Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam böbreklerdeki damar daralması ciddi değil dedi takip verdi tuz diyeti verdi ilerlerse işlem uygulanicakmiş şimdilik böyle bi 24 saatlik idrar sonucum kaldı çıkmadı oda çıksaydı içim rahatlicakti
çok geçmiş olsun kuzum inşallah aebeninde seninde güzel sonuçlar gelir tahlil sonuçlarınız evet tuzdan zayıf beslenmek lazım ama sende çok gençsin yavrum ya tansiyonla uğraşmak çok zor allah yardımcınız olsun.

Cahıllık işte
Ne gülüyon. ha kel hasan,ha kör hasan alala
esf bacım ne cahilliği hepimizi 10 katlarsın maşallah ama dikkatli okumamışsın okusaydın anlardın üstüne salça dökmüş bende _AYNURA_ dan biliyom burdada gürcüler çok yapıyor ben sevmedim ama tabi damak tadı herkese göre değişir.

benim eski azimli güzel arkadaşlarım
Antepia27
Sarayca
vorones
sizden hiç umudumu kaybetmedim lütfen artık kaçamakları bırakın yemek yiyin ne olur
bu demek değilki diğerleri arkadaşım değil yanlış anlaşma olmasın onları 3 senedir tanırım ne yapıp yapmayacaklarını bilirim o yüzden onların isimlerini yazdım arkadaşlar.bu temennim hepiniz için

arkadaşlar özellikle genç arkadaşlar benim yaşıma geldimi kilo vermek çok zor ne olur hayatınızı kilo sorunlarıyla yaşamayın rica ediyorum yemin olsun geçen yıllarıma çok üzülüyorum .
birgün kardeşim dediki abla herkesin yiyeceği yemeğin miktarı doğmadan önce belliymiş ben bu sözü anlamadım o an sabah kalktım midem deli gibi ağrıyor sevdiğim hiç bieyi yiyemez olmuştum acı ekşi vs o söz aklıma geldi rabbim demekki dedim ben o sevdiğim şeyleri çok yemişisin o yüzden mide ağrısı ile kısıtladı bak çoğu insan ya tansiyon hastası oluyor ya şeker vs vs lütfen az ama dikkatli beslenelim doymadan sofradan kalkmak kadar mutlu eden bişey yok.

Tavsiyelerin icin tskler abla, kesinlikle deniyecegim tarcini.

Dünkü spor,

30 dk yürüme bandında yürüyüşş
5 dk eliptik bisiklet
18 dk düz bisiklet
44 adet biceps hareketi 50-60 kg ağırlığında
30 adet leg curl hareketi 45-50 kg aralığında
30 adet Leg Extension hareketi 50-60 kg ağırlığında
30 adet Leg Abduction hareketi 60-65 kg ağırlığında
Adını bilmediğim aletler ile 30 adet sağ bacak 30 adet sol bacak ile çalıştım

Aklımda kalnlar bunlar gezegenfeza

Canım buradayım bu hafta daha dikkatli olacağım. Seviyorum sizi

Yok abla tatli degil , tatli tabaginda ardahan mantisi hinkal hastayim ama zumbayi kaciramazdim

En güzeli doymadan kalkmak.

Ben elimden geleni yaparım canım

Birde kizlar, gece oglum yanima gelip durdu, bi an canim oyle tatli seyler istediki cikolata gibi indim dolabi actim 10 dkk bos bos cikolataya baktim kapattim, ayran yapip ictim. Nasil bi imtihandi anlatamam ( bilmeyenler icin, cikolata benim zaafim)

Gündüz mantıyı yersen gece kan şekerin oynar acıkırsın canım

Hinkal mantı canım arkadaşlarda söylemiş

başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin biraz pazara gidip yeşillik alayım grs

Kendi adıma başımı ağrıtmıyosun yazdıklarını zevkle okuyorum

monicim torunun mu var?? Ben şok! Nasıl hafızama kazıdıysam seni 30-35 yaşlarında falandırsın diye düşünüyordum

aebencim öncelikle söyleyeyim yorumların benim icin çok degerli, bilincli bir insan olduğunu düşünüyorum fakat bu konuda düşüncelerinin birazını katılamıyorum.neden dersen? Insanın bir günü bir gününe uymuyor, bugün çok motiveyse yarın olmayabiliyor.simdi ben her gün mükemmel menülerle gelip de bir gün menü bildirmediysem beni hemen yer aşaği etmeye gerek yok.ne dersin? Tamam obezcim bugünde böyle olsun yarın toparlarsın dersin.ama insanlar bu yarışma olayını o kadar değisik bir boyuta getirmiş ki yorumlar irrite edici ve acımasız oluyor.senin için değil bu düşüncem sakın üzerine alınma.biz zaten bu kadar irade sahibi olsaydık bu kilolara çıkmazdık degil mi? Bence burada yarışmacınin genel durumu gözönünde bulundurulup ona göre tavır alınılmalı

Özelde tatil yok hemide sınav yılı lise son bacım

Gezegen seni bulmuşken , ben eski eli sopalı gezegeni istiyom dön artık takıma
en mühim dönemdesiniz.Allah kolaylık versin

bu sözler banamı obezim birini kırdıysam yorumum için özürdilerim tabiki hepimiz irademize sahip olsaydık bu kiloya çıkmazdık haklısın.

bu akşam gerekli çoğunluğu sağlarsak saracım bir toplantı niyetinde neler yapabiliriz konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…