Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dunku menum:
Sabah:
1/2 dilim kepekli ekmek
Domates salata
Tel peynir
1 kk beyaz peynir
1 bardak filtre kahve

Ara
1 armut
2 kaşik yogurt

Oglen
1 filtre kahve
1 kucuk etli dolma

Aksam
1 tatli tabagi hinkal ( ustune tereyagi gezdirmedim, suyla salca ezip hafif tatlandirdim)
Annem yemege cagirdiydi hinkal yapti vallahi dayanamadim, normalda buyuk kayik tabakla servis yapiyoruz ama ben tatli tabagiyla aldim. Ama sonrada yuruyerek zumba dersine gittim

Spor:1 saat Zumba, toplam adim 5739.
Su: 2 lt

moni
aeben

Birde kizlar, gece oglum yanima gelip durdu, bi an canim oyle tatli seyler istediki cikolata gibi indim dolabi actim 10 dkk bos bos cikolataya baktim kapattim, ayran yapip ictim. Nasil bi imtihandi anlatamam ( bilmeyenler icin, cikolata benim zaafim)

Bilmemki abla, bu hatta azaltmis halim. Daha fazla icerdim bagimlilik yapmisti bi ara, carpinti yapinca azalttim
evet zehracım bence sabah kahvaltılarını bitki çaylarıyla dene kahveyi sütlü tarçınlı ara öğün yap içme okadar hem kansızlık yapıyormuş bak.videoyu izlersen vaktin olursa

Günaydın yasom

Çok güzel olur, zamanında baya denedim uğraştım katılım olmadı bende vazgeçtim.

İlgilenirim dersen sende
İstediğini yapabilirsin kuzum, tam yetkilisin.

Monim ayşem biliyorum yogun oluyorsun , inan bende farklı değilim .
Madem bu konu açıldı ve takımda bi rehavet var buna bir çözüm bulmalıyız .
Ben ne kadar yorum yapsamda dörtelle sarılan bacılarım oldugu gibi beni kayle almayan bacılarım bile oluyor , belkide diyorlarki sen kimsin

Yani demem oki sen yetkide versen bu takımda demirbaşta olsak takım üyeleri bacılarımız üzerinde gerekli etkiyi bazan sağlayamıyoruz .
Burda sorumluluk sende canım , menü yorumu, gerektiğinde sopa ve ceza olmalı takıma gelmeyen menü vermeyen uyarılmalı gerekiyorsa listeden ÇIKARILMALI !
Buna sende dahilsin bu arada

Arkadaşlarım bu yanlış anlaşılmasın. Lütfen eğer bir yarış varsa ve dişiyle tırnagıyla emekle kilo veren bacılar varsa , ve dikkat etmeyen listeye yararı dokunmayan bacılar bu hanımların emeğine saygı görtermiyor gözüyle bakarım ben
1. Olunmaz, elde edilir

zehra çukulata çoğu insanın zaafı allahtan benim tatlıyla aram yok ama tabiki benimde canım tatlı bişeyler yemek istiyor zaman zaman ozaman kuru meyveler yiyorum özelikle hurma çok güzel kesiyor ilk zamanlarda kesmese bile zaman içinde alışıyorsun tabi 10 tane değil 2 tane en fazla 3 sütlü kahvenin yanında ye tatlı isteğin bir nebze azalır yada bitteri ağzına at 10 dakika agzında tut taze meyvelere tarçın dök yada kako böyle böyle alışabilirsin dene

oo o kadar etkili bir sey diyorsun. Dr kontrolünde yapman iyi olmuş, ben diete dahi dr kontrolü olmadan başlamaktan yana değilim.bayağı şifa bulmuşsun sen, şimdi daha da merak ettim :))

sordum sordum merak etme:)) sağolsun anlattı ama daha sormuycam ayıp oluyo artık

yoo bilmiyordum şimdi sen deyince öğrendim.ben saygı babından abla diye hitap ettiğini sanıyordum demek kardeşsiniz ne güzel..

sarayca ben diyetisyene gidiyorum ya belki biliyorsun, diyetisyen bana hiç " kendine özel yemek yap" demedi.normal eve yaptığım yemeklerin sadece suyunu almıyorum tabağa, gerisini yiyorum.sen de eve yaptığın yemekleri bu sekilde yiyebilirsin..

çok zor çalışan kadın olmak Allah kolaylık versin

geçmiş olsun pamuş.bol bol c vitamini takviyesi ve sıvı gıdalar ver

bu hafta -1

gl endekse uygun menülerini takip edicem aeben[/QUOTE]
Ayıp diye düşünürsen üzülürüm.

Evet divi benim öz kardeşim, aramızda 4 yaş var

anladıgım kadarıyla bu hinkal tatlı oliyi
O verdim zehra orur yerine
Sen hafta değilmiyfin iyi oldunmuda zumbaya kaçtın
Akşamda tatlın olmayaydı fene menü değildi .
Bugun telefi ediyorsun güzel menümbekliyorum senden. Göxüm üstünde

Ablam böbreklerdeki damar daralması ciddi değil dedi takip verdi tuz diyeti verdi ilerlerse işlem uygulanicakmiş şimdilik böyle bi 24 saatlik idrar sonucum kaldı çıkmadı oda çıksaydı içim rahatlicakti

Ne verdi 2,5 mg lık deli... mi ?
Faydası oldumu?

Bende bi türlü inmiyor , tuza ne kadar dikkat edeyim dersem orda burda yiyoruz derken tuzu kesemiyorum malesef 13-14 seyrediyor ilaca rağmen,5 mg lık kullanıyorum.
Yok hemşom başka bi ilaç al...med diye sabah akşam alıyorum benimde yine 13 14 te seyrediyo dediğin gibi hemşom bide senin 24 saatlik idrar sonucun çıktımı

evet bu konuda bacım sana katılıyorum burda bir yarış varsa ve bazı arkadaşlarımız bu konuda gayret gösteriyorsa burayı ciddiye alıyorsa diğer arkadaşların hakkına giriyor . evet sağlık sorunlarımız olabilir evde sıkıntalarımız olabilir maddi gücümüz doğrultusunda en sağlıklı nasıl beslenebiliriz bunu başarmalıyız arkadaşlar önceden bir kızcağıza kızmıştım hergün makarna yiyon diye yazık kızın maddi gücü yokmuş et alacak tabiki bunları göz önünde bulundurmalıyız kimseye sen neden bunu yemiyorsun diyemeyiz ama evdekilerle nasıl sağlıklı besleniriz kilo veririz bunun dengesini tutturabiliriz.
evet arkadaşlar bütün takımdakiler lütfen kendinize gelin artık lütfen rica ediyorum .

hingel mantı bacım büyük büyük büzgülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…