Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.Hoşgeldin canım bize kendini tanıtırmısın
Hosbulduk canim cok tesekkur ederim.Hoşgeldin canım
Yavrularını Allah bağışlasın.Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
Hosbulduk tesekkur ederimHoşgeldin
Cok tesekkur ederim cok sagolun. Ama sisman duruyorum disardan bakilinca herkes kilo almissin diyor. 55 kilo eski kilom tekrar oyle olmak istiyorum. Sanirim vucut yapimdan kaynakli cok hantal duruyorum az kilo alinca bile.Yavrularını Allah bağışlasın.Boyuna göre kilon çok iyi canım, kaç kilo olmak istiyorsun
Hosbulduk canim cok tesekkur ederim. Okuyayim hemen.hgdin canım rabbim stresini azaltsın ilk sayfayı oku kuralları kabul ediyorsan kendini tanıt canım.
Ayy canim benim cok gecmis olsun.Rabbim acil sifalar versin.Simdi nasil durumu?Kızlar kaynanam kalp krizi geçirdi hastanedeyiz anjiyoya aldılar inşallah çabuk iyileşir
Belin niye agriyor?Agir falan mi kaldirdin?Kendini cok yoruyorsun bence ondanYok geçmedi, üstüne birde bel ağrısı eklendi, üstüne birde vücudun aşırı su topluyor, sabahları hareketlerim zorlanıyor. Oklava yutmuş gibi
Iyi olduguna sevindim saram.Insallah daha da iyi olacak.Babam hep "hayatimiz pamuk ipligine" bagli der.1 sn sonra bile ne olacagimizi bile bilemeyiz.Çok sağolun kızlar şimdi çıktı anjiyodan üç ana damar tamamen tıkanmış stent takıldı nabzı düzelmiş doktor iyi geçti dedi yoğun bakıma alındı bekliyoruz inşallah iyileşir sabahta iyiydi bir anda fenalaştı neye uğradığımız şaşırdık insanoğlunun beş dakika sonra ne olacağı hiç belli değil
Allah esirgesin,niye boyle seyler dusunuyorsun gezegenimKendi adıma söylüyorum. Hastalıktan ölmezsem ya kaza yapacam, ya kurşun, ya bıçak, ya yanma, ya boğulma.
O yüzden vazgeçtim
Aman ne eglence.Formaliteler,yapmacik yapmacik gulucukler,konusurken kibarliktan kopacaklar.Askeri ortamlardan herzaman sıkılmısimdir.Bazen mende sıkılırim o ortamlardan iyi eğlenceler canım
O heyecan ve telasla öksurtmeyi iyi akil edebilmisin saram.Sağol canım benim evet çabuk hareket ettik sabah uyandı çok iyiydi evden çıkarken Allahaısmarladık anne dedim gülerek güle güle yavrum dedi işe gittik bir saat sonra görümcem aradı anne fenalaştı diye hemen eşimi aradım eve gittik baktım kusmuş kolum çok ağrıyo göğsümede vuruyor deyince hemen hastaneye gidiyoruz dedim gidene kadar arabada yatırdım ve öksürttüm neyseki zamanında yetiştik şimdi yoğun bakımda ama doktoru başarılı geçti dedi anjiyo ve stent işlemi için yarın sabah yine gidecez bir iki gün yoğun bakımda kalacak sorun çıkmazsa taburcu edilecek dedi doktoru
Asiri bas agrisi ve halsizlik var.Leslie yaparken cok terliyorum,bi de soguk su icinde ondan oldu herhalde.Dunku ortam,isiklar,ses hepten gerdi beni.Bugun biraz daha iyiyim cok sukur.Bi de 3 gundur soylemesi ayip kabizim bende.Yasom ne yapti acaba kabizlik sorununu cozebildi mi kiÇok geçmiş olsun canım neyin var hem kusur ne demek sen iyi ol önemli olan o
Usuttum herhalde yaseminim.Sen kabizlik sorununu cozebildin mi?Bugun 3.gun bende kabizim.
Sagol canim benim.Usuttum sanirim onemli bisey degil cok sukur ki.Basagrisi ve halsizlik var isteGeçmiş olsun aylincim
Sivasin kangal ilçesinde, Allah tarafından balıklar vasıtasıyla biçok cilt hastalığına iyi gelen bi kaplıca.maalesef yoğun bakımlarda dışarıya bilgi verilmiyor.belirli süre ve saatlerde o da zannediyorum bir saat süresi var gidip oradan bilgi alıyorsun.
onun da kolayıni buldum.cocuklar sabah okula gidince banyo wc temizliyorum.açıyorum her yeri onlar okuldan gelene dek kokusu gidiyor.o koku benim icin bağımlılık oldu artık
dediğin markayı da kullandım, bir cok organik markayıda kullandım.en çok hoşuma giden migros da satılan bir marka oldu.hepsi iyi hoş ama wc ve banyoda kesinlikle minnoşumu birakamam.dedigin markanın wc temizleyicisinin berbat bir kokusu var fakat genel ev temizliği icin bir de camaşırlar için olan detetjanı iyi.bulaşık makinesi icin olan grtcekten de berbat bişeydi.bütün bardaklarım beyaz oldu attım
balıklı çermik ne ola ki gezegen? Aklımızda bulunsun yine, belki birine söyleriz şifa olur
Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin.işleriniz rast getsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?