İMzamı atıyorumslm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir
şimdi moni yazınca üzüldüm 4. olmak hiç yakışmadı bize heyyyyy takımdakiler yeterin gariiii kendinize gelinlütfen artık kaçamak yapmayın arkadaşlar hem yiyip sonrada üzülüyorsunuz yapmayın bunu sağlıklı beslenmek çok zorda değil tabiki aç kalmayacağız ama sağlığımız içinde kilo vermemiz gerekiyor lütfen artık toparlanın .
Obezto listeye girmişsin tebrik ederimListe çok daha iyi olabilirdi, ilk 3 e giremedik belki 4. Olabiliriz.
Listede 2 artı olunca malesef yapabilecek bir şey olmuyor yüzde düşüyor.
Derece giremediğimiz için bu hafta obezztoyuda ekledim listeye, onun yüzdesinin eksi olması dereceyi etkilemedi.
Sağol canım sende mi hastasınGeçmiş olsun ablam bizim takıma nazar değdi herkes hastaneyi bi kere yokluyo
Kötü şeyler duyacağım diye gitmedim kiSenin bu enerjist falcı işine döndü ha. İşte o yüzden fal haram, çünki insana yalandanda olsa gelecegi söylemek fayda sağlamaz .
Kafasını böyle karıştırır insanın
amin mortim ...Sağol canım sende mi hastasın
Kötü şeyler duyacağım diye gitmedim ki
Enfeksiyon vardı kafama göre ilaç kullanmayim, bide ne var ne yok bi söylesin diye gittim
Rahim yumurtalıklar iyi bir sıkıntı yok
Smear temiz çıkar inşallah
Birde adetin 2. Veya 3. Günü bütün hormonlarima bakacak
6 ayda bir rutin kontrollere gidecem bundan kelli :)
İnsanız ,başımıza herşey gelebilir ..Allah kaza bela vermesin ..
Bende gidiyorum ablam tansiyon problemim var daSağol canım sende mi hastasın
Kötü şeyler duyacağım diye gitmedim ki
Enfeksiyon vardı kafama göre ilaç kullanmayim, bide ne var ne yok bi söylesin diye gittim
Rahim yumurtalıklar iyi bir sıkıntı yok
Smear temiz çıkar inşallah
Birde adetin 2. Veya 3. Günü bütün hormonlarima bakacak
6 ayda bir rutin kontrollere gidecem bundan kelli :)
İnsanız ,başımıza herşey gelebilir ..Allah kaza bela vermesin ..
Sadece sumu içtin azda olsanyadigin şeyler yokmuydu ? Bazıları 1-2 hurma yiyormuş . Birde tahlillerin düzeldi peki sonraki aylar yıllar o haliyle kaldımı tekrar eski haline döndümü?[/QUOTE]Tek seferde 23 gün yaptım.
Normalde 21 günlüktü, doktorumuzun gelmesini bekledim. 2 gün fazladan oldu
Geçmiş olsun canımBende gidiyorum ablam tansiyon problemim var da
Ev kalabalık, oturuyoruzAz önce spordan çıktım.Aşırı yorgunum duş alacağım hemen.Sizden n’aber?
Menümü yazayım
Sabah
7 tane zeytin
Bir dilim peynir
İki dilim ananas
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak kapuska
Bir kase keten tohumlu yoğurt
İki dal yeşil soğan
Ara
İki bardak kefir
10 tane çiğ fındık
Akşam
Bir tabak tel şehriye çorbası
İki dilim kara lahana çiçeği kızartması
İki dal yeşil soğan
İki tane acı biber
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
Antepia27
aeben
yasom7272
Saol ablacımGeçmiş olsun canım
monicim iyiki böyle bir açıklama yaptın.bende derece yapamadığınız için kendimi kötü hissediyordum.insallah bundan sonrası daha iyi olur..Liste çok daha iyi olabilirdi, ilk 3 e giremedik belki 4. Olabiliriz.
Listede 2 artı olunca malesef yapabilecek bir şey olmuyor yüzde düşüyor.
Derece giremediğimiz için bu hafta obezztoyuda ekledim listeye, onun yüzdesinin eksi olması dereceyi etkilemedi.
sağol canımObezto listeye girmişsin tebrik ederim
Paylaşımında , kilo veriminde gayet iyi böyle devam canım
Var pamuşum.hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya çalışalımPazartesi tartilmak var mı yine kacirmayayim
SabahSadece sumu içtin azda olsanyadigin şeyler yokmuydu ? Bazıları 1-2 hurma yiyormuş . Birde tahlillerin düzeldi peki sonraki aylar yıllar o haliyle kaldımı tekrar eski haline döndümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?