Bilmemki abla, bu hatta azaltmis halim. Daha fazla icerdim bagimlilik yapmisti bi ara, carpinti yapinca azalttimburdayım zehracım siz yurtdışındakiler neden çok kahve içiyonuz
evet zehracım bence sabah kahvaltılarını bitki çaylarıyla dene kahveyi sütlü tarçınlı ara öğün yap içme okadar hem kansızlık yapıyormuş bak.videoyu izlersen vaktin olursaBilmemki abla, bu hatta azaltmis halim. Daha fazla icerdim bagimlilik yapmisti bi ara, carpinti yapinca azalttim
Tutumlu dedim zaten. Dönem dönem bende yaparım desemde pek inanmaEvet canım
Paran cebinde kalıyor otomatikman kazanç sağlıyorsun
Cimrilikle karıştırmayalım ama
Bugün cumartesi ne okuluBen oğlanı okula atıp geleyim
Günaydın yasom
Çok güzel olur, zamanında baya denedim uğraştım katılım olmadı bende vazgeçtim.
İlgilenirim dersen sende
İstediğini yapabilirsin kuzum, tam yetkilisin.
Özelde tatil yok hemide sınav yılı lise son bacımBugün cumartesi ne okulu
oo o kadar etkili bir sey diyorsun. Dr kontrolünde yapman iyi olmuş, ben diete dahi dr kontrolü olmadan başlamaktan yana değilim.bayağı şifa bulmuşsun sen, şimdi daha da merak ettim :))Yok tatlım ne zaman dersen tecrübelerimi anlatırım. Dr kontrolünde yaptım. Öncesi kan değerlerime bakıp yapabileceğimi söyledi. Öyle başladım. Normalde ameliyat öncesi bunu keşfetseydim, belki ameliyata bile gerek kalmazdı. Ömür boyu ilaç almam lazımdı, dozunu yarıya düşürdük
anladıgım kadarıyla bu hinkal tatlı oliyiDunku menum:
Sabah:
1/2 dilim kepekli ekmek
Domates salata
Tel peynir
1 kk beyaz peynir
1 bardak filtre kahve
Ara
1 armut
2 kaşik yogurt
Oglen
1 filtre kahve
1 kucuk etli dolma
Aksam
1 tatli tabagi hinkal( ustune tereyagi gezdirmedim, suyla salca ezip hafif tatlandirdim)
Annem yemege cagirdiydi hinkal yapti vallahi dayanamadim, normalda buyuk kayik tabakla servis yapiyoruz ama ben tatli tabagiyla aldim. Ama sonrada yuruyerek zumba dersine gittim
Spor:1 saat Zumba, toplam adim 5739.
Su: 2 lt
moni
aeben
Ablam böbreklerdeki damar daralması ciddi değil dedi takip verdi tuz diyeti verdi ilerlerse işlem uygulanicakmiş şimdilik böyle bi 24 saatlik idrar sonucum kaldı çıkmadı oda çıksaydı içim rahatlicakti@ozlemkartal canım nasıl oldun merak ettim?
Hercai91 canım benim senin tansiyonun böbreklerle alakalı tabiki diyet yapacan ama ne yaparsan yap o böbrekleri hali yoluna koymadan tansiyonun düzelmeyecek dikkat et canım böbrekler önemli bir organ
@sara_28 bacım kv nasıl bugün eve getirdiniz sanırım.
Yok hemşom başka bi ilaç al...med diye sabah akşam alıyorum benimde yine 13 14 te seyrediyo dediğin gibi hemşom bide senin 24 saatlik idrar sonucun çıktımıNe verdi 2,5 mg lık deli... mi ?
Faydası oldumu?
Bende bi türlü inmiyor , tuza ne kadar dikkat edeyim dersem orda burda yiyoruz derken tuzu kesemiyorum malesef13-14 seyrediyor ilaca rağmen,5 mg lık kullanıyorum.
Monim ayşem biliyorum yogun oluyorsun , inan bende farklı değilim .
Madem bu konu açıldı ve takımda bi rehavet var buna bir çözüm bulmalıyız .
Ben ne kadar yorum yapsamda dörtelle sarılan bacılarım oldugu gibi beni kayle almayan bacılarım bile oluyor , belkide diyorlarki sen kimsin
Yani demem oki sen yetkide versen bu takımda demirbaşta olsak takım üyeleri bacılarımız üzerinde gerekli etkiyi bazan sağlayamıyoruz .
Burda sorumluluk sende canım , menü yorumu, gerektiğinde sopa ve ceza olmalı takıma gelmeyen menü vermeyen uyarılmalı gerekiyorsa listeden ÇIKARILMALI !
Buna sende dahilsin bu arada
Arkadaşlarım bu yanlış anlaşılmasın. Lütfen eğer bir yarış varsa ve dişiyle tırnagıyla emekle kilo veren bacılar varsa , ve dikkat etmeyen listeye yararı dokunmayan bacılar bu hanımların emeğine saygı görtermiyor gözüyle bakarım ben
1. Olunmaz, elde edilir
hingel mantı bacım büyük büyük büzgülüanladıgım kadarıyla bu hinkal tatlı oliyi
O verdim zehra orur yerine
Sen hafta değilmiyfin iyi oldunmuda zumbaya kaçtın
Akşamda tatlın olmayaydı fene menü değildi .
Bugun telefi ediyorsun güzel menümbekliyorum senden. Göxüm üstünde
Evet ayni gün alıyorum ben ...Yok hemşom başka bi ilaç al...med diye sabah akşam alıyorum benimde yine 13 14 te seyrediyo dediğin gibi hemşom bide senin 24 saatlik idrar sonucun çıktımı
Cahıllık iştehingel mantı bacım büyük büyük büzgülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?