Kullanın zehitleri sonrada eldivdn taşıyınAynen banada oyle dedi doktor, iş yerindede cebimde bile eldiven var
Evet heryer öyle Sara cim yogunbakimlarda belli saatlerde bilgi veriliyor yasak öğlen verilir muhtemelen merak etme kötü bişey olsa cagirirlardi.rabbim korusuninşallah canım yasocum sizin hastanede de böylemi şimdi aradım yoğun bakıma telefon bağlamak yasak bilgi veremeyiz dediler ya bu nasıl bişey
Evet özlemim malesef zor bir surecinşallah tez zamanda çıkar gelir evine canım neyse ki bilinçli davranmışsın ve yanında birileri varken olmuş
yaşamayan bilemez yasemin,ben de metabolizma yavaşlamasını bariz hissediyorum spor şart,kiloyu da öyle çarçabuk veremiyorsun ama yine de sağlık olsun
Dünkü sporum,
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk twister
10 dk düz bisiklet
20 dk springer (adını yanlış da biliyor olabilirim ama beni mahfeden bir spor oldu)
gezegenfeza
Hoşgeldin canımKizlar beni de alin bu takimlara ben de zayiflamak istiyorum. Stresten habire kilo almaya basladim kendimi tutamiyorum
Geçmiş olsun canım, domestos, yada diğer bisürü kimyasal bende çok kullanırım, ellerim kese gibidir. Her odada , her çantada krem taşırım. Diviyi buraya yollayım, garibim neler çekti. Doktorlar ıyi edemedi, çareyi aktarda buldu. Yinede önce doktor ne diyorsa onu yapın, son çareniz aktar olsun.annene de geçmis olsun canım.demek kitle yapıyor hormon ilacı, daha o süreci yaşamadığim için bilmiyorum.insallah güzel bir şekilde atlatırsın
geçmiş olsun canım.şu ara hasta olmayan kimse yok.bizim evde de herkesi dolaşıyor, bana gelmesi yakındır
geçmiş olsun.bol bol sıvı ve c vitamini alın...
@gezegenfeza arkadaşlar aynısı bende de oluyordu.küçük küçük su dolu kesecikler halindeydi, egzema dedi dr. Fakat ben domestosu kilolarca kullanan biriyim. Diğer temizlik maddeleride hakeza öyle.kimyasaldan uzak dur dedi cildiye doktoru.bir de elime eldiven geçirmeden hicbir kimyasalı ellemiyorum artık. Su ince eldivenler var ya doktorların kullandığı ondan kullanıyorum.şükür şu an yoklar.haftada bir paket bitiyor .doktorlar benim kadar eldiven kullanmıyordur herhalde :))
Hoşgeldin canım bize kendini tanıtırmısınKizlar beni de alin bu takimlara ben de zayiflamak istiyorum. Stresten habire kilo almaya basladim kendimi tutamiyorum
Hayırlı haberler alın inşallahçok sağol moni cim dün durumu iyiydi yoğun bakımdan bilgi vermiyorlar az öncede aradım bilgi vermiyoruz dediler nasıl bişey anlamadım birazdan hastaneye gidecez
Biliyorumda, bazen boş bulunuyoruz heralde. Allah gönlüne göre versinherşeyin hayırlısı var,bunu en iyi bilenlerden olmalısın,ben de emekli olunca inşallah kadınlarla iş yapmak isterdim,gönüllü çalışmak yada birlikte kazanç sağlayacak iş üretmek,birilerine yardım etmek gibi,tv de görünce bile mutlu oluyorum kadın girişimcileri
Harikasın canımDünkü sporum,
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk twister
10 dk düz bisiklet
20 dk springer (adını yanlış da biliyor olabilirim ama beni mahfeden bir spor oldu)
gezegenfeza
Yağçözün yapacağını sanmıyorum, stresden olabiliyor. Aklında kalmasın başka dr git bakalım ne diyecekAlerjik yok canım bildiğim kadarıyla
Sorma ya
Çok salağım ben
kadar
yasom7272
Gittim kızlar 1 hafta olucak
Hap ile krem verdi sulu egzama
Dedi. Neden olur Sebeblerini anlattı
Stres
Kullandigi ilaclar vs
Bana gecer senin ki gibi konustu
Son 1 aydır .eşimin isi dolayısı ile stres ve sıkıntı yaptım
Bundan mı bilmem ama
Ben elim böyle olmadan 1 gün evvel fırını yagcoz ile temizledim . eldiven de kullanmadim
Bence ondan oldu.
1 hafta oldu kaşıntı ilk başa göre azaldı ama geçmedi kabarıklarda duruyor
Başka Dr. Mı gitsem
İnşaallah geçer kızlar
inşallah canım yasocum sizin hastanede de böylemi şimdi aradım yoğun bakıma telefon bağlamak yasak bilgi veremeyiz dediler ya bu nasıl bişey
onun da kolayıni buldum.cocuklar sabah okula gidince banyo wc temizliyorum.açıyorum her yeri onlar okuldan gelene dek kokusu gidiyor.o koku benim icin bağımlılık oldu artıkgünaydın hayırlı sabahlar
obezzto geçen akşam iş çıkışı evde temizlik yapayım dedim domestos kullandım o günden beri boğazım yanıyor lütfen o kimyasalları çoook fazla kullanmayın size de çocuklarınıza da yazık o gaz solunuyor
dediğin markayı da kullandım, bir cok organik markayıda kullandım.en çok hoşuma giden migros da satılan bir marka oldu.hepsi iyi hoş ama wc ve banyoda kesinlikle minnoşumu birakamam.dedigin markanın wc temizleyicisinin berbat bir kokusu var fakat genel ev temizliği icin bir de camaşırlar için olan detetjanı iyi.bulaşık makinesi icin olan grtcekten de berbat bişeydi.bütün bardaklarım beyaz oldu attımObezi çamaşır suyu yerine daga doğal ürünler var canım niye tercih etmiyorsunuz ?
Ben ersa.. geçtim memnunum çamaşırlar deterjanında bile onu kullanıyorum . Bi bulaşık dererjanını begenmedim gerisi tüm evde bu marjanın ürünlerini kullanıyorum. Nadiren vc beyazlatmak amaçlı kullanıyorum ondada nefes alamıyorum beter bişisadece kendimizi değil tüm sevdiklerimizi zehirliyoruz
balıklı çermik ne ola ki gezegen? Aklımızda bulunsun yine, belki birine söyleriz şifa olurGeçmiş olsun canım, domestos, yada diğer bisürü kimyasal bende çok kullanırım, ellerim kese gibidir. Her odada , her çantada krem taşırım. Diviyi buraya yollayım, garibim neler çekti. Doktorlar ıyi edemedi, çareyi aktarda buldu. Yinede önce doktor ne diyorsa onu yapın, son çareniz aktar olsun.
Burdan bir arkadaşta ne burda ne türkiyede çaresini bulamadı, balıklı çermiğe gidip kurtuldu
Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin.işleriniz rast getsin insallahBen bugün yine şehir dışına çıkacam
Bütün hasta olanlara şifa dilerim.
Bugün bol bol su için,
sporunuzu erken yapın
Akşamı abartmayın
Erken yatın, ödeminiz olmasın
Banada dua edin, malum uzun yola gidecez
Canimsin annem vefat edeli 42 sene olduannene de geçmis olsun canım.demek kitle yapıyor hormon ilacı, daha o süreci yaşamadığim için bilmiyorum.insallah güzel bir şekilde atlatırsın
geçmiş olsun canım.şu ara hasta olmayan kimse yok.bizim evde de herkesi dolaşıyor, bana gelmesi yakındır
geçmiş olsun.bol bol sıvı ve c vitamini alın...
@gezegenfeza arkadaşlar aynısı bende de oluyordu.küçük küçük su dolu kesecikler halindeydi, egzema dedi dr. Fakat ben domestosu kilolarca kullanan biriyim. Diğer temizlik maddeleride hakeza öyle.kimyasaldan uzak dur dedi cildiye doktoru.bir de elime eldiven geçirmeden hicbir kimyasalı ellemiyorum artık. Su ince eldivenler var ya doktorların kullandığı ondan kullanıyorum.şükür şu an yoklar.haftada bir paket bitiyor .doktorlar benim kadar eldiven kullanmıyordur herhalde :))
Hamdolsun bacım iyiyim sabah 4te gene hastaneye geldim ama sukur iyiyim bugün öğleden sonra mayışirim allahtan öğleden sonra ya ameliyatlar biter sen nasilsin?Yasemin sen nasıl oldun ?
Canimsin annem vefat edeli 42 sene olduTeşekkür ederim genede
Hayırlı güzel yolculuklar gülümBen bugün yine şehir dışına çıkacam
Bütün hasta olanlara şifa dilerim.
Bugün bol bol su için,
sporunuzu erken yapın
Akşamı abartmayın
Erken yatın, ödeminiz olmasın
Banada dua edin, malum uzun yola gidecez
Canimsin annem vefat edeli 42 sene olduTeşekkür ederim genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?