Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bunu yeni duydum mutlaka almalıyım beni de çok rahatsız ediyor

@ sara-28 canım ustalarla ne şekilde anlaştınız anahtar teslim mi günlük yevmiye mi,illaki uzuyor sıkıştırın biraz

canım evin içinde komple tadilat var mutfak banyo tuvalet boya badana herşeyi yeniliyoruz işi bitirecekler paralarını alacaklar ama uzattıkça uzattılar bugün yarın diye diye sinir hastası ettiler beni

Obezi çamaşır suyu yerine daga doğal ürünler var canım niye tercih etmiyorsunuz ?
Ben ersa.. geçtim memnunum çamaşırlar deterjanında bile onu kullanıyorum . Bi bulaşık dererjanını begenmedim gerisi tüm evde bu marjanın ürünlerini kullanıyorum. Nadiren vc beyazlatmak amaçlı kullanıyorum ondada nefes alamıyorum beter bişi sadece kendimizi değil tüm sevdiklerimizi zehirliyoruz

Acep yulaf sende kabızlıkmı yapıyor yasemin ? Son günlere hergün kahvaltında.

Gamze geçmiş olsun egzama degildir inşallah alerjin var mı bilinen ondan da olabilir

Alerjik yok canım bildiğim kadarıyla

Nerelerdesin sen
Sorma ya
Çok salağım ben
Doktora gittinmi? Önce doktorun verdiği ilaçları kullan, geçmezse aktara bi uğra
kadar
yasom7272

Gittim kızlar 1 hafta olucak
Hap ile krem verdi sulu egzama
Dedi. Neden olur Sebeblerini anlattı
Stres
Kullandigi ilaclar vs

Bana gecer senin ki gibi konustu

Son 1 aydır .eşimin isi dolayısı ile stres ve sıkıntı yaptım
Bundan mı bilmem ama

Ben elim böyle olmadan 1 gün evvel fırını yagcoz ile temizledim . eldiven de kullanmadim
Bence ondan oldu.
1 hafta oldu kaşıntı ilk başa göre azaldı ama geçmedi kabarıklarda duruyor
Başka Dr. Mı gitsem
İnşaallah geçer kızlar

Aynen banada oyle dedi doktor, iş yerindede cebimde bile eldiven var

geçmiş olsun gamzem .
Detarjan alerji yapmıştır çok uğraştıraan
İmkanın varsa görün başka dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…