Mikemmel
10 tam puan hemde yıldızlı
Not: saram sabah yaseminede dedim sürekli yulaf kabızlık yapıyor olabilir . Sende öyle bir sorun varmı ?
Menü
sabah 1dilm tb ekmek, 6zeytin , bir TK bal, kk peynir yarım omlet, yarımşar domates salatalık
Ara yeşilçay
Öğlen patates köfte sulusu iki kaşık pilav
Ara mandalina muz
Akşam mercimek çorbası
Spor 30 dk pump it up su 2.5 lt
Bu arada menümü yorumlamana çok sevindim yıldızlı 10 puana daha çok sevindim
Bir süre yulafi menülerinizden bi çıkarın bakalımVar malesef canım diyetisyen ye dediği için yiyorum ama kabızlıktan ziyade bağırsak düzenim değişti çok afedersin sıkıştım sanıp gidiyorum ıkınmaktan beynim patlayacak nerdeyse ama yok ya hiç çıkamıyorum yada çok az bu durumu diyete başladığımdan beri üçüncü kezdir yaşıyorum korkmuyor değilim böyle devam ederse doktora gidecem
hellohayırlı akşamlar arkadaşlar .
aebenim geldim geldim ama çok yorulmuştum saat 4te gittim geldim bidaha mesai akşama kadar çalış eve geldim geri gittim derken ayaklarım kopuyodu gelir gelmez bişeyler atıştırdım uzandım
Ay kolay gelsin, böyle oat diye çagırmalarıda kötü yahu , ne vakit alacaklar ek kadro size yahuhellohayırlı akşamlar arkadaşlar .
aebenim geldim geldim ama çok yorulmuştum saat 4te gittim geldim bidaha mesai akşama kadar çalış eve geldim geri gittim derken ayaklarım kopuyodu gelir gelmez bişeyler atıştırdım uzandım
Bir süre yulafi menülerinizden bi çıkarın bakalım
Islatıyırdunuz birde değilmi . Bağırsakları tutuyor olabilir.
yok bacım 2 kişiyiz 2 hafta o 2 hafta ben içapçı çalışıyoz malesef küçük hastane olduğu için elaman vermiyorlar.Ay kolay gelsin, böyle oat diye çagırmalarıda kötü yahu , ne vakit alacaklar ek kadro size yahu
menümüde yazayım aebenim gitmeden
sabah
1 yumurta 5 zeytin kırmızı biber maydonoz ve 1 kaşık lorla salata yarım dilim tb ekmeği
öğlen
ezogelin çorbası bir kase dalyan köfte ve ayran
ikindi
sütlü kahve
akşam
kırmızıbiber yeşil biber maydonoz derotu ve 1 yumurtayla omlet yarım dilim ekmek3 zeytin
su 2.5 lt spor malesef
menümüde yazayım aebenim gitmeden
sabah
1 yumurta 5 zeytin kırmızı biber maydonoz ve 1 kaşık lorla salata yarım dilim tb ekmeği
öğlen
ezogelin çorbası bir kase dalyan köfte ve ayran
ikindi
sütlü kahve
akşam
kırmızıbiber yeşil biber maydonoz derotu ve 1 yumurtayla omlet yarım dilim ekmek3 zeytin
su 2.5 lt spor malesef
ben akşamdan hazırlıyom mideme dokunuyor diye aslında haftada 2 defa yiyordum kabız olunca yiyim dedim ama sanırım tıkaç oldu bağırsaklardaBir süre yulafi menülerinizden bi çıkarın bakalım
Islatıyırdunuz birde değilmi . Bağırsakları tutuyor olabilir.
Telefon yapıldı. Bu ara iş ev bir yoğunluk var. Çocukların watsap gruplarına yetişemez oldum. Burayı ihmal ettim evet. Ama önümüzdeki hafta daha sık gelirim.Senin telin yapılmadımı 2 dk menü yaz saraycam korkutuyon beni artık kilo vermen lazım
hb kuzum geçmiş okuyamadım kv dene sevindim odaya çıkarmışsınız sadece orayı gördüm şimdi iyidir inşallahHoşgeldin canım yorucu bir gün geçirmişsin bir çay demle iç sonrada uyu dinlen
Yarın güzel bir eksiyle geliyorum aebenim
hb kuzum geçmiş okuyamadım kv dene sevindim odaya çıkarmışsınız sadece orayı gördüm şimdi iyidir inşallah
Ay yArın cumaydı dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?