- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah rahmet eylesin, benim anneme 2,5 sene olduCanimsin annem vefat edeli 42 sene olduTeşekkür ederim genede
Sağol ablamHayırlı güzel yolculuklar gülüm
Şimdi nasıl oldunMerhaba arkadaslar,nasilsiniz herkes iyidir insallah.Dunku menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : vicdan corbasi
Ogle : vicdan corbasi
Aksam :Yarim kepce mercimek corbasi
3 kasik kadar kavurma
Salata Yarim dilim burma kadayif(diyarbakir kadayifi da diyorlar)
Aksam emekli astsubaylar gunu vardi.Yemege gidecegimi bildigim icin iki ogun vicdan corbasi ictim.
Su 2 lt Spor yarim saat yuruyus 7773 adim Leslie yapamadim maalesef
@aeben
Cok sagol cnm.Abinler gitmis Allah kavustursun cnmAylinim geçmiş olsun
Aynen öyle, kendimi çok yoruyorum. 2 gün dinlendim ne ağrı ne sızı var. Ama işler birikiyor rahat edemiyorum. Bugün düğün için şehir dışına çıkacam, cumartesi düğün. Salondan sonra yola çıkar, sabaha karşı evimizde oluruz inşallah.Belin niye agriyor?Agir falan mi kaldirdin?Kendini cok yoruyorsun bence ondan
hoşbuldum kaptanım tabi 31 yaşındayım 1 çocuk annesiyim kamuda çalışıyorum 1.58 boyunda 89 kiloyum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum müsaadeniz varsaHoşgeldin canım. Sanırım baya eski zamanda izne çıktın çünkü ben seni tanımıyorum. Bize kendini tanıtırmısın.
Seneler önce ölümün hayırlısı diye konuşanlar vardı. Bende ölümün hayırlısı olurmu, ben öldükten sonra hayrı nerde derdim. Biri dediki, ya öyle deme boğulması var, kazası var, yanması var, hatta hatta cesedin kaybolması var.Allah esirgesin,niye boyle seyler dusunuyorsun gezegenim
57Yeni gelen kızçelerimmin aşağıdakileri okumalarını ve anketi dokdurmalarını rica ediyorum.
Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*cuma kilo bildirimlerinde, mutlaka o haftaki yapılan sporların toplamı yazılacak.
*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31
Boyunuz:158
Mesleginiz:memur
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 3 yaş
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:samsun
Kilo alma hikayeniz: normalde 72-75 arası gider gelirdim fakat doğum sonrası gitmedi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlığım için çocuğumla ailemle daha rahat iyi vakit geçirmek ve aynaya bakınca mutlu olmak
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :31 yaşındayım kova burcuyum sevecen güleryüzlu bi bayanım
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) 10.takımda yarıştım
Şu anki kilonuz:89
Hedef kilonuz:
hoşgeldin.cok bir kilo fazlan yok ama istedigin kiloya inersin insallahHosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
anneciğinin cilt sorunu tam olarak neydi canım?Allah rahmet etsin ona da, merhametiyle muamele etsin insallah..Sivasin kangal ilçesinde, Allah tarafından balıklar vasıtasıyla biçok cilt hastalığına iyi gelen bi kaplıca.
Annemin cilt hastalığı vardı, bisürü doktora gitti, çeşitli ilaçlar içti geçmedi, duyduğu bitkisel tedavileri uyguladı geçmedi, balıklı çermiğe gittik, 1 hafta yada 10 gün. O dönem otel yoktu, çadırda kaldık.
Ve annemin cildi balıklar vesilesiyse şifa buldu.
Nette vardır, bakarsanız bulursunuz
sen mezunsun degil mi? Yanlış mı biliyorum acaba?Aynen öyle, kendimi çok yoruyorum. 2 gün dinlendim ne ağrı ne sızı var. Ama işler birikiyor rahat edemiyorum. Bugün düğün için şehir dışına çıkacam, cumartesi düğün. Salondan sonra yola çıkar, sabaha karşı evimizde oluruz inşallah.
Evi bi düzene koysam işime, diyetime kaldığım yerden devam edecem
Annemin el ve ayaklarında önce kaşınma, sonra kabarma, su toplama , en sonunda küçük para büyüklüğünde deride morarma vardı. Tam tanı neydi hatırlamıyorum. Içtiği bir hapın üstünde bitkisel kömür yazıyordu. Morarma olunca kaşıntı geçiyordu.hoşgeldin.cok bir kilo fazlan yok ama istedigin kiloya inersin insallah
anneciğinin cilt sorunu tam olarak neydi canım?Allah rahmet etsin ona da, merhametiyle muamele etsin insallah..
sen mezunsun degil mi? Yanlış mı biliyorum acaba?
Gününüz aydın olsun inşallah
Abimleri yolladım , bugun gün var evi halledip oraya geçicem inş.
Akşamda gelemedim, herkes iyi inşallah
Saracım kv gittinizmi ?
Geçti gitti inşallah
Hayırlı haberler alın inşallah
Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Ben bugün yine şehir dışına çıkacam
Bütün hasta olanlara şifa dilerim.
Bugün bol bol su için,
sporunuzu erken yapın
Akşamı abartmayın
Erken yatın, ödeminiz olmasın
Banada dua edin, malum uzun yola gidecez
Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
Ayy canim benim cok gecmis olsun.Rabbim acil sifalar versin.Simdi nasil durumu?
Iyi olduguna sevindim saram.Insallah daha da iyi olacak.Babam hep "hayatimiz pamuk ipligine" bagli der.1 sn sonra bile ne olacagimizi bile bilemeyiz.
Asiri bas agrisi ve halsizlik var.Leslie yaparken cok terliyorum,bi de soguk su icinde ondan oldu herhalde.Dunku ortam,isiklar,ses hepten gerdi beni.Bugun biraz daha iyiyim cok sukur.Bi de 3 gundur soylemesi ayip kabizim bende.Yasom ne yapti acaba kabizlik sorununu cozebildi mi ki
Annemin el ve ayaklarında önce kaşınma, sonra kabarma, su toplama , en sonunda küçük para büyüklüğünde deride morarma vardı. Tam tanı neydi hatırlamıyorum. Içtiği bir hapın üstünde bitkisel kömür yazıyordu. Morarma olunca kaşıntı geçiyordu.
Evet ben mezunum ama tekrar kilo aldım
En kısa zamanda kendimi toplamak istiyorum.
Şu aralar tartılmıyorum. Tahmini 72 nin üzerindeyimdir
Gözünüz aydın olsun saracimAllah kavuştursun canım
çok iyi canım bugün özel odaya çıkardık yarında taburcu olacak
çok sağol canım şükür iyi yarın taburcu oluyor
Amin canım
Allah yardımcınız olsun kazasız belasız gidin gelin inşallah
hoşgeldin canım
sağol bitanem
çok doğru canım Allah beterinden korusun
geçmiş olsun bitanem geçmezse doktora git ama önce gün kurusu kayısı ye sıcak su iç ve yürü inşallah geçer ne zor bişey olduğunu iyi bilirim
2,5 sene evvel kaybettik canım, balıklı cermikten sonra cilt hastalığı düzelmişti.annene geçmiş olsun canım şimdi iyimi
Allah kabul etsin canım'Bugün orucluyum aksam yazarim menuyuu
Gün sonunda menü, su ve sporunu yazarsan ıyi olur canımHosbulduk arkadaslar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?