- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
2,5 sene evvel kaybettik canım, balıklı cermikten sonra cilt hastalığı düzelmişti.
Ama astım koah yakasını bırakmadı
Kızlar vakalar uzadı ameliyat 3.5 bitti şimdi geri gidiyom gene acil vaka var geçmişe bakamadım ama aylinim yazmis kabızlık için nayır hala çok düzenli değil aylinim malesef
Gözünüz aydın olsun saracim
sakın tartılmayı bırakma.tartılmayı bırakma eşigi kilo almaya başlamadan önceki son evre.73 te olsan 75 te olsan hemen dizginlerini eline al.ben 73 e kadar inmistim, tartılmayı bırakınca 90 oldumAnnemin el ve ayaklarında önce kaşınma, sonra kabarma, su toplama , en sonunda küçük para büyüklüğünde deride morarma vardı. Tam tanı neydi hatırlamıyorum. Içtiği bir hapın üstünde bitkisel kömür yazıyordu. Morarma olunca kaşıntı geçiyordu.
Evet ben mezunum ama tekrar kilo aldım
En kısa zamanda kendimi toplamak istiyorum.
Şu aralar tartılmıyorum. Tahmini 72 nin üzerindeyimdir
yaso saglık personeli misin??kolay gelsin ne iş yapıyorsanKızlar vakalar uzadı ameliyat 3.5 bitti şimdi geri gidiyom gene acil vaka var geçmişe bakamadım ama aylinim yazmis kabızlık için nayır hala çok düzenli değil aylinim malesef
Hayırlı yolculuklarBiz yola çıktık, akşam geç saatte uğrarım anca
2,5 sene evvel kaybettik canım, balıklı cermikten sonra cilt hastalığı düzelmişti.
Ama astım koah yakasını bırakmadı
Hayatta olan anne babalarınıza rabbim sağlıklı güzel ömürler versin. Kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin, nur içinde olsunlar inşallah.
Yarın babamı kaybetmemin 4. Yılı bitiyor.
Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun bende 5 yil once kaybettim . Allah geride kalanlara uzun omurler versin .Hayatta olan anne babalarınıza rabbim sağlıklı güzel ömürler versin. Kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin, nur içinde olsunlar inşallah.
Yarın babamı kaybetmemin 4. Yılı bitiyor.
Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun bende 5 yil once kaybettim . Allah geride kalanlara uzun omurler versin .
Amin canim cok tesekkur ederimBaşın sağolsun tatlım mekanı cennet olsun inşallah
Bu fotoda kendimi goruyorum kaptanim, zumbaya basladigim halim ve suanda aynada gordugum halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?