Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet psikolojik bir durum bu. Oysa ki ikimizde kilo vermeyi çok istiyoruz ve her hafta artı temizlemekle uğraşıyoruz.
Konuyla alakası yok belkide ben hep derimki para harcarken kazanılır
Tıpkı ona benzer bişi daha buldum kilo haftasonu verilir, cuma öğünür

Gunde 1 surahi zencefilli tarcinli su iciyorum. En az 3 litre su iciyorum yine yok hep acim hep acim. 1 ayda 4 kilo aldim
Mervecim hep aç olman kanşekerinin dengesiz oldugunu gösterir.

Bunun en önemli sebeplerinden biri gl endeksine dikkat etmediğinden dolayı kanşekerinin dengesiz olmasıdır.
Yediklerinin gl. Endeksine dikkat edersen bu isteğin azalır.

Menünü görmüyorum ne yiyip içersin bilmiyorum o yüzden yardımcı olamıyoruz . Takıma hergün menünü yazmaşısın nerde hata yapıyorsun bulmalıyız .
Söylediğin şeyleri çogumuz yaşıyoruz . Heleki benim gibi hipogilisemi olanlar gl endekdine dikkat etmezsek her daim açız .
Daha çok takımda ol ve menünü yaz lütfen

Geçmiş olsun yavruya , bugun nasıl ateşi?

Menüne gelince pamuk emziren biri için bence az yiyorsun ama her menünde karbonhidrat var .
Bence gl endeksine dikkat edip yemek miktarlarını artırmalısın.
Misal: akşamının ana yemegi gayet iyiymiş yanına sütünü artıracak bol salata ve ayran yeseymişsin on numara olurmuş fakat sen onun yanına makarna eklemişsin ve kan şekerini yükseltip kilo vermeyi engellemişsin ...
hş. Mısırın gl endekside çok yüksek tatlı yedim say.

Son düzenleme:
saram sana günlük 10 puan rutin zati öyle say

Karalahananın çiçegi nasıl? Karnıbahar gibi birşeymi?
Baktım netden şimdi benzer daha çiçekli birşeymiş

Saram bununla gecmis olsun canim.Kv nin iyi olduguna sevindim.Rabbim tekrarini gostermesin insallah

Amin canım çok sağol

Teşekkür ederim canım

sara_28 canım tbr ederim gene derece yaptın maşallah azmin zaferi

Teşekkür ederim canım benim

Çok iyi bugun de arkadaş toplanması var kacirmamam lazım ve bayadir kabızım zaten mahvetti beni

Kabızlık hepimizin ortak problemi oldu canım ama kefir içmek bende işe yarıyor sende dene istersen

Çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması çok kötü çabuk iyileşir inşallah

Günaydın sabahınız hayr olsun güzel hanımlar :68;

Günaydın canım benim

Saracım tebrik ederim canım
Tüm kilo verenleri ve kilo bermek için çabalayanlara teşekkür ederim .

Teşekkür ederim canım

Günaydın. Sanırım az daha uyusam iyi olacak

Günaydın uykucu güzeli

saram sana günlük 10 puan rutin zati öyle say

Karalahananın çiçegi nasıl? Karnıbahar gibi birşeymi?
Baktım netden şimdi benzer daha çiçekli birşeymiş

Sağol canım benim

Kara lahananın çiçeğini sararmadan yeşil goncayken toplayıp yıkayıp haşlıyosun iyice suyunu sıkıp iki yumurta kırıp bir yemek kaşığı zeytinyağı ile iki yüzünüde kızartıyorsun kek gibi dilimleyip servis ediyorsun çok lezzetli vede hafif bir yemek canım

Yok tatlım ne zaman dersen tecrübelerimi anlatırım. Dr kontrolünde yaptım. Öncesi kan değerlerime bakıp yapabileceğimi söyledi. Öyle başladım. Normalde ameliyat öncesi bunu keşfetseydim, belki ameliyata bile gerek kalmazdı. Ömür boyu ilaç almam lazımdı, dozunu yarıya düşürdük[/QUOTE]oo o kadar etkili bir sey diyorsun. Dr kontrolünde yapman iyi olmuş, ben diete dahi dr kontrolü olmadan başlamaktan yana değilim.bayağı şifa bulmuşsun sen, şimdi daha da merak ettim :))

Geçmiş olsun canım
İlaç kullaniyormusun

Ablama soru Sor erinmez yorulmaz en ince detayına kadar anlatır :)
sordum sordum merak etme:)) sağolsun anlattı ama daha sormuycam ayıp oluyo artık

obezzto sen bilmiyon divi benim kız kardeşim
yoo bilmiyordum şimdi sen deyince öğrendim.ben saygı babından abla diye hitap ettiğini sanıyordum demek kardeşsiniz ne güzel..

Kızlar kusura bakmayın menülerim hiç iyi değil ama bu ara kendime özel yemek yapamıyorum.
sarayca ben diyetisyene gidiyorum ya belki biliyorsun, diyetisyen bana hiç " kendine özel yemek yap" demedi.normal eve yaptığım yemeklerin sadece suyunu almıyorum tabağa, gerisini yiyorum.sen de eve yaptığın yemekleri bu sekilde yiyebilirsin..

çok zor çalışan kadın olmak Allah kolaylık versin

geçmiş olsun pamuş.bol bol c vitamini takviyesi ve sıvı gıdalar ver

obezzto sen kaç kilo vermiştin bu hafta aklıma takıldı
bu hafta -1

gl endekse uygun menülerini takip edicem aeben

Evet abla yaşın küçük az bi dozla başlayalım bakalım nolucak dedi
Ne verdi 2,5 mg lık deli... mi ?
Faydası oldumu?

Bende bi türlü inmiyor , tuza ne kadar dikkat edeyim dersem orda burda yiyoruz derken tuzu kesemiyorum malesef 13-14 seyrediyor ilaca rağmen,5 mg lık kullanıyorum.

Obezim ben nenü vermiyorum canım. Mezun oldum geçen ay.
Ah dikkat etsek sağlıgım için en azından.
Özlem monti tarzı besleniyor yani gl , sara ve yaseminin menüleride öyle.
Yiyeceklerin gl endeks tabloları var.
Sen araştırmacıdın anladıgım kadarıyla dur montinin linki işine yararaya bilir ekleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…