımda kimse yok girmeye.bir de oraya gidince tek tabak kesmez beni iki tabak üzerine bir de kokoreç yiyorum.al sana 1000 kaloriçok sakıncalı şu aralar
:)) siz öyle zannedin.en güzel zamanları şimdi, büyüdukçe keşke hep küçük kalsalardı diyeceksiniz
yasocum bir kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim nacizane.belki bir ilaç falan verir.daha başımıza gelmedigi için bir bilgim yok ama en garanti tavsiyeyi yönlendirmeyi yine dr yapar
sırf bu yüzden antep e gitmek istiyorum.burada turla giden arkadaşlarım var, günübirlik gidiyorlar, ben günübirlikte olsa çocuklar olmadan gitmeyi göze alamadım.ama yine de çok gitmek görmek istiyorum
Kızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
Günübirlik de güzel geziliyor tur zaten programlar onu zeugma müzesi değişik mesela bence imkan varsa git görgittiğimde sorarım.onbeş günüm var daha..
her gün önünden geçiyorum da yanımda kimse yok girmeye.bir de oraya gidince tek tabak kesmez beni iki tabak üzerine bir de kokoreç yiyorum.al sana 1000 kaloriçok sakıncalı şu aralar
:)) siz öyle zannedin.en güzel zamanları şimdi, büyüdukçe keşke hep küçük kalsalardı diyeceksiniz
yasocum bir kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim nacizane.belki bir ilaç falan verir.daha başımıza gelmedigi için bir bilgim yok ama en garanti tavsiyeyi yönlendirmeyi yine dr yapar
sırf bu yüzden antep e gitmek istiyorum.burada turla giden arkadaşlarım var, günübirlik gidiyorlar, ben günübirlikte olsa çocuklar olmadan gitmeyi göze alamadım.ama yine de çok gitmek görmek istiyorum
cok geçmiş olsun.inşallah şimdi iyidirKızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
o nasıl aksiyonlu bir hayat??Kendi adıma söylüyorum. Hastalıktan ölmezsem ya kaza yapacam, ya kurşun, ya bıçak, ya yanma, ya boğulma.
O yüzden vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?