İnşallah fazla uzun sürmez ben gelirim yine2 bacı elele verin tekrar listeye girin.
Canımsınmehtap biz seni tutuyoz düşmedin
özlemcim çok geçmiş olsun havalar çok değişken lütfen kendine dikkat et bol bol su iç zencefil zerdeçal karabiber bal karışımı yap sabahları bir tatlı kaşığı sıcak suyla iç öksürüğe iyi gelir.teşekkürler canım daha iyi olsun inşallah
hoşgeldin canım takıma
ana-babası vefat edenleri okudum tekrar üzmemek için alıntı yapmadım Allah rahmet eylesin kızlar,hayatta olanlara iyi bakmayı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
ben çok hastalandımöksürükle başladı,şimdi öksürük terleme baş ağrısı kırıklık,bu günü geçireyim de haftasonu dinlenerek düzeleyim inşallah,ne zaman spor planı yapsam bişey çıkıyo hayırlısı
hımmm ozaman bir destek al istersen canım psikatriye git hadi ben uyudum uyandım sen bu satte neden uyumuyorsunnGunde 1 surahi zencefilli tarcinli su iciyorum. En az 3 litre su iciyorum yine yok hep acim hep acim. 1 ayda 4 kilo aldim
3 tane cocuk var canim uyumuyorlar.hımmm ozaman bir destek al istersen canım psikatriye git hadi ben uyudum uyandım sen bu satte neden uyumuyorsunn
anladım canım önce bir dahilliye dr git bir insülin seviyene baktır eğer şekerin iyi çıkarsa bir problem yoksa psikaytri desteği al canım sana tavsiyem bu3 tane cocuk var canim uyumuyorlar.
Inşallah2 bacı elele verin tekrar listeye girin.
Aynen oyle yapayim canim cok tesekkur ederim iyi geceler ❤anladım canım önce bir dahilliye dr git bir insülin seviyene baktır eğer şekerin iyi çıkarsa bir problem yoksa psikaytri desteği al canım sana tavsiyem bu
Umarım
Çok iyiVar pamuşum.hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya çalışalım
Menü verek bari mortim bendede durumlar iyi degilBoşluğa düştüm
Geri gelecem listeye bağane
sana kızılırmı aylinim hiçHayirli geceler hanimlat.Monim ve aebenim iki gundur menu veremedim ozurdilerim canlarimInanin ki zamanim yetmiyo.Bugun lesli de yapamadim.22 kilo manti siparisi geldi hst den.Annemle birlikte onumuzdeki haftaya bitirmemiz gerekiyo.Ha gayret ugrasiyoz.Kizmadiniz degil mi?Simdi iki gunluk menumu de yazicam zaten
Saracım tebrik ederim canımKızçelerim bu hafta 4. Olduk, inşallah artık hep 1. Lik görelim.
Bireysel derecelerde bu hafta saram 2. Oldu, kurluyorum canım @sara_28
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma için menün fena değil saraycam bulguru biraz olmamış ama miktarı kaçırmadıysan sorun yokIyi geceler hanımlar
Menüm
Sabah
2 dl ekmekle tost
Öğlen
Omlet sebzeli
Akşam
Et sote
Bulgur pilavı
Su tam olarak sayamadım ama yeteri kadar içtim.
Spor aralıklı yürüyüş 8700 adim
Menün gayet güzel bacım spordan kırdım puanın 9iyi geceler hanımlar 2 gündür düzensiz uyku ve koşuşturma yüzünden erkenden uyuyakalmışım menüde yazamadımçok çabuk yoruluyorum ve bu durum beni çok üzüyor sizin yaptığınız işleri gördükçe kendimi işe yaramaz hissediyorum inanın.
menüm
sabah
1 yumurta kk peynir 4 zeytin kırmızı bibeber ve domates yarım dilim tb ekmeği
öğlen
yoğurt çorbası yarım kase tavuk sote 3 kaşık kadar salata
ikindi
sütlü kahve
akşam
mücver ve yoğurt
2 lt su spor yok
Geçmiş olsun canımÇocuğum çok hasta ateş gece başında nöbetteydim dün yazamadım burun akıntısı çok eşim calpol ver diyor ben hemen ilaca karşıyım ama agrisi da var belli neyse menü
Sabah omlet, kk peynir, zeytin 5, iki tb ekmeği
Ara kefir (200 ml )
Oglen 2 incir iki dilim ekmek bir kase yogurt
Ara küçük haslanmis mısır
Akşam Adıyaman tava kase, 3 kaşık makarna
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Günaydın. Sanırım az daha uyusam iyi olacakGünaydın sabahınız hayr olsun güzel hanımlar :68;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?