Konuyla alakası yok belkide ben hep derimki para harcarken kazanılırEvet psikolojik bir durum bu. Oysa ki ikimizde kilo vermeyi çok istiyoruz ve her hafta artı temizlemekle uğraşıyoruz.
Para harcarken kazanılır derken tutumluluktanmi bahsediyorsun?Konuyla alakası yok belkide ben hep derimki para harcarken kazanılır
Tıpkı ona benzer bişi daha buldumkilo haftasonu verilir, cuma öğünür
Gece bir saat uyanık kaldı gezdik oynadik ağrıyı unuttu herhalde ya da abartılı değildi belki ama bugün devam edecek mi bakalım uyuyor şuan sağol canımGeçmiş olsun canım
Ağrısı varsa ilaç versen biraz rahatlamazmi
Mervecim hep aç olman kanşekerinin dengesiz oldugunu gösterir.Gunde 1 surahi zencefilli tarcinli su iciyorum. En az 3 litre su iciyorum yine yok hep acim hep acim. 1 ayda 4 kilo aldim
Geçmiş olsun yavruya , bugun nasıl ateşi?Çocuğum çok hasta ateş gece başında nöbetteydim dün yazamadım burun akıntısı çok eşim calpol ver diyor ben hemen ilaca karşıyım ama agrisi da var belli neyse menü
Sabah omlet, kk peynir, zeytin 5, iki tb ekmeği
Ara kefir (200 ml )
Oglen 2 incir iki dilim ekmek bir kase yogurt
Ara küçük haslanmis mısır
Akşam Adıyaman tava kase, 3 kaşık makarna
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Tembelll hatunun hali başkaGünaydın. Sanırım az daha uyusam iyi olacak
Kızçelerim bu hafta 4. Olduk, inşallah artık hep 1. Lik görelim.
Bireysel derecelerde bu hafta saram 2. Oldu, kurluyorum canımsara_28
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Evet canımPara harcarken kazanılır derken tutumluluktanmi bahsediyorsun?
saram sana günlük 10 puan rutin zati öyle sayMenümü yazayım
Sabah
7 tane zeytin
Bir dilim peynir
İki dilim ananas
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak kapuska
Bir kase keten tohumlu yoğurt
İki dal yeşil soğan
Ara
İki bardak kefir
10 tane çiğ fındık
Akşam
Bir tabak tel şehriye çorbası
İki dilim kara lahana çiçeği kızartması
İki dal yeşil soğan
İki tane acı biber
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
@Antepia27
aeben
@yasom7272
Saram bununla gecmis olsun canim.Kv nin iyi olduguna sevindim.Rabbim tekrarini gostermesin insallah
sara_28 tebrikler
Çok iyibugun de arkadaş toplanması var kacirmamam lazım ve bayadir kabızım zaten mahvetti beni
Çocuğum çok hasta ateş gece başında nöbetteydim dün yazamadım burun akıntısı çok eşim calpol ver diyor ben hemen ilaca karşıyım ama agrisi da var belli neyse menü
Ara kefir (200 ml )
Günaydın sabahınız hayr olsun güzel hanımlar :68;
Saracım tebrik ederim canım
Tüm kilo verenleri ve kilo bermek için çabalayanlara teşekkür ederim .
Günaydın. Sanırım az daha uyusam iyi olacak
saram sana günlük 10 puan rutin zati öyle say
Karalahananın çiçegi nasıl? Karnıbahar gibi birşeymi?
Baktım netden şimdi benzer daha çiçekli birşeymiş
Yok tatlım ne zaman dersen tecrübelerimi anlatırım. Dr kontrolünde yaptım. Öncesi kan değerlerime bakıp yapabileceğimi söyledi. Öyle başladım. Normalde ameliyat öncesi bunu keşfetseydim, belki ameliyata bile gerek kalmazdı. Ömür boyu ilaç almam lazımdı, dozunu yarıya düşürdük[/QUOTE]oo o kadar etkili bir sey diyorsun. Dr kontrolünde yapman iyi olmuş, ben diete dahi dr kontrolü olmadan başlamaktan yana değilim.bayağı şifa bulmuşsun sen, şimdi daha da merak ettim :))
sordum sordum merak etme:)) sağolsun anlattı ama daha sormuycam ayıp oluyo artıkGeçmiş olsun canım
İlaç kullaniyormusun
Ablama soru Sor erinmez yorulmaz en ince detayına kadar anlatır :)
yoo bilmiyordum şimdi sen deyince öğrendim.ben saygı babından abla diye hitap ettiğini sanıyordum demek kardeşsiniz ne güzel..obezzto sen bilmiyon divi benim kız kardeşim
sarayca ben diyetisyene gidiyorum ya belki biliyorsun, diyetisyen bana hiç " kendine özel yemek yap" demedi.normal eve yaptığım yemeklerin sadece suyunu almıyorum tabağa, gerisini yiyorum.sen de eve yaptığın yemekleri bu sekilde yiyebilirsin..Kızlar kusura bakmayın menülerim hiç iyi değil ama bu ara kendime özel yemek yapamıyorum.
çok zor çalışan kadın olmakBiraz önce bu gün ne yaptığımı ve hiç iş yapmamış gibi hissettiğimi yazdım ve geri sildim. Bu gün izinliyim ve ev hanımlarına belki de ilk defa imrendim. Düşünsene her gün sabah 8 den aksam5.30 kadar dışarıdayız ve diğer tüm işleri aksama ya da hafta sonuna sığdırmaya çalışıyoruz.
geçmiş olsun pamuş.bol bol c vitamini takviyesi ve sıvı gıdalar verÇocuğum çok hasta ateş gece başında nöbetteydim dün yazamadım burun akıntısı çok eşim calpol ver diyor ben hemen ilaca karşıyım ama agrisi da var belli neyse menü
Ara kefir (200 ml )
bu hafta -1
gl endekse uygun menülerini takip edicem aebenMervecim hep aç olman kanşekerinin dengesiz oldugunu gösterir.
Bunun en önemli sebeplerinden biri gl endeksine dikkat etmediğinden dolayı kanşekerinin dengesiz olmasıdır.
Yediklerinin gl. Endeksine dikkat edersen bu isteğin azalır.
Menünü görmüyorum ne yiyip içersin bilmiyorum o yüzden yardımcı olamıyoruz. Takıma hergün menünü yazmaşısın nerde hata yapıyorsun bulmalıyız .
Söylediğin şeyleri çogumuz yaşıyoruz . Heleki benim gibi hipogilisemi olanlar gl endekdine dikkat etmezsek her daim açız .
Daha çok takımda ol ve menünü yaz lütfen
Evet abla yaşın küçük az bi dozla başlayalım bakalım nolucak dediGeçmiş olsun canım
İlaç kullaniyormusun
Ablama soru Sor erinmez yorulmaz en ince detayına kadar anlatır :)
Ne verdi 2,5 mg lık deli... mi ?Evet abla yaşın küçük az bi dozla başlayalım bakalım nolucak dedi
Yok tatlım ne zaman dersen tecrübelerimi anlatırım. Dr kontrolünde yaptım. Öncesi kan değerlerime bakıp yapabileceğimi söyledi. Öyle başladım. Normalde ameliyat öncesi bunu keşfetseydim, belki ameliyata bile gerek kalmazdı. Ömür bo]oo o kadar etkili bir sey diyorsun. Dr kontrolünde yapman iyi olmuş, ben diete dahi dr kontrolü olmadan başlamaktan yana değilim.bayağı şifa bulmuşsun sen, şimdi daha da merak ettim :))
sordum sordum merak etme:)) sağolsun anlattı ama daha sormuycam ayıp oluyo artık
[B
gl endekse uygun menülerini takip edicem aeben ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?