Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates, salatalık yarım, 1 YK bal, zeytin 6 peynir kb kutusu
Ara iki ısırık börek (misafirlikte)
Öğlen yayla çorbası çeyrek lahmacun
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam 3 dilim ekmek Arap tavası
Spor 30 dk pump it up su 2.5 lt
Bugünkü menü de vasat oldu

Geçmiş canım Allah annelerimize güzel ömür versin

Çok sağol canım doktoru iyi dedi ama iki gün çok önemliymiş yoğun bakımda kalacak iki gün
sevmiyorum yoğun bakımları.kapısında beklemek insanın ömründen ömür götürüyor.çabucak gecsin iki gün..

kortizon alerji için mi?

çok iyi yapmışın yasocum.bu dönemi daha hafif atlatmak için birseyler verdimi veya önerdimi dr?

canım benim annem meme kanseri olduğu için hormon ilacı kullanmayı düşünmüyorum çünkü memede kitle yapıyor o yüzden normal sürece bıraktık ama bitkisel bir ilaç kullanıyordum terlemeler için onuda 6ay kullanabıliyorsun.

Cok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakma

Ah bir bilsem canım ustaların yalanlarından bıktım sözde 15 güne bitiriyolarfı hala bir sürü iş var bi sıkıntımda o zaten offf ki ooof

Canım malasef bir çok esnaf sözünde
Durmuyor
Kısmet canım inşallah en kısa zamanda hayırlı si ile yuvana gecersi

Dune gore iyim, en azindan is gorebiliyorum. bogaz ve basimda hala az agri var.

Benimde 2 elimin ic tarafinda cikmisti, boyle nokta nokta ici su dolu cok kasiniyordu doktor antibiyotik yazdi ama hala geri geliyor suan bile kasinti var. Doktor hatta bu cok gicik eczama turu demisti Senindemi oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…