Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
sara _28 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi yoğun bakımdaymış ama cabuk hareket etmişsiniz sevindim buna anjiyosu yapılmış şimdi daha iyidir inşallah?
gamze21 canım sanada geçmiş olsun bir cildye doktoruna gitseydin keşke
ozlemkartal evet canım aynen şiş geziyom bugünde başım çok ağrıdı gözlerim balon gibi herkes diyo çokmu uyudun yeni uykudanmı kalktın halbuki bilmiyolar neden şiştiğini neyse ne yapalım bu sürecide atlatacağız elbet.
obezzto canım dr gittim dün post menopozdayım ama hafta sonundan beri şişim ve ağrım var ama adet olamadım dün drda adet olacak bir durum gözükmüyor dedi yani yumurta yok bu ay çatlayacak
Zre_ sen nasıl oldun canım iyimisin?
Y Ya habibi ablam hep yoğunluktan ve yanlızlıktan şikayet ediyorsun emin ol burdaki çoğu kadın aynı çalışıyoruz gelip çoçuk bakıyoruz yemek ütü vs vs ev hanımlarının yaptığı herşeyi yapıyoz dua et bak evdesin çoçuklarınla ilgilenebiliyorsun birazda hayata iyi yönden bak hep karamsar olma.
gezegenfeza bacım rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin ölümünde hayırlısı neyse
aeben bacım sabah 5te kalktım ama evde işlerim vardı sadece okudum beğeni bastım koştur koştur işe gittim dün keyfimde olmayınca herşey duruyordu.

Doktora gittinmi? Önce doktorun verdiği ilaçları kullan, geçmezse aktara bi uğra

Sanada geçmiş olsun saracim

fatmacım afiyet olsun canım sonunda menünü yazmışsın hadi bakalım hayırlı olsun şimdi menünde geçenlerdede dikkatimi çekti bu nohut yemekmi yoksa başka bişeymi nohut yediğin zaman ekmek dilimini kıskan lazım ama akşam yememişsin dengeledim diyebilirsin ama aklında olsun nohut yediğin vakit ekmek dilimini azalt.

Zaten benim bu düşüncelerde ordan çıktı, ölümün hayırlısı olurmu diye diye kafada neler kurdum. Demekki hayırlısı var

Iyi aksamlar arkadaslar.Iki gundur gecmisi okuyamuyorum.Son sayfayi ancak okudum.Hasta olan arkadaslarima cok gecmis olsun,Rabbim acil sifalar versin insallah.Ben de pek iyi degilim herhalde hasta olucam.Su anda Temadin (emekli astsubaylar gunuymus) yemegindeyiz.Basim catliyor,bide konser var.Kafam patladi valla.Eve gidince menumu yazarim.Simdi ne yiyecegimi bilmiyorum,belli degil yani.

Geçmiş olsun canım hoşgeldin nadnasıl

Menu güzel canım
Artık kacamakta yapmıyorsun galiba
Diyet moduna girmişsin
Ben bayadir takip edemiyorm

Yok canım epeydir düzgün besleniyordum artık düzeltmeye çalışıyorum canim

Canım bizim burda nohut durumu satılır bazen kahvaltıya da alırız et kemik suyunda pişirilir sosla veya sosduz yenir
Bir kaşık kadardı

Bazen mende sıkılırim o ortamlardan iyi eğlenceler canım

saracım tekrardan sanada kv de geçmiş olsun bitanem
menünede yorum yapayım bugün tabi hastalıktan dolayı öğlen yiyememişsin o yüzdende akşama yüklenmişsin ama dengeli olmuş canım.

bende menümü yazayım
sabah
1 bardak kefir 5 fındık yarım armut 2 erik kurusu ve çok az keten tohumu
bi kaşık yulaf
öğlen
bezelyeli etli yemek vardı 2 kaşık bezelyesinden 3 4 parçada etini yedim ve yogurt
akşam
patlıcan kavurması salata ayran
2 lt su içtim ama tamamlarım sporda yapmadım daha

Sağol canım benim evet çabuk hareket ettik sabah uyandı çok iyiydi evden çıkarken Allahaısmarladık anne dedim gülerek güle güle yavrum dedi işe gittik bir saat sonra görümcem aradı anne fenalaştı diye hemen eşimi aradım eve gittik baktım kusmuş kolum çok ağrıyo göğsümede vuruyor deyince hemen hastaneye gidiyoruz dedim gidene kadar arabada yatırdım ve öksürttüm neyseki zamanında yetiştik şimdi yoğun bakımda ama doktoru başarılı geçti dedi anjiyo ve stent işlemi için yarın sabah yine gidecez bir iki gün yoğun bakımda kalacak sorun çıkmazsa taburcu edilecek dedi doktoru

Bugünkü menünde çok güzel canım afiyet olsun

saracım tekrardan sanada kv de geçmiş olsun bitanem
menünede yorum yapayım bugün tabi hastalıktan dolayı öğlen yiyememişsin o yüzdende akşama yüklenmişsin ama dengeli olmuş canım.

Sorma canım hastanenin yanında ev yemekleri saran bir yer vardı bir çorba içeyim dedim hiçde güzel değildi akşam fazla gibi oldu ama erken yedim saat 6 gibiydi bugünde böyle oldu canım ne yaparsın

canım benim valla çok iyi mudahele etmişsiniz keşke hemen 112yi arasaydınız neyseki blinçli davranıp götürmüşsünüz çok şükür şimdi iyi yarına toparlar allahın izniyle.

canım benim valla çok iyi mudahele etmişsiniz keşke hemen 112yi arasaydınız neyseki blinçli davranıp götürmüşsünüz çok şükür şimdi iyi yarına toparlar allahın izniyle.

Belirtilerinin kalp krizi olduğunu anında anladım canım ilk yardım konusunda biraz bilgiliyim neyseki o telaşla 112 aramak aklıma gelmedi aslında haklısın ama şükür zamanında yetiştik

Ahh ah biz bedenen yorgun siz kafa yorgunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…