çok geçmiş olsun kuzum inşallah aebeninde seninde güzel sonuçlar gelir tahlil sonuçlarınız evet tuzdan zayıf beslenmek lazım ama sende çok gençsin yavrum ya tansiyonla uğraşmak çok zor allah yardımcınız olsun.Ablam böbreklerdeki damar daralması ciddi değil dedi takip verdi tuz diyeti verdi ilerlerse işlem uygulanicakmiş şimdilik böyle bi 24 saatlik idrar sonucum kaldı çıkmadı oda çıksaydı içim rahatlicakti
esf bacım ne cahilliğiCahıllık işte
Ne gülüyon. ha kel hasan,ha kör hasan alala
Tavsiyelerin icin tskler abla, kesinlikle deniyecegim tarcini.zehra çukulata çoğu insanın zaafı allahtan benim tatlıyla aram yok ama tabiki benimde canım tatlı bişeyler yemek istiyor zaman zaman ozaman kuru meyveler yiyorum özelikle hurma çok güzel kesiyor ilk zamanlarda kesmese bile zaman içinde alışıyorsun tabi 10 tane değil 2 tane en fazla 3 sütlü kahvenin yanında ye tatlı isteğin bir nebze azalır yada bitteri ağzına at 10 dakika agzında tut taze meyvelere tarçın dök yada kako böyle böyle alışabilirsin dene
Canım buradayım bu hafta daha dikkatli olacağım. Seviyorum sizibenim eski azimli güzel arkadaşlarım
Antepia27
Sarayca
vorones
sizden hiç umudumu kaybetmedim lütfen artık kaçamakları bırakın yemek yiyin ne olur
bu demek değilki diğerleri arkadaşım değilyanlış anlaşma olmasın onları 3 senedir tanırım ne yapıp yapmayacaklarını bilirim o yüzden onların isimlerini yazdım arkadaşlar. bu temennim hepiniz için
Yok abla tatli degil , tatli tabaginda ardahan mantisi hinkalanladıgım kadarıyla bu hinkal tatlı oliyi
O verdim zehra orur yerine
Sen hafta değilmiyfin iyi oldunmuda zumbaya kaçtın
Akşamda tatlın olmayaydı fene menü değildi .
Bugun telefi ediyorsun güzel menümbekliyorum senden. Göxüm üstünde
En güzeli doymadan kalkmak.arkadaşlar özellikle genç arkadaşlar benim yaşıma geldimi kilo vermek çok zor ne olur hayatınızı kilo sorunlarıyla yaşamayın rica ediyorum yemin olsun geçen yıllarıma çok üzülüyorum .
birgün kardeşim dediki abla herkesin yiyeceği yemeğin miktarı doğmadan önce belliymiş ben bu sözü anlamadım o an sabah kalktım midem deli gibi ağrıyor sevdiğim hiç bieyi yiyemez olmuştum acı ekşi vs o söz aklıma geldi rabbim demekki dedim ben o sevdiğim şeyleri çok yemişisin o yüzden mide ağrısı ile kısıtladı bak çoğu insan ya tansiyon hastası oluyor ya şeker vs vs lütfen az ama dikkatli beslenelim doymadan sofradan kalkmak kadar mutlu eden bişey yok.
hingel mantı bacım büyük büyük büzgülü
Cahıllık işte
Ne gülüyon. ha kel hasan,ha kör hasan alala
evet çok katılım olmayınca haklısın hımmm şöyle yapsak takımdaki arkadaşlar hergün menü veren arkadaşlar yanlız kilo vermek değil sağlıklı beslenmek adına birbirimizi kontrol etsek mesala sara sen bu hafta fatmayı kontrol etsen ben saraycayı obez pamuğu vs vs gibi tabi seçim sizin aeben ve gezegende genel kordinatör nedersiniz.?
Birde kizlar, gece oglum yanima gelip durdu, bi an canim oyle tatli seyler istediki cikolata gibi indim dolabi actim 10 dkk bos bos cikolataya baktim kapattim, ayran yapip ictim. Nasil bi imtihandi anlatamam ( bilmeyenler icin, cikolata benim zaafim)
Monim ayşem biliyorum yogun oluyorsun , inan bende farklı değilim .
Madem bu konu açıldı ve takımda bi rehavet var buna bir çözüm bulmalıyız .
Ben ne kadar yorum yapsamda dörtelle sarılan bacılarım oldugu gibi beni kayle almayan bacılarım bile oluyor , belkide diyorlarki sen kimsin
Yani demem oki sen yetkide versen bu takımda demirbaşta olsak takım üyeleri bacılarımız üzerinde gerekli etkiyi bazan sağlayamıyoruz .
Burda sorumluluk sende canım , menü yorumu, gerektiğinde sopa ve ceza olmalı takıma gelmeyen menü vermeyen uyarılmalı gerekiyorsa listeden ÇIKARILMALI !
Buna sende dahilsin bu arada
Arkadaşlarım bu yanlış anlaşılmasın. Lütfen eğer bir yarış varsa ve dişiyle tırnagıyla emekle kilo veren bacılar varsa , ve dikkat etmeyen listeye yararı dokunmayan bacılar bu hanımların emeğine saygı görtermiyor gözüyle bakarım ben
1. Olunmaz, elde edilir
anladıgım kadarıyla bu hinkal tatlı oliyi
O verdim zehra orur yerine
Sen hafta değilmiyfin iyi oldunmuda zumbaya kaçtın
Akşamda tatlın olmayaydı fene menü değildi .
Bugun telefi ediyorsun güzel menümbekliyorum senden. Göxüm üstünde
başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin biraz pazara gidip yeşillik alayım grs
20 gün oldu hemşom 15 gün demişlerdiEvet ayni gün alıyorum ben ...
Saol ablacım benimçok geçmiş olsun kuzum inşallah aebeninde seninde güzel sonuçlar gelir tahlil sonuçlarınız evet tuzdan zayıf beslenmek lazım ama sende çok gençsin yavrum ya tansiyonla uğraşmak çok zor allah yardımcınız olsun.
monicim torunun mu var?? Ben şok! Nasıl hafızama kazıdıysam seni 30-35 yaşlarında falandırsın diye düşünüyordumKuzuna geçmiş olsun canım.
Geçen ay torunumu ateş sebebiyle doktara götürdüğümüzde , ateş düşürücü ağrı kesiciyi ara ara vermemizi istedi. Çocuklarda biizm gibi halsiz ve kırgın oluyorlar, rahatlasınlar içirin dedi.
Bu doktor ilaç yazan bi doktor değil, kesinlikle ilaç vermez antibiyotiği hele hiç vermez.
Mantıklı geldi bana paylaşayım istedim.
aebencim öncelikle söyleyeyim yorumların benim icin çok degerli, bilincli bir insan olduğunu düşünüyorum fakat bu konuda düşüncelerinin birazını katılamıyorum.neden dersen? Insanın bir günü bir gününe uymuyor, bugün çok motiveyse yarın olmayabiliyor.simdi ben her gün mükemmel menülerle gelip de bir gün menü bildirmediysem beni hemen yer aşaği etmeye gerek yok.ne dersin? Tamam obezcim bugünde böyle olsun yarın toparlarsın dersin.ama insanlar bu yarışma olayını o kadar değisik bir boyuta getirmiş ki yorumlar irrite edici ve acımasız oluyor.senin için değil bu düşüncem sakın üzerine alınma.biz zaten bu kadar irade sahibi olsaydık bu kilolara çıkmazdık degil mi? Bence burada yarışmacınin genel durumu gözönünde bulundurulup ona göre tavır alınılmalıMonim ayşem biliyorum yogun oluyorsun , inan bende farklı değilim .
Madem bu konu açıldı ve takımda bi rehavet var buna bir çözüm bulmalıyız .
Ben ne kadar yorum yapsamda dörtelle sarılan bacılarım oldugu gibi beni kayle almayan bacılarım bile oluyor , belkide diyorlarki sen kimsin
Yani demem oki sen yetkide versen bu takımda demirbaşta olsak takım üyeleri bacılarımız üzerinde gerekli etkiyi bazan sağlayamıyoruz .
Burda sorumluluk sende canım , menü yorumu, gerektiğinde sopa ve ceza olmalı takıma gelmeyen menü vermeyen uyarılmalı gerekiyorsa listeden ÇIKARILMALI !
Buna sende dahilsin bu arada
Arkadaşlarım bu yanlış anlaşılmasın. Lütfen eğer bir yarış varsa ve dişiyle tırnagıyla emekle kilo veren bacılar varsa , ve dikkat etmeyen listeye yararı dokunmayan bacılar bu hanımların emeğine saygı görtermiyor gözüyle bakarım ben
1. Olunmaz, elde edilir
en mühim dönemdesiniz.Allah kolaylık versinÖzelde tatil yok hemide sınav yılı lise son bacım
Gezegen seni bulmuşken , ben eski eli sopalı gezegeni istiyom dön artık takıma
bu sözler banamı obezimmonicim torunun mu var?? Ben şok! Nasıl hafızama kazıdıysam seni 30-35 yaşlarında falandırsın diye düşünüyordum
aebencim öncelikle söyleyeyim yorumların benim icin çok degerli, bilincli bir insan olduğunu düşünüyorum fakat bu konuda düşüncelerinin birazını katılamıyorum.neden dersen? Insanın bir günü bir gününe uymuyor, bugün çok motiveyse yarın olmayabiliyor.simdi ben her gün mükemmel menülerle gelip de bir gün menü bildirmediysem beni hemen yer aşaği etmeye gerek yok.ne dersin? Tamam obezcim bugünde böyle olsun yarın toparlarsın dersin.ama insanlar bu yarışma olayını o kadar değisik bir boyuta getirmiş ki yorumlar irrite edici ve acımasız oluyor.senin için değil bu düşüncem sakın üzerine alınma.biz zaten bu kadar irade sahibi olsaydık bu kilolara çıkmazdık degil mi? Bence burada yarışmacınin genel durumu gözönünde bulundurulup ona göre tavır alınılmalı
en mühim dönemdesiniz.Allah kolaylık versin
bu akşam gerekli çoğunluğu sağlarsak saracım bir toplantı niyetinde neler yapabiliriz konuşalım.Ben elimden geleni yaparım canım
Gündüz mantıyı yersen gece kan şekerin oynar acıkırsın canım
Hinkal mantı canım arkadaşlarda söylemiş
Kendi adıma başımı ağrıtmıyosun yazdıklarını zevkle okuyorum
bu akşam gerekli çoğunluğu sağlarsak saracım bir toplantı niyetinde neler yapabiliriz konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?