- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
bunu yeni duydum mutlaka almalıyım beni de çok rahatsız ediyorçamaşır suyu bana çok dokunuyor kokusunu aldığım anda başım döner dışarı çıkıp temiz hava almam gerekir mecburen lavabolarda kullandığımdada maske takıyorum ama şimdilerde bingosili keşfettim kokusuz çamaşır suyu varya onu kullanıyorum o rahatsız etmiyor beni
günaydın gelin hanımGünaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah tartı öncesi son gün bol eksili geçer inşallah :)
@ sara-28 canım ustalarla ne şekilde anlaştınız anahtar teslim mi günlük yevmiye mi,illaki uzuyor sıkıştırın biraz
bunu yeni duydum mutlaka almalıyım beni de çok rahatsız ediyor
HoşgeldinKizlar beni de alin bu takimlara ben de zayiflamak istiyorum. Stresten habire kilo almaya basladim kendimi tutamiyorum
Obezi çamaşır suyu yerine daga doğal ürünler var canım niye tercih etmiyorsunuz ?annene de geçmis olsun canım.demek kitle yapıyor hormon ilacı, daha o süreci yaşamadığim için bilmiyorum.insallah güzel bir şekilde atlatırsın
geçmiş olsun canım.şu ara hasta olmayan kimse yok.bizim evde de herkesi dolaşıyor, bana gelmesi yakındır
geçmiş olsun.bol bol sıvı ve c vitamini alın...
@gezegenfeza arkadaşlar aynısı bende de oluyordu.küçük küçük su dolu kesecikler halindeydi, egzema dedi dr. Fakat ben domestosu kilolarca kullanan biriyim. Diğer temizlik maddeleride hakeza öyle.kimyasaldan uzak dur dedi cildiye doktoru.bir de elime eldiven geçirmeden hicbir kimyasalı ellemiyorum artık. Su ince eldivenler var ya doktorların kullandığı ondan kullanıyorum.şükür şu an yoklar.haftada bir paket bitiyor .doktorlar benim kadar eldiven kullanmıyordur herhalde :))
Aylinim geçmiş olsunCok sevindim saracim.Tebrik ederim cnm.Cok hastayim fazla yazamiyorum kusura bakma
Zehra sen nasıl oldun?Sagol abla
Acep yulaf sende kabızlıkmı yapıyor yasemin ? Son günlere hergün kahvaltında.bende menümü yazayım
sabah
1 bardak kefir 5 fındık yarım armut 2 erik kurusu ve çok az keten tohumu
bi kaşık yulaf
öğlen
bezelyeli etli yemek vardı 2 kaşık bezelyesinden 3 4 parçada etini yedim ve yogurt
akşam
patlıcan kavurması salata ayran
2 lt su içtim ama tamamlarım sporda yapmadım daha
Gamze geçmiş olsun egzama degildir inşallah alerjin var mı bilinen ondan da olabilir
Sorma yaNerelerdesin sen
kadarDoktora gittinmi? Önce doktorun verdiği ilaçları kullan, geçmezse aktara bi uğra
Aynen banada oyle dedi doktor, iş yerindede cebimde bile eldiven varannene de geçmis olsun canım.demek kitle yapıyor hormon ilacı, daha o süreci yaşamadığim için bilmiyorum.insallah güzel bir şekilde atlatırsın
geçmiş olsun canım.şu ara hasta olmayan kimse yok.bizim evde de herkesi dolaşıyor, bana gelmesi yakındır
geçmiş olsun.bol bol sıvı ve c vitamini alın...
@gezegenfeza arkadaşlar aynısı bende de oluyordu.küçük küçük su dolu kesecikler halindeydi, egzema dedi dr. Fakat ben domestosu kilolarca kullanan biriyim. Diğer temizlik maddeleride hakeza öyle.kimyasaldan uzak dur dedi cildiye doktoru.bir de elime eldiven geçirmeden hicbir kimyasalı ellemiyorum artık. Su ince eldivenler var ya doktorların kullandığı ondan kullanıyorum.şükür şu an yoklar.haftada bir paket bitiyor .doktorlar benim kadar eldiven kullanmıyordur herhalde :))
geçmiş olsun gamzem .Alerjik yok canım bildiğim kadarıyla
Sorma ya
Çok salağım ben
kadar
yasom7272
Gittim kızlar 1 hafta olucak
Hap ile krem verdi sulu egzama
Dedi. Neden olur Sebeblerini anlattı
Stres
Kullandigi ilaclar vs
Bana gecer senin ki gibi konustu
Son 1 aydır .eşimin isi dolayısı ile stres ve sıkıntı yaptım
Bundan mı bilmem ama
Ben elim böyle olmadan 1 gün evvel fırını yagcoz ile temizledim . eldiven de kullanmadim
Bence ondan oldu.
1 hafta oldu kaşıntı ilk başa göre azaldı ama geçmedi kabarıklarda duruyor
Başka Dr. Mı gitsem
İnşaallah geçer kızlar
Daha iyim, bas agrimda yok cok sukur. Omuz agrim var ama onun icinde fizyoterapiye gidecem 1 saat sonraZehra sen nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?