gamzecim kocan göbek yaptın demese demekki diyete başlayacağın yoktuGünaydın
Allah'ın izniyle 2 haftadir tepe taklak olan diyete yeniden basliuirum
İsyedigim kiloya inemedim
Nasılsa yeniden baslicam diye saldım kendimi
Toparlanmam lazım
Esim sen göbek ki yaptın yine diyip
Bana takılmaya başladı
İstediğim kiloya ulasinca
Koruma psikolojisinede girerim bence
canım benim pazara gitte dikkat et üstüne başına terleme çok tehlikeli biliyorsun ama dediğim şeyi yap çok fayda veriyorBunu simdi gördüm canim cok tesekkur ederim ilgin için devamlı terliyorum sonra soğuk degince gelsin öksürük dinlenmeye çalışıcam haftasonu olduğu kadar ama pazara gitmem lazım
aeben harcarken kazanmak için
bu akşamNerdeee, düğün bugün.
Gece 1 2 gibide yola çıkarız
Senin suçun degil bu telefonlar neler yazıyor duzeltmesen yandinyazıya bak nasıl oldun diyeceğime sen oldun diye yazmışım türkçe öğretmenim görse otur sıfır derdi
Tamam canım yapicam Sağol kocisle gidicez zatencanım benim pazara gitte dikkat et üstüne başına terleme çok tehlikeli biliyorsun ama dediğim şeyi yap çok fayda veriyor
Ne verdi 2,5 mg lık deli... mi ?
Faydası oldumu?
Bende bi türlü inmiyor , tuza ne kadar dikkat edeyim dersem orda burda yiyoruz derken tuzu kesemiyorum malesef13-14 seyrediyor ilaca rağmen,5 mg lık kullanıyorum.
ozlemkartal canım nasıl oldun merak ettim?
@Ssy8491 canım benim senin tansiyonun böbreklerle alakalı tabiki diyet yapacan ama ne yaparsan yap o böbrekleri hali yoluna koymadan tansiyonun düzelmeyecek dikkat et canım böbrekler önemli bir organ
sara_28 bacım kv nasıl bugün eve getirdiniz sanırım.
Öksürük beni mahvediyor ya uykudan öksürük kriziyle uyandım sicak cay içiyorum simdi..Sağol canım merak etmissin
Canım sen mutlaka kan değerlerine baktır, insülin direncin var gibi görünüyor. Resmini atacağım tahlil listesinin tamamını yaptır.Gunde 1 surahi zencefilli tarcinli su iciyorum. En az 3 litre su iciyorum yine yok hep acim hep acim. 1 ayda 4 kilo aldim
Nerdeee, düğün bugün.
Gece 1 2 gibide yola çıkarız
gamzecim kocan göbek yaptın demese demekki diyete başlayacağın yoktuiyiki demiş ama insan kendisi için kilo vermeli yani sağlığımız için başkasının ne dediği çok önemli olmamalı hadi bakalım bu hafta menülerini bekliyoruz.
Senin suçun degil bu telefonlar neler yazıyor duzeltmesen yandin
Kuzuna geçmiş olsun canım.Çocuğum çok hasta ateş gece başında nöbetteydim dün yazamadım burun akıntısı çok eşim calpol ver diyor ben hemen ilaca karşıyım ama agrisi da var belli neyse menü
Sabah omlet, kk peynir, zeytin 5, iki tb ekmeği
Ara kefir (200 ml )
Oglen 2 incir iki dilim ekmek bir kase yogurt
Ara küçük haslanmis mısır
Akşam Adıyaman tava kase, 3 kaşık makarna
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Geçmiş olsun canım,öksürüğe hatmi çok iyigeliyor.Öksürük beni mahvediyor ya uykudan öksürük kriziyle uyandım sicak cay içiyorum simdi..Sağol canım merak etmissin
Günaydın yasommoni kaptanım günaydın buraya fazla gelemiyorsunuz biliyorum ama burdayken sizden bir ricam var takımda bir canlanma için bişeyler yapmamız lazım yarışma yapalım kendi aramızda menü vermeyene ceza vs buun gibi bişeyler fikri olan yazsın nedersiniz?
evet çok katılım olmayınca haklısın hımmm şöyle yapsak takımdaki arkadaşlar hergün menü veren arkadaşlar yanlız kilo vermek değil sağlıklı beslenmek adına birbirimizi kontrol etsek mesala sara sen bu hafta fatmayı kontrol etsen ben saraycayı obez pamuğu vs vs gibi tabi seçim sizin aeben ve gezegende genel kordinatör nedersiniz.?Günaydın yasom
Çok güzel olur, zamanında baya denedim uğraştım katılım olmadı bende vazgeçtim.
İlgilenirim dersen sende
İstediğini yapabilirsin kuzum, tam yetkilisin.
Pazartesi ariyacam tahlil kagidi almak icin hafta sonu kapali ev doktorum abla.
ben elimden geleni yaparım inş.evet çok katılım olmayınca haklısın hımmm şöyle yapsak takımdaki arkadaşlar hergün menü veren arkadaşlar yanlız kilo vermek değil sağlıklı beslenmek adına birbirimizi kontrol etsek mesala sara sen bu hafta fatmayı kontrol etsen ben saraycayı obez pamuğu vs vs gibi tabi seçim sizin aeben ve gezegende genel kordinatör nedersiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?