- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Geçmiş canım Allah annelerimize güzel ömür versinSağol canım benim evet çabuk hareket ettik sabah uyandı çok iyiydi evden çıkarken Allahaısmarladık anne dedim gülerek güle güle yavrum dedi işe gittik bir saat sonra görümcem aradı anne fenalaştı diye hemen eşimi aradım eve gittik baktım kusmuş kolum çok ağrıyo göğsümede vuruyor deyince hemen hastaneye gidiyoruz dedim gidene kadar arabada yatırdım ve öksürttüm neyseki zamanında yetiştik şimdi yoğun bakımda ama doktoru başarılı geçti dedi anjiyo ve stent işlemi için yarın sabah yine gidecez bir iki gün yoğun bakımda kalacak sorun çıkmazsa taburcu edilecek dedi doktoru
Geçmiş canım Allah annelerimize güzel ömür versin
Çok sağol canım doktoru iyi dedi ama iki gün çok önemliymiş yoğun bakımda kalacak iki gün
kortizon alerji için mi?Eve geldim yemek yedim çay demledim çay içip dinlenmek istiyorum bugün yeteri kadar stresliydi üstüne alerjilerim hortladı dudaklarım şişti kortizon almak zorunda kaldım neyseki şimdi iyiyim hepiniz merak edip sormuşsunuz çok sağolun hepinizden Allah razı olsun
çok iyi yapmışın yasocum.bu dönemi daha hafif atlatmak için birseyler verdimi veya önerdimi dr?slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
@sara _28 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi yoğun bakımdaymış ama cabuk hareket etmişsiniz sevindim buna anjiyosu yapılmış şimdi daha iyidir inşallah?
@gamze21 canım sanada geçmiş olsun bir cildye doktoruna gitseydin keşke
@ozlemkartal evet canım aynen şiş geziyom bugünde başım çok ağrıdı gözlerim balon gibi herkes diyo çokmu uyudun yeni uykudanmı kalktın halbuki bilmiyolarneden şiştiğini neyse ne yapalım bu sürecide atlatacağız elbet.
obezzto canım dr gittim dün post menopozdayım ama hafta sonundan beri şişim ve ağrım var ama adet olamadım dün drda adet olacak bir durum gözükmüyor dedi yani yumurta yok bu ay çatlayacak
Zre_ sen nasıl oldun canım iyimisin?
@Ya habibi ablam hep yoğunluktan ve yanlızlıktan şikayet ediyorsun emin ol burdaki çoğu kadın aynı çalışıyoruz gelip çoçuk bakıyoruz yemek ütü vs vs ev hanımlarının yaptığı herşeyi yapıyoz dua et bak evdesin çoçuklarınla ilgilenebiliyorsun birazda hayata iyi yönden bak hep karamsar olma.
gezegenfeza bacım rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin ölümünde hayırlısı neyse
@aeben bacım sabah 5te kalktım ama evde işlerim vardı sadece okudum beğeni bastım koştur koştur işe gittim dün keyfimde olmayınca herşey duruyordu.
canım benim annem meme kanseri olduğu için hormon ilacı kullanmayı düşünmüyorum çünkü memede kitle yapıyor o yüzden normal sürece bıraktık ama bitkisel bir ilaç kullanıyordum terlemeler için onuda 6ay kullanabıliyorsun.sevmiyorum yoğun bakımları.kapısında beklemek insanın ömründen ömür götürüyor.çabucak gecsin iki gün..
kortizon alerji için mi?
çok iyi yapmışın yasocum.bu dönemi daha hafif atlatmak için birseyler verdimi veya önerdimi dr?
Cok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakmadiyetisyenden geldim kızlar haberler çok iyi güzel kilolar vermişim ve yarısı yağdan gitmiş yarısı ödem olarak yani 88 kiloyum şu an itibariyleçok mutlu oldum neyseki vücudum direnmeyi fazla uzatmadı ve kırıldı artık gitsin kilolar diyetisyenim haftanın bir gününü serbest bıraktı o gün canının istediği bir şeyi yiyebilirsin dedi ama ben yinede dikkatli olacam kaçamak yapmayı hiiiiç ama hiiiiç düşünmüyorum sadece bu kadar sevinçle öğlende 3 tane küçük turşu salatalığı yedim bugünkü kaçamağım bu oldu kilo vermek elbiselerin bol gelmesi ve gören herkesin şaşırarak sizi beğenmesi dünyadaki hiç bir yemeğin lezzetiyle boy ölçüşemez biber dolması ve sarmanın bile ayyyyy çok mutluyum bugün Allahım hep böyle mutlu etsin bizleri sevdiklerimizi
Cok gecmis olsun zehracim.Bayagi bi kotu olmusun.Menum:
Sabah yok
Oglen 1 etimek 1 salatalik
Aksam tarhana corbasi( ilac gibi geldi)
Su cok az 2 bardak icmisimdir
Sporda yok.
Evine geçmene nekadar kaldı canim
Tsk ederim aebenimŞimdiden kolay gelsin aylinim
Menün gayet güzel öğlen ve akşamında karbon sıfır oldugundan sabahki simitin sırtarmamışayrıca sporunda
Ayrıca suyunca 2 lt olmuş
10 puant almayı haketmişsin
Cok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakma
Ah bir bilsem canım ustaların yalanlarından bıktım sözde 15 güne bitiriyolarfı hala bir sürü iş var bi sıkıntımda o zaten offf ki ooof
Sagol ablaCok gecmis olsun zehracim.Bayagi bi kotu olmusun.
Dune gore iyim, en azindan is gorebiliyorum. bogaz ve basimda hala az agri var.slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
@sara _28 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi yoğun bakımdaymış ama cabuk hareket etmişsiniz sevindim buna anjiyosu yapılmış şimdi daha iyidir inşallah?
@gamze21 canım sanada geçmiş olsun bir cildye doktoruna gitseydin keşke
@ozlemkartal evet canım aynen şiş geziyom bugünde başım çok ağrıdı gözlerim balon gibi herkes diyo çokmu uyudun yeni uykudanmı kalktın halbuki bilmiyolarneden şiştiğini neyse ne yapalım bu sürecide atlatacağız elbet.
obezzto canım dr gittim dün post menopozdayım ama hafta sonundan beri şişim ve ağrım var ama adet olamadım dün drda adet olacak bir durum gözükmüyor dedi yani yumurta yok bu ay çatlayacak
Zre_ sen nasıl oldun canım iyimisin?
@Ya habibi ablam hep yoğunluktan ve yanlızlıktan şikayet ediyorsun emin ol burdaki çoğu kadın aynı çalışıyoruz gelip çoçuk bakıyoruz yemek ütü vs vs ev hanımlarının yaptığı herşeyi yapıyoz dua et bak evdesin çoçuklarınla ilgilenebiliyorsun birazda hayata iyi yönden bak hep karamsar olma.
gezegenfeza bacım rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin ölümünde hayırlısı neyse
@aeben bacım sabah 5te kalktım ama evde işlerim vardı sadece okudum beğeni bastım koştur koştur işe gittim dün keyfimde olmayınca herşey duruyordu.
Benimde 2 elimin ic tarafinda cikmisti, boyle nokta nokta ici su dolu cok kasiniyordu doktor antibiyotik yazdi ama hala geri geliyor suan bile kasinti var. Doktor hatta bu cok gicik eczama turu demisti Senindemi oylegezegenfeza geçmiş olsun canım
Hastalıklar yakamızı bırakmıyor
Benimde elimde sulu egzama oldu
1 haftadır geçmedi kasinip duruyor
Böyle kalır diye korkuyorum
sara_28 Allah şifa versin kaynanana
sara_28 canım kv den haber varmı?
Geçmiş olsun aylincimCok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?