Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gamzecim kocan göbek yaptın demese demekki diyete başlayacağın yoktu iyiki demiş ama insan kendisi için kilo vermeli yani sağlığımız için başkasının ne dediği çok önemli olmamalı hadi bakalım bu hafta menülerini bekliyoruz.

canım benim pazara gitte dikkat et üstüne başına terleme çok tehlikeli biliyorsun ama dediğim şeyi yap çok fayda veriyor

Geçmişe cok gidemedim bogazim aciyor tahris olmuş az uzanicam makinaya çamaşır attim
Aylin kolay gelsin canım etiket yapamıyorum telden evinde is yapan kadınları seviyorum
Sara bireysel de ikinci olmuşsun kutlarim canim kv de çıkmış galiba gelmiş geçmiş olsun
Çocuğu hasta olanlar var çok geçmiş olsun kızlar üzülmeyin bu yaslarda dertleri genellikle hasta olmak yememek vs kıymetini bilin dermisim
Takımımız 4.olmus haftaya birincilik yakışır listeliler hadi bugunden başladık
Çivi civiyi soker deyip spor salonuna gidebilirim belki kendimi de gaza getirdim şimdi sıcacık bir duş iyi gelir belki
Baska unuttugum olabilir kusura bakmayın kaçamak yapmayın
Kafiyeli oldu smiley de ekleyemiyorum anladınız onu

Ne verdi 2,5 mg lık deli... mi ?
Faydası oldumu?

Bende bi türlü inmiyor , tuza ne kadar dikkat edeyim dersem orda burda yiyoruz derken tuzu kesemiyorum malesef 13-14 seyrediyor ilaca rağmen,5 mg lık kullanıyorum.

Geçmiş olsun canım

Dün taburcu oldu canım şimdi evde dinleniyor gayet iyi sağolasın

Öksürük beni mahvediyor ya uykudan öksürük kriziyle uyandım sicak cay içiyorum simdi..Sağol canım merak etmissin

Geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık su iç öksürüğe çok iyi geliyor içğne birazda zencefil ekle şifa olur inşallah

Gunde 1 surahi zencefilli tarcinli su iciyorum. En az 3 litre su iciyorum yine yok hep acim hep acim. 1 ayda 4 kilo aldim
Canım sen mutlaka kan değerlerine baktır, insülin direncin var gibi görünüyor. Resmini atacağım tahlil listesinin tamamını yaptır.
Sağlık ocakları hepsini yapmıyor ama devlet hastaneleri ve semt poliklinikleri hemen hemen hepsini yapıyor. Benimde yenilemem gerekiyor en kısa zamanda.
Bana diyetisyenimin vermiş olsuğu tahliller bunlar.

Nerdeee, düğün bugün.
Gece 1 2 gibide yola çıkarız

Zaten bi sen bide aeben baci hiç yerinde durmuyorsunuz

Kocam ne kg ver nede al iysin böyle diyor
Fekatttt bana göre öyle değil
Bacaklar kalın popo havadaa
4 kg versem 4 kiloda oralardan gitse anca
Senin suçun degil bu telefonlar neler yazıyor duzeltmesen yandin

Benre muzdaribim sürekli kontrol ederek yazıyorum yinede kolaylık

Kuzuna geçmiş olsun canım.
Geçen ay torunumu ateş sebebiyle doktara götürdüğümüzde , ateş düşürücü ağrı kesiciyi ara ara vermemizi istedi. Çocuklarda biizm gibi halsiz ve kırgın oluyorlar, rahatlasınlar içirin dedi.
Bu doktor ilaç yazan bi doktor değil, kesinlikle ilaç vermez antibiyotiği hele hiç vermez.
Mantıklı geldi bana paylaşayım istedim.

Öksürük beni mahvediyor ya uykudan öksürük kriziyle uyandım sicak cay içiyorum simdi..Sağol canım merak etmissin
Geçmiş olsun canım,öksürüğe hatmi çok iyigeliyor.
5 - 6tane tane hatmiyi kaynamış ocaktan alınmış süte atıp 5 dakika demliyorsun. İçine biraz bal katıp içiyorsun, sabah akşam yapabilirsin.

Günaydın yasom

Çok güzel olur, zamanında baya denedim uğraştım katılım olmadı bende vazgeçtim.

İlgilenirim dersen sende
İstediğini yapabilirsin kuzum, tam yetkilisin.

Günaydın yasom

Çok güzel olur, zamanında baya denedim uğraştım katılım olmadı bende vazgeçtim.

İlgilenirim dersen sende
İstediğini yapabilirsin kuzum, tam yetkilisin.
evet çok katılım olmayınca haklısın hımmm şöyle yapsak takımdaki arkadaşlar hergün menü veren arkadaşlar yanlız kilo vermek değil sağlıklı beslenmek adına birbirimizi kontrol etsek mesala sara sen bu hafta fatmayı kontrol etsen ben saraycayı obez pamuğu vs vs gibi tabi seçim sizin aeben ve gezegende genel kordinatör nedersiniz.?

ben elimden geleni yaparım inş.
Yanlız bence sorun menü veren arkadaşlardan çok vermeyen ve takıma ugramayan bacılar asıl atak ve yaptırım bu bacılara olmalı

Üzgümüm, lütfen kusuruma bakmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…