Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

annene de geçmis olsun canım.demek kitle yapıyor hormon ilacı, daha o süreci yaşamadığim için bilmiyorum.insallah güzel bir şekilde atlatırsın

Cok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakma
geçmiş olsun canım.şu ara hasta olmayan kimse yok.bizim evde de herkesi dolaşıyor, bana gelmesi yakındır

Dune gore iyim, en azindan is gorebiliyorum. bogaz ve basimda hala az agri var.
geçmiş olsun.bol bol sıvı ve c vitamini alın...

Benimde 2 elimin ic tarafinda cikmisti, boyle nokta nokta ici su dolu cok kasiniyordu doktor antibiyotik yazdi ama hala geri geliyor suan bile kasinti var. Doktor hatta bu cok gicik eczama turu demisti Senindemi oyle
@gezegenfeza arkadaşlar aynısı bende de oluyordu.küçük küçük su dolu kesecikler halindeydi, egzema dedi dr. Fakat ben domestosu kilolarca kullanan biriyim. Diğer temizlik maddeleride hakeza öyle.kimyasaldan uzak dur dedi cildiye doktoru.bir de elime eldiven geçirmeden hicbir kimyasalı ellemiyorum artık. Su ince eldivenler var ya doktorların kullandığı ondan kullanıyorum.şükür şu an yoklar.haftada bir paket bitiyor .doktorlar benim kadar eldiven kullanmıyordur herhalde :))

Sağol canım şimdi yoğun bakımda iki tane stent takıldı bir da arada balon yapmışlar bekliyoruz bizde
inşallah tez zamanda çıkar gelir evine canım neyse ki bilinçli davranmışsın ve yanında birileri varken olmuş

yaşamayan bilemez yasemin,ben de metabolizma yavaşlamasını bariz hissediyorum spor şart,kiloyu da öyle çarçabuk veremiyorsun ama yine de sağlık olsun

Zaten benim bu düşüncelerde ordan çıktı, ölümün hayırlısı olurmu diye diye kafada neler kurdum. Demekki hayırlısı var
herşeyin hayırlısı var,bunu en iyi bilenlerden olmalısın,ben de emekli olunca inşallah kadınlarla iş yapmak isterdim,gönüllü çalışmak yada birlikte kazanç sağlayacak iş üretmek,birilerine yardım etmek gibi,tv de görünce bile mutlu oluyorum kadın girişimcileri

kortizon alerji için canım normalde antihistamin kullanırım ama gözde dudakta şişme olunca mecburen kortizon kullanıyorum

annene çok geçmiş olsun canım sende dikkat et kontrollerini ihmal etme

Canım malasef bir çok esnaf sözünde
Durmuyor
Kısmet canım inşallah en kısa zamanda hayırlı si ile yuvana gecersi

amin canım

Benimde 2 elimin ic tarafinda cikmisti, boyle nokta nokta ici su dolu cok kasiniyordu doktor antibiyotik yazdi ama hala geri geliyor suan bile kasinti var. Doktor hatta bu cok gicik eczama turu demisti Senindemi oyle

Geçmiş olsun canım

evet canım neyseki çok sağol bitanem benim

çamaşır suyu bana çok dokunuyor kokusunu aldığım anda başım döner dışarı çıkıp temiz hava almam gerekir mecburen lavabolarda kullandığımdada maske takıyorum ama şimdilerde bingosili keşfettim kokusuz çamaşır suyu varya onu kullanıyorum o rahatsız etmiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…