Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. Takım 592. ETAP ***

Moni(95,9///%)
zhre_ (94,1///% )
Ssy8491(83,3///%)
evinizinmimari(73,8///%)
Sara_28(87,5///%)
ya habibi(95,3/// %)
Gamze21(61,5///%)
Aylin42konya(69,5///%)
Antepia27 (104,5///%)
Sarayca (63,9///%)
Vorones(60,8///%)
Yasom7272(67,3///%)
Pamukprncess(63,3///%)
ozlemkartal(98,2///%)
Obezzto( 87,1///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Ezgi osman(74,0/)b579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(84,2/)izinli1b505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme: 65(b.kilosu:89,5. H:65)
Gitsinkilolar01(79,2/)b570. Etapta 79,3 kg ile izne ayrılan üye. Hedef gü celleme: 65(b.kilosu:81)

Mumu85(90,5/)b(hg:75 tkgt:9 Ekim tgk:91,5)
Mervehll(63,0/)b(hg:55 tkgt:18 Ekim tgk:63)
Tuba52(90,0/)(hg:57 tkgt:18 Ekim. Tgk:90)

Bugün niye kimse menü paylaşmadı bugünün özelliği ne cuma günleri menü yazmama kararı aldınızda benimmi haberim yok

Böyle giderse 10. takım birinciliği rüyasında görür malesef

Takım olarak noldu bize tüm dereceleri topladığımız haftalara noldu en kalabalık takım en uyumlu takım bizdik ne oldu ne menü geliyor ne diyetlere uyuluyor acaba boşunamı konuşuyorum bilmiyorum

Son düzenleme:
Hep benim yüzümden

Bugün niye kimse menü paylaşmadı bugünün özelliği ne cuma günleri menü yazmama kararı aldınızda benimmi haberim yok
Menüler imde ekmek ve tatlı oldukça yazamıyorum. Kilo da veremem zaten. Şu an midem bulanio düşün . Çayla bisküvi yemekten . Ben bi süre hatta hiç gozukmesem ya çok mutsuzm

Bunu daha sonra tekrar konuşalım gezegencim.şöyle bir iki ay sonra muhakkak hatırlat, bir seferlik deniycem inşallah.baktım yapabiliyorum daha sonra belki tekrar ederim

Dr kontrolünde mi yaptın? Troit ilacının bu dietle alakası nedir?

"Yeter artık cok merak ediyorsan netten araştır" dediğini duyar gibiyim ama bu konuyla ilgili son sorum olacak.söz
[/QUOTE]
Yok tatlım ne zaman dersen tecrübelerimi anlatırım. Dr kontrolünde yaptım. Öncesi kan değerlerime bakıp yapabileceğimi söyledi. Öyle başladım. Normalde ameliyat öncesi bunu keşfetseydim, belki ameliyata bile gerek kalmazdı. Ömür boyu ilaç almam lazımdı, dozunu yarıya düşürdük

Bende gidiyorum ablam tansiyon problemim var da
Geçmiş olsun canım
İlaç kullaniyormusun
Ablama soru Sor erinmez yorulmaz en ince detayına kadar anlatır :)

Hayirli geceler hanimlat.Monim ve aebenim iki gundur menu veremedim ozurdilerim canlarim Inanin ki zamanim yetmiyo.Bugun lesli de yapamadim.22 kilo manti siparisi geldi hst den.Annemle birlikte onumuzdeki haftaya bitirmemiz gerekiyo.Ha gayret ugrasiyoz.Kizmadiniz degil mi?Simdi iki gunluk menumu de yazicam zaten

Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…