Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
hoşbuldum kaptanım tabi 31 yaşındayım 1 çocuk annesiyim kamuda çalışıyorum 1.58 boyunda 89 kiloyum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum müsaadeniz varsa
Hayatta olan anne babalarınıza rabbim sağlıklı güzel ömürler versin. Kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin, nur içinde olsunlar inşallah.
Yarın babamı kaybetmemin 4. Yılı bitiyor.
Yorulmuş uyuya kalmıştır
başın sağolsun monicim.Allah sabır versin..
Afiyet olsun özlem bacımIyi aksamlar hanımlar menü verp cikmam lazım geçmişe sabah bakarım
08.00 2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
5 zeytin
2 kuru kayısı
3 ceri
13.00 süt yulaf ezmesi elma ve tarcindan olusan bir kase
16.00 1 mandalina yarım bardak süt
18.00 1 tabak fırın sebze
2 kaşık yoğurt
1 kepçe kuru fasulye
Su 2 litre spor yok
Çorban ne çorbası canım?Bugünkü mönüm
Saat 11
Haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim jambon, bir dilim tb ekmegi
Ara: yok
Öğle 14.30
Iki kepçe çorba
Ara: iki mandalina, bitki çayı
Aksam 19.00
Pırasa, yoğurt, bir dilim ekmek
Ar: 5 tane soslu fıstık
Su: 2.5 litre
Spir: 3 mil leslie+ 50 mekik
Kahvalti yapmadim .
Oglen mercimek corbasi salata.
Aksam yesil fasulye ve salata yedim.
Yarim saat evde spor yaptim.
Mikemmel
Hayırlı yolculuklar bacım. Sağ salim git gelde artıkın diyete başlayalım senleBiz yola çıktık, akşam geç saatte uğrarım anca
Ay sen daha ameliyatdasın anlaşılan yaseminKızlar vakalar uzadı ameliyat 3.5 bitti şimdi geri gidiyom gene acil vaka var geçmişe bakamadım ama aylinim yazmis kabızlık için nayır hala çok düzenli değil aylinim malesef
Karabatak zottirik napıyon bakim verdinmi menüHayırlı yolculuklar
Senin telin yapılmadımı 2 dk menü yaz saraycam korkutuyon beni artık kilo vermen lazımyoğunluktan uğrayamıyorum bile
Tuba hoşgeldin, tanışıyormuyuz nick tanıdık geldi?hoşbuldum kaptanım tabi 31 yaşındayım 1 çocuk annesiyim kamuda çalışıyorum 1.58 boyunda 89 kiloyum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum müsaadeniz varsa
Mikemmel
10 tam puan hemde yıldızlı
Not: saram sabah yaseminede dedim sürekli yulaf kabızlık yapıyor olabilir . Sende öyle bir sorun varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?