Teşekkür ederim monicim
Evet kuzum her pazartesi ve cuma tartı günümüz.Pazartesi tartilmak var mı yine kacirmayayim
Hep benim yüzümdenListe çok daha iyi olabilirdi, ilk 3 e giremedik belki 4. Olabiliriz.
Listede 2 artı olunca malesef yapabilecek bir şey olmuyor yüzde düşüyor.
Derece giremediğimiz için bu hafta obezztoyuda ekledim listeye, onun yüzdesinin eksi olması dereceyi etkilemedi.
Özür dilerim . ÇokİMzamı atıyorum
Listede olan her üye sadece kendini düşünmemeli diger arkadaşlarınında hakkına giriyor malesef.
Menüler imde ekmek ve tatlı oldukça yazamıyorum. Kilo da veremem zaten. Şu an midem bulanio düşün . Çayla bisküvi yemekten . Ben bi süre hatta hiç gozukmesem yaBugün niye kimse menü paylaşmadı bugünün özelliği ne cuma günleri menü yazmama kararı aldınızda benimmi haberim yok
Bunu daha sonra tekrar konuşalım gezegencim.şöyle bir iki ay sonra muhakkak hatırlat, bir seferlik deniycem inşallah.baktım yapabiliyorum daha sonra belki tekrar ederimSabah
1 tablet multivitamin( 1 bardak suya atılıyor, portakal suyu gibi oluyor)
troid ilacı
D vitamini
B vitamini
Omega 3
1 bardak multivitaminle
Öğle sulandırılmış meyva suyu
Akşam sulandırılmış meyva suyu
Diğer her saat başı alkali su( salatalık, nane, limon)
Günde 2 kupa kahve
Bikac kupa çay içtim
Ilacın dozu hala o zaman ayarlandığı gibi kaldı
Geçmiş olsun canımBende gidiyorum ablam tansiyon problemim var da
Ablama soru Sor erinmez yorulmaz en ince detayına kadar anlatır :)Bunu daha sonra tekrar konuşalım gezegencim.şöyle bir iki ay sonra muhakkak hatırlat, bir seferlik deniycem inşallah.baktım yapabiliyorum daha sonra belki tekrar ederim
Dr kontrolünde mi yaptın? Troit ilacının bu dietle alakası nedir?
"Yeter artık cok merak ediyorsan netten araştır" dediğini duyar gibiyim ama bu konuyla ilgili son sorum olacak.söz
Yaseminle aebenin hafizasi cok iyi masallahYok bacı sen ne yeyip içiyon? Maşallah hafizana
ben akşamdan hazırlıyom mideme dokunuyor diye aslında haftada 2 defa yiyordum kabız olunca yiyim dedim ama sanırım tıkaç oldu bağırsaklarda
Saram bununla gecmis olsun canim.Kv nin iyi olduguna sevindim.Rabbim tekrarini gostermesin insallahSağol canım benim çok iyi şimdi yarın taburcu oluyor
Ben sana demedimmi gruptan uzak durma diyeBoşluğa düştüm
Geri gelecem listeye bağane
Valla öyleYaseminle aebenin hafizasi cok iyi masallah
Kolay gelsin canımHayirli geceler hanimlat.Monim ve aebenim iki gundur menu veremedim ozurdilerim canlarimInanin ki zamanim yetmiyo.Bugun lesli de yapamadim.22 kilo manti siparisi geldi hst den.Annemle birlikte onumuzdeki haftaya bitirmemiz gerekiyo.Ha gayret ugrasiyoz.Kizmadiniz degil mi?Simdi iki gunluk menumu de yazicam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?