Saram inşallah kayınvaliden iyidir, mesajını şimdi okudum henüz. Geçmiş olsun.Kızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
Hoşgeldin canım. Sanırım baya eski zamanda izne çıktın çünkü ben seni tanımıyorum. Bize kendini tanıtırmısın.slm arkadaşlarmoni kaptanım ben izne ayrılmıştım tekrar geri dönmek istiyorum
Bende tanıyamadım, hafızamdan şüpheleniyordumHoşgeldin canım. Sanırım baya eski zamanda izne çıktın çünkü ben seni tanımıyorum. Bize kendini tanıtırmısın.
hgdin canım rabbim stresini azaltsın ilk sayfayı oku kuralları kabul ediyorsan kendini tanıt canım.Kizlar beni de alin bu takimlara ben de zayiflamak istiyorum. Stresten habire kilo almaya basladim kendimi tutamiyorum
canım benim annem meme kanseri olduğu için hormon ilacı kullanmayı düşünmüyorum çünkü memede kitle yapıyor o yüzden normal sürece bıraktık ama bitkisel bir ilaç kullanıyordum terlemeler için onuda 6ay kullanabıliyorsun.
geçmiş olsun canım.şu ara hasta olmayan kimse yok.bizim evde de herkesi dolaşıyor, bana gelmesi yakındırCok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakma
geçmiş olsun.bol bol sıvı ve c vitamini alın...Dune gore iyim, en azindan is gorebiliyorum. bogaz ve basimda hala az agri var.
@gezegenfeza arkadaşlar aynısı bende de oluyordu.küçük küçük su dolu kesecikler halindeydi, egzema dedi dr. Fakat ben domestosu kilolarca kullanan biriyim. Diğer temizlik maddeleride hakeza öyle.kimyasaldan uzak dur dedi cildiye doktoru.bir de elime eldiven geçirmeden hicbir kimyasalı ellemiyorum artık. Su ince eldivenler var ya doktorların kullandığı ondan kullanıyorum.şükür şu an yoklar.haftada bir paket bitiyor .doktorlar benim kadar eldiven kullanmıyordur herhalde :))Benimde 2 elimin ic tarafinda cikmisti, boyle nokta nokta ici su dolu cok kasiniyordu doktor antibiyotik yazdi ama hala geri geliyor suan bile kasinti var. Doktor hatta bu cok gicik eczama turu demisti Senindemi oyle
Günaydın
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar......
Selam 10.takım
Bildirim günü öncesi herkese az kalorili ve bol egzersizli bir gün diliyorum
çok sağol moni cim dün durumu iyiydi yoğun bakımdan bilgi vermiyorlar az öncede aradım bilgi vermiyoruz dediler nasıl bişey anlamadım birazdan hastaneye gidecezSaram inşallah kayınvaliden iyidir, mesajını şimdi okudum henüz. Geçmiş olsun.
inşallah tez zamanda çıkar gelir evine canım neyse ki bilinçli davranmışsın ve yanında birileri varken olmuşSağol canım şimdi yoğun bakımda iki tane stent takıldı bir da arada balon yapmışlar bekliyoruz bizde
yaşamayan bilemez yasemin,ben de metabolizma yavaşlamasını bariz hissediyorum spor şart,kiloyu da öyle çarçabuk veremiyorsun ama yine de sağlık olsunozlemkartal evet canım aynen şiş geziyom bugünde başım çok ağrıdı gözlerim balon gibi herkes diyo çokmu uyudun yeni uykudanmı kalktın halbuki bilmiyolar neden şiştiğini neyse ne yapalım bu sürecide atlatacağız elbet.
herşeyin hayırlısı var,bunu en iyi bilenlerden olmalısın,ben de emekli olunca inşallah kadınlarla iş yapmak isterdim,gönüllü çalışmak yada birlikte kazanç sağlayacak iş üretmek,birilerine yardım etmek gibi,tv de görünce bile mutlu oluyorum kadın girişimcileriZaten benim bu düşüncelerde ordan çıktı, ölümün hayırlısı olurmu diye diye kafada neler kurdum. Demekki hayırlısı var
sevmiyorum yoğun bakımları.kapısında beklemek insanın ömründen ömür götürüyor.çabucak gecsin iki gün..
kortizon alerji için mi?
çok iyi yapmışın yasocum.bu dönemi daha hafif atlatmak için birseyler verdimi veya önerdimi dr?
canım benim annem meme kanseri olduğu için hormon ilacı kullanmayı düşünmüyorum çünkü memede kitle yapıyor o yüzden normal sürece bıraktık ama bitkisel bir ilaç kullanıyordum terlemeler için onuda 6ay kullanabıliyorsun.
Canım malasef bir çok esnaf sözünde
Durmuyor
Kısmet canım inşallah en kısa zamanda hayırlı si ile yuvana gecersi
Benimde 2 elimin ic tarafinda cikmisti, boyle nokta nokta ici su dolu cok kasiniyordu doktor antibiyotik yazdi ama hala geri geliyor suan bile kasinti var. Doktor hatta bu cok gicik eczama turu demisti Senindemi oyle
inşallah tez zamanda çıkar gelir evine canım neyse ki bilinçli davranmışsın ve yanında birileri varken olmuş
yaşamayan bilemez yasemin,ben de metabolizma yavaşlamasını bariz hissediyorum spor şart,kiloyu da öyle çarçabuk veremiyorsun ama yine de sağlık olsun
günaydın hayırlı sabahlar
obezzto geçen akşam iş çıkışı evde temizlik yapayım dedim domestos kullandım o günden beri boğazım yanıyor lütfen o kimyasalları çoook fazla kullanmayın size de çocuklarınıza da yazık o gaz solunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?