Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Konuyla alakası yok belkide ben hep derimki para harcarken kazanılır
Tıpkı ona benzer bişi daha buldum kilo haftasonu verilir, cuma öğünür
evet hafta sonu kaçamakları birçok arkadaşımızı hafta içi temezlemekle uğraştırıyor hafta sonu kaçamağını bırakıp cuma günü kazandığın paranın mutluluğunu yaşayın hanımlarrrrrr@aeben

oo o kadar etkili bir sey diyorsun. Dr kontrolünde yapman iyi olmuş, ben diete dahi dr kontrolü olmadan başlamaktan yana değilim.bayağı şifa bulmuşsun sen, şimdi daha da merak ettim :))

sordum sordum merak etme:)) sağolsun anlattı ama daha sormuycam ayıp oluyo artık

yoo bilmiyordum şimdi sen deyince öğrendim.ben saygı babından abla diye hitap ettiğini sanıyordum demek kardeşsiniz ne güzel..

sarayca ben diyetisyene gidiyorum ya belki biliyorsun, diyetisyen bana hiç " kendine özel yemek yap" demedi.normal eve yaptığım yemeklerin sadece suyunu almıyorum tabağa, gerisini yiyorum.sen de eve yaptığın yemekleri bu sekilde yiyebilirsin..

çok zor çalışan kadın olmak Allah kolaylık versin

geçmiş olsun pamuş.bol bol c vitamini takviyesi ve sıvı gıdalar ver

bu hafta -1

gl endekse uygun menülerini takip edicem aeben[/QUOTE]
Teşekkürler canım :) çok iyisin o vakit süpersin darısı haftaya başıma

Teşekkürler sara cim Allah'tan haftasonu nasıl denk geldi iyileşir inşallah

Teşekkürler canım şuan yok ama burnu akiyor bolca bir duzenim olmadı bir türlü hep kendimle meyve okula götüreyim ya da kuruyemiş diyorum ise paldir küldür yetisip unutuyorum misal dün gec de kalsam kefiri aldım içtim ama çoğunlukla es geçtim ne bileyim dün akşam kaynanada yedik iki küçükle kendime özel bir şey hazırlamaya vakit bulamadım biri hasta .. ilk gebelik kilomu daha hızlı verdim galiba boş vaktim az olsa oluyordu yine buna şükür diyorum 72kiloydum zayıflamaya karar verince . Dün bende zaten kabızım şiştim kaldım dengesiz yedim diye

tamam hemen bakıyorum.olmadı dietimi ona göre revize ederim

Teşekkürler canım :) çok iyisin o vakit süpersin darısı haftaya başıma
insallah pamuşum..hoş senin şunun surasında vereceğin kilo pek kalmadı ama olsun uzadıkça sıkıyor bu diet işi.bir an önce bitirmeli

çalışınca daha da zor oluyor her sey tabii..ben evde olduğum halde zor yetişiyorum, çalısanların allah yardımcısı olsun

Günaydın
Allah'ın izniyle 2 haftadir tepe taklak olan diyete yeniden basliuirum
İsyedigim kiloya inemedim
Nasılsa yeniden baslicam diye saldım kendimi
Toparlanmam lazım
Esim sen göbek ki yaptın yine diyip
Bana takılmaya başladı

İstediğim kiloya ulasinca
Koruma psikolojisinede girerim bence

Öksürük beni mahvediyor ya uykudan öksürük kriziyle uyandım sicak cay içiyorum simdi..Sağol canım merak etmissin

Bunu simdi gördüm canim cok tesekkur ederim ilgin için devamlı terliyorum sonra soğuk degince gelsin öksürük dinlenmeye çalışıcam haftasonu olduğu kadar ama pazara gitmem lazım
aeben harcarken kazanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…