Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şimdi nasıl oldun

Belin niye agriyor?Agir falan mi kaldirdin?Kendini cok yoruyorsun bence ondan
Aynen öyle, kendimi çok yoruyorum. 2 gün dinlendim ne ağrı ne sızı var. Ama işler birikiyor rahat edemiyorum. Bugün düğün için şehir dışına çıkacam, cumartesi düğün. Salondan sonra yola çıkar, sabaha karşı evimizde oluruz inşallah.
Evi bi düzene koysam işime, diyetime kaldığım yerden devam edecem

Hoşgeldin canım. Sanırım baya eski zamanda izne çıktın çünkü ben seni tanımıyorum. Bize kendini tanıtırmısın.
hoşbuldum kaptanım tabi 31 yaşındayım 1 çocuk annesiyim kamuda çalışıyorum 1.58 boyunda 89 kiloyum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum müsaadeniz varsa

Allah esirgesin,niye boyle seyler dusunuyorsun gezegenim
Seneler önce ölümün hayırlısı diye konuşanlar vardı. Bende ölümün hayırlısı olurmu, ben öldükten sonra hayrı nerde derdim. Biri dediki, ya öyle deme boğulması var, kazası var, yanması var, hatta hatta cesedin kaybolması var.
Derin düşününce çok doğru buldum

57

Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
hoşgeldin.cok bir kilo fazlan yok ama istedigin kiloya inersin insallah

anneciğinin cilt sorunu tam olarak neydi canım?Allah rahmet etsin ona da, merhametiyle muamele etsin insallah..

sen mezunsun degil mi? Yanlış mı biliyorum acaba?

Annemin el ve ayaklarında önce kaşınma, sonra kabarma, su toplama , en sonunda küçük para büyüklüğünde deride morarma vardı. Tam tanı neydi hatırlamıyorum. Içtiği bir hapın üstünde bitkisel kömür yazıyordu. Morarma olunca kaşıntı geçiyordu.

Evet ben mezunum ama tekrar kilo aldım
En kısa zamanda kendimi toplamak istiyorum.
Şu aralar tartılmıyorum. Tahmini 72 nin üzerindeyimdir

Gününüz aydın olsun inşallah
Abimleri yolladım , bugun gün var evi halledip oraya geçicem inş.
Akşamda gelemedim, herkes iyi inşallah

Allah kavuştursun canım

Saracım kv gittinizmi ?
Geçti gitti inşallah

çok iyi canım bugün özel odaya çıkardık yarında taburcu olacak

Hayırlı haberler alın inşallah

çok sağol canım şükür iyi yarın taburcu oluyor

Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Amin canım

Allah yardımcınız olsun kazasız belasız gidin gelin inşallah

Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.

hoşgeldin canım

Ayy canim benim cok gecmis olsun.Rabbim acil sifalar versin.Simdi nasil durumu?

sağol bitanem

Iyi olduguna sevindim saram.Insallah daha da iyi olacak.Babam hep "hayatimiz pamuk ipligine" bagli der.1 sn sonra bile ne olacagimizi bile bilemeyiz.

çok doğru canım Allah beterinden korusun

geçmiş olsun bitanem geçmezse doktora git ama önce gün kurusu kayısı ye sıcak su iç ve yürü inşallah geçer ne zor bişey olduğunu iyi bilirim

annene geçmiş olsun canım şimdi iyimi

Gözünüz aydın olsun saracim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…