Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

inşallah canım yasocum sizin hastanede de böylemi şimdi aradım yoğun bakıma telefon bağlamak yasak bilgi veremeyiz dediler ya bu nasıl bişey
Evet heryer öyle Sara cim yogunbakimlarda belli saatlerde bilgi veriliyor yasak öğlen verilir muhtemelen merak etme kötü bişey olsa cagirirlardi.rabbim korusun

Evet özlemim malesef zor bir surec benim meto iki kat yavas

Geçmiş olsun canım, domestos, yada diğer bisürü kimyasal bende çok kullanırım, ellerim kese gibidir. Her odada , her çantada krem taşırım. Diviyi buraya yollayım, garibim neler çekti. Doktorlar ıyi edemedi, çareyi aktarda buldu. Yinede önce doktor ne diyorsa onu yapın, son çareniz aktar olsun.
Burdan bir arkadaşta ne burda ne türkiyede çaresini bulamadı, balıklı çermiğe gidip kurtuldu

Biliyorumda, bazen boş bulunuyoruz heralde. Allah gönlüne göre versin

Yağçözün yapacağını sanmıyorum, stresden olabiliyor. Aklında kalmasın başka dr git bakalım ne diyecek

inşallah canım yasocum sizin hastanede de böylemi şimdi aradım yoğun bakıma telefon bağlamak yasak bilgi veremeyiz dediler ya bu nasıl bişey
maalesef yoğun bakımlarda dışarıya bilgi verilmiyor.belirli süre ve saatlerde o da zannediyorum bir saat süresi var gidip oradan bilgi alıyorsun.

onun da kolayıni buldum.cocuklar sabah okula gidince banyo wc temizliyorum.açıyorum her yeri onlar okuldan gelene dek kokusu gidiyor.o koku benim icin bağımlılık oldu artık

dediğin markayı da kullandım, bir cok organik markayıda kullandım.en çok hoşuma giden migros da satılan bir marka oldu.hepsi iyi hoş ama wc ve banyoda kesinlikle minnoşumu birakamam.dedigin markanın wc temizleyicisinin berbat bir kokusu var fakat genel ev temizliği icin bir de camaşırlar için olan detetjanı iyi.bulaşık makinesi icin olan grtcekten de berbat bişeydi.bütün bardaklarım beyaz oldu attım

balıklı çermik ne ola ki gezegen? Aklımızda bulunsun yine, belki birine söyleriz şifa olur

Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin.işleriniz rast getsin insallah

Canimsin annem vefat edeli 42 sene olduTeşekkür ederim genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…