Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi geceler hanımlar 2 gündür düzensiz uyku ve koşuşturma yüzünden erkenden uyuyakalmışım menüde yazamadım çok çabuk yoruluyorum ve bu durum beni çok üzüyor sizin yaptığınız işleri gördükçe kendimi işe yaramaz hissediyorum inanın.
menüm
sabah
1 yumurta kk peynir 4 zeytin kırmızı bibeber ve domates yarım dilim tb ekmeği
öğlen
yoğurt çorbası yarım kase tavuk sote 3 kaşık kadar salata
ikindi
sütlü kahve
akşam
mücver ve yoğurt
2 lt su spor yok

Biraz önce bu gün ne yaptığımı ve hiç iş yapmamış gibi hissettiğimi yazdım ve geri sildim. Bu gün izinliyim ve ev hanımlarına belki de ilk defa imrendim. Düşünsene her gün sabah 8 den aksam5.30 kadar dışarıdayız ve diğer tüm işleri aksama ya da hafta sonuna sığdırmaya çalışıyoruz.

aylin maşallah hasta hasta mantı nasıl yapacan kuzumallah yardımcın olsun ben bir bezeyi yapsam 10 gün yatarım galiba

Menüler imde ekmek ve tatlı oldukça yazamıyorum. Kilo da veremem zaten. Şu an midem bulanio düşün . Çayla bisküvi yemekten . Ben bi süre hatta hiç gozukmesem ya çok mutsuzm
ah etipuf ahhh eskidende aburcubur yerdin ama emziriyom diye kendini saldın yakında dombili olacan toparlan hemen sen 1 hafta dikkat etsen 2 kilo verirsin metobolizman canavar gibi maşallah ben senin yazmadıklarını yesem 1 günde 3 kilo alırım okadar yavaş metobolizmam var ve yaş faktörüde cabası.

saraycam neden umudumu keseyim sen fatma eskiden tanıdığım ve azminize hayran olduğum insanlarsınız ama bu aralar nedense nefsinize yenik düşüyorsunuz
Evet psikolojik bir durum bu. Oysa ki ikimizde kilo vermeyi çok istiyoruz ve her hafta artı temizlemekle uğraşıyoruz.

Evet psikolojik bir durum bu. Oysa ki ikimizde kilo vermeyi çok istiyoruz ve her hafta artı temizlemekle uğraşıyoruz.
saraycam diyet modundan çık sen sadece düzenli aburcubursuz yemek ye bak nasıl kilo veriyorsun diyet yapacam kilo verecem dedikçe kiloda veremiyorsun.

bu durumu çoğu kişi yaşıyor canım akşam yemeğini güzel ye yani protein destekli olsun ben öyle atlattım yani et tavuk balık akşam almıştım yanında salata ayran ozaman daha geç acıkıyorsun gece uyanıp midemin gurultusundan uyuyamazken 1 ay direndim ve başardım gidip su içtim yattım su içtim yattım kesinlikle kolay değil biliyorum ama 1 ay direnmeni tavsiye ederim hatta suyun içine zencefil tarçın limon ekle öyle iç daha tok kalırsın

Gunde 1 surahi zencefilli tarcinli su iciyorum. En az 3 litre su iciyorum yine yok hep acim hep acim. 1 ayda 4 kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…